legyen mindenhol megfelelő kutyafuttató!!!


Vendég

#1

2014-02-06 08:17

Vannak ennél fontosabb dolgok is!

Vendég

#2 Re:

2014-02-08 17:59

#1: -

koszi az eszrevetelt..ezert kar volt irni.....akkor lassuk on miert harcol kedves nevtelen!ha vegiggondolna logikusan rajonne,hogy ez egy alap problema,sok hiba lenne ezzel kikuszobolheto...

en Regina vagyok!es On?


Vendég

#3 Re: Re:

2014-02-10 14:39

#2: - Re:

Most írjak egy keresztnevet? Vajony hány százezer Regina van az országban? Vajon hányan tudnak ennyi helyesírási hibával írni, mint Ön?

Amíg az országban minden sz.rra herdálják az adónkat és ezer és ezer közédekű problémát meg kéne oldalni, addig tegyük már félre a huszadrangú réteg igényeket, mint kutyafuttató, extrém parkok, stadionok, meg hasonlók!

Aki kutyafuttatót szeretne, azok menjenek el az önkormányzathoz, kérjenek helyet, dobják össze az anyagokat, aztán társadalmi munkában csinálják meg a kerítést. Máris meg lenne oldva a problémájuk.


Vendég

#4 Re: Re: Re:

2014-02-10 15:27

#3: - Re: Re:

Kedves nevesincs!maga milyen okos...hol vannak a helyesírási hibák?

teccccccccik tudni laptopról írtam a választ,ami amerikai,és ékezet nélküli...most már jó így?

Egyébként bementem az önkormányzathoz,és tessék elképzelni,mégsem olyan egyszerű mint ahogy gondolni TECCCCCCIK!!!DE ÉN LEGALÁBB MEGPRÓBÁLTAM,nem úgy mint a magafajta okostojások,akik annyira bátrak,hogy nevük sincs.


Vendég

#5 Re: Re: Re: Re:

2014-02-20 07:53

#4: - Re: Re: Re:

Nem pattogni kell! Meg kell nézni, hogy néznek ki a meglévő kutyafuttatók. Oda kutyát életveszély bevinni, ugyanis a kedves gazdik cseszik összeszedni a kutyák után az ürüléket. Amíg a többség kuty wc-nek tekinti a futtattókat, teljesen felesleges még több olyan területet teremteni, ami kész fertő.

Felénk is van több, de nagy ívben elkerülöm a kutyával a "kutlurált" kutyások miatt. Erre felesleges pénzt költeni! Inkább költsék ezt arra, hogy megfegyelmezzék azokat, akik képtelenek összeszedni a kutyájuk után a sz.rt, meg képtelenek gondoskodni arról, hogy a kutya ne legyen "önsétáltató", mert cseszik megcsinálni a kerítést.

Amíg a kutyások többsége alkalmatlan a kutyatartásra (bár nekem is van kutyám), tiltakozom, hogy az adómból egyetlen fillért is költsenek ilyen bagázsra!

A helyesírási szarvas hiba magában a petícióban van, semmi köze a telefonhoz és nem gépelési hiba!

realista

#6 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-20 11:19


Vendég

#7

2014-03-10 21:11

A meglévőket kéne takarítani maga után mindenkinek, nem újat követelni, ha azok megteltek kutyaszarral!