Nincs helye Magyarországon a homoszexuális megnyilvánulásoknak!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-07-19 07:08


Kata

#2

2013-07-19 07:14

Tömören fogalmazva, ezek a problémák csak továbbrontják országunk amúgy is mély válságait. < Erre csak ennyit mondanék: Azt kívánom hogy a Te lányod vagy fiad legyen homoszexuális, és éld át azt, hogy mennyire fáj nekik a magadfajta barmok általi kirekesztés. Hogy szenvedjél azért, mert annak idején TE voltál az, aki kezdeményezte ezt a hülye petíciót, miszerint a homoszexuálisoknak nincs helye az országban. Hülye homofób...
Mara

#3

2013-07-20 17:26

Ziziket az édességes polcra!
Bíbor Fodor
A petíció szerzője

#4

2013-07-29 19:57

Kedves Kata!

A homoszexuális megnyilvánulás nem egy személy hanem egy jelenség, ami két különböző dolog. Nem a személyt akarjuk mi kirekeszteni hanem magát a jelenséget.
Tudniillik meg lehet szabadulni ettől a bűntől.

"Hogy szenvedjél azért, mert annak idején TE voltál az, aki kezdeményezte ezt a hülye petíciót, miszerint a homoszexuálisok.."

Homoszexuálisok = személyek
Homoszexualitás = jelenség
Homoszexuális megnyilvánulás = jelenség



Vendég

#5

2014-03-25 19:37

"az emberek egészséges értékítéletre való képessége" > Mi szerinted az "egészséges értékítélet", már azon kívül, hogy "a kuki a punciba való, mert apu azt mondta"? "nagyobb lehetőség a kiskorúak szexuális bántalmazására" > Ha valaki kiskorút bántalmaz, az ugyan úgy büntetést érdemel attól függetlenül, hogy milyen nemű felnőtt teszi milyen nemű kiskorúval, de hogy két felnőtt mit csinál egymás között, abba senkinek semmi beleszólása. Vagy olyan nehéz megkülönböztetni egy kiskorút egy nagykorútól, egyszerűbb inkább azokat büntetni, akik azonos neművel nyomják? "a házasság intézményének értékromlására" > Elmagyaráznád, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, és hogyan vezet a (jelen globális helyzetben számomra inkább üdvösnek tűnő) népességcsökkenéshez? "Nem a személyt akarjuk mi kirekeszteni hanem magát a jelenséget." > A homoszexualitás veleszületett dolog, amit megszüntetni nem, csak elleplezni lehet, ez viszont hatalmas lelki és szellemi teherrel, identitásválsággal, és még rengeteg szenvedéssel jár. Ergo még ha véletlenül be is bizonyítjátok, hogy lenne bármi okotok kirekeszteni a jelenséget, az bizony csak a személyek kirekesztésével jár, így számíthattok azok jogos ellenállására is.

Vendég

#6 Re:

2014-03-25 19:39

#2: Kata -

"Azt kívánom hogy a Te lányod vagy fiad legyen homoszexuális" > Ezt szerintem gondold át - komolyan ilyen hozzáállású szülőt kívánnál bármilyen homoszexuális gyereknek? Vagy inkább simán csak bármilyen gyereknek? Hidd el, a gyerekkel szúrnál ki elsősorban.