1D kerülje a Magyarokat

Noémi

/ #29

2013-06-29 09:59

A buzizásra, meg ilyesmikre már nem is reagálok, csak arra, hogy mit fáj neked az, hogyha valaki szereti őket, akkor az azt szeretné, hogy élőben hallhassa/láthassa őket? Én pl. nem szeretem Justin Biebert, de egyik ismerősöm igen. Most akkor szúrjam le, vagy jelentsem fel a rendőrségen, vagy mi van?!
Fogadok, te is szereted valamelyik énekest vagy bandát, akiknek szeretnél elmenni a koncertjére, de mondjuk a több ezer forintnyi jegyár után még nem akarsz repülőjegyet meg szállást fizetni, hogy elmenj mondjuk a Királyságba. Én meg elkezdem, hogy "Fúj, baszd meg, mit akarsz, én utálom, ezért neked is legyen rossz!", ez annyira magyar felfogás, hogy az szörnyű.
Ha valami nagyon nem tetszik, ne foglalkozz vele, menj és hallgasd azt a zenét, amit te szeretsz (nevedből ítélve ez a rock lehet... de én nem tudhatom, te mit szeretsz). Én a One Directiont szeretem, meg még jó pár előadót, akiket lehet (sőt, "érveléseid" alapján biztos), hogy nem szeretsz. És akkor mi van?!
Amúgy, ha ennyire unatkozol, ajánlok neked pár jó tevékenységet: segíteni anyunak takarítani, esetleg főzni, kimenni sétálni, vagy találni egy pár barátot... A lehetőségek tárháza végtelen!