1D kerülje a Magyarokat

Directioner Gilr

/ #28 Ez komoly? Szánalom-.-

2013-06-29 09:56

Istenem, hogy lehet valaki ennyire szánalmas. Miért nem lehet őket békén hagyni? Van aki szereti őket, és szerintem már rohadtul elegük/elegünk van belőle, hogy az utálkozók folyton pofáznak. Nem unjátok még? Te is drágám szánalma vagy.. -.- NEM IS ISMERED ŐKET, AKKOR MEG MINEK JÁRTATOD A POFÁD? És igazuk van mindenben a kedves Directioner testvéreknek, mert tudod aranyom van photoshop is, amit manapság arra használnak, hogy képeket szerkesszenek az emberek kedvükre. Én is láttam már számtalan ilyen képet, de nem hiszek nekik, mert tudom milyenek és ISMEREM őket, nem úgy, mint te. Most ennyi erővel akár JB-t is fikázhattad volna. ( Bocsi attól aki Belieber) Ha jobb szórakozást nem találsz magadnak akkor adok egy pár tippet.
1.Kapcsold ki a gépet!
2.Emeld fel a hátsód és állj fel!
3.Fordulj az ajtó felé és menj ki!
4.Menj el valahova a barátaiddal (már ha vannak)és ne a gép előtt járasd le magad!
Tudod ez már nem menő és nem is volt az. Ezzel mit érsz el? Semmi, csak azt, hogy saját magad égeted magad, arról meg ne is beszéljünk, hogy a neved nem mered oda írni, nehogy még jobban bántsanak.. Szánalmas vagy aranyom!! Puszi: Directioner Girl

Ui.: Directioner testvéreim hatalmat a népünknek! ;)