1D kerülje a Magyarokat

directionergirl:$

/ #50 #50

2013-06-29 11:57

Először is. A koncertről nem te döntöl a 10 valahány petícióddal. Nemtudom, hogy mi okod van erre, de attól, mert TE nem akarod, hogy idejöjjenek néhány akárhány társaddal attól több ezren akarják. Sőt tudod rengeteget jelentene nekem és a többi Directionernek is!
2.Ha nem szereted akkor mi a jó istenért foglalkozol velük? Nekünk Directionereknek is vannak olyanok akiket egyáltalán nem szeretünk és ezt mégis csendben oldjuk meg haggyuk a francba, hogy léteznek. Tudod kedveském az ilyen idióta natorok többet foglalkoznak az 1D-vel mint saját magukkal.
3.A zeneszövegük? Hát megneharagudj nagyon is jók. Ha neked lényegtelen dolog a szerelem akkor nem vagy normális esküszöm. Sokkal jobb mint a Gangnam Style mert az 1 mondatot ismétel állandóan. És a szövegeket ők írják és csak kis segítség van benne. 1 van amit tényleg nem ők írtak és az is feldolgozás.
3. Stílusuk? A stylest-juk öltözteti őket. Nem maguktól. Mindenkinek megvan a maga stílusa. És rájuk mindig a divatosabb ruhák kerülnek. Attól buzik mert jól öltöznek vagy mi a brant b+? Komolyan mondom meghalok, hogy a ruha miatt buzik.. Hát szarok rá hogy öltöznek, mert a belső énjük az ami igazán megfogott. És a ruhákkal még egy dolog, mindig haladnak a korral már nem azért. Mivel van stylest-juk..
4. Buzik? Azért, mert vannak olyan barmok akik annyira unatkoznak, hogy megszerkesztenek képeket. Meg pont fogdosni fogják egymást a nép előtt. Neked is van eszed b+. És barátnőjük van/volt. És mindenki váltig állítja hogy Harry és Louis. Megne haragudjatok de Louis-nak barátnője van már egy jóideje. Harry meg csajozós. És ők lennének buzik. Tudod mindenki magából indul ki.
6. Tanulj meg írni.. :* A Directionerek nem így van.. Hanem Directioner-ek. És mi összetartunk és nem haggyuk, hogy a magadfajta barmok bántsanak minket. Tinilányok vagyunk? Mindenki volt tini. Mindenkinek megvan a kedvence. Tudod én ismerek egy jópár olyan embert aki nem tini és nem is gyerek már és mégis Directioner. És majd akkor dumálj ha eljutottál oda ahová ők 16-17-18 évesen. Addig kuss :* Csáóóóó barátom:)<33

Ja és még annyit, hogy büszke vagyok magamra! :)<33 Elhiheted. Büszke vagyok arra h Directioner vagyok. 3 év alarr több milliós koncertermeket töltenek be. + az arénák. Hát rohadt jó szemed van :) Bár tudnám kivagy és lenne egy fotód.. olyat szerkesztenék rólad mint azok a barmok az 1D-ről.. :) További szép napot! Üdvözlettel: Heni (mert tudod nekem van nevem is ) :*