Gyárfás Tamás távozzon a Magyar Úszószövetség éléről!

Egres Béla

#1 Inkább Hosszú Katinka távozzon

2016-11-18 06:53

Kedves Petíció szerző!

Gyárfás Tamás és stábjánál többet még soha senki nem tett a magyat úszósportokért. Ha Ő nem lett volna most úszás a béka feneke alatt lenne. Nagy disznóság Hosszú Katinka részéről, hogy azokat támadja hátba akik őt naggyá és ismerté tették- és még nagyobb disznóság, hogy más ismertebb úszókat is Gyárfásék ellen hangol, akik szintén neki köszönhetik sikerüket, hírnevüket és ez által szerzett pénzüket! Nincs szó korrupcióról és botrányokról, csupán áldozatos munkáról melynek eredménye, a jelenlegi sportolók sikere és a jövő évi Vizes VB rendezési joga, mely hazánknak és sportolóinknak is egy nagyszerű reklám!
Hosszú Katinka oda végzi a dolgát ahonnan ő is evett és másokat is ugyan erre bíztat. Lehet nem elég a pénz amit így keresnek, lehez ezért a sikerért sokat kell dolgozni de még mindig a nagy átlag felett keresnek! Örüljenek, hogy fel lettek fedezve és fel lettek karolva- más különben most medencét takarítanának valahol vidéken apróért.
Hosszú Katinka egy áruló akit csak a pénz és a hatalom érdekel amiért nem szeretne megdolgozni. A többi sporttársa akik most teljesen alaptalanul mögé álltak meg úgy látszik fogyatékosak mert képtelenek az önálló gondolkodásra!

Hosszú Katinkát azonnal kik kell zárni, meg kell semmisíteni eddigi eredményeit. Javasoljuk, hogy büntetésből amiért mestereire és mentoraira ilyen galádul rátámadt Selma Holgersson norvég metál énekesnőhöz hasonlóan sorozzák be és nyírják kopaszra, a többi sportolótol akik mögé álltak meg vegyék el a diplomájukat és érettségi bizonyítványukat és az elkövetkező két évben csak a szellemi fogyatékos para sportolók között indulhassanak- mert aki annyira ostoba hogy nem látja mire megy ki Hosszú Katinka játéka az még a nyolc általánost sem érdemli meg!

Hosszú Katinka hagyjon fel a lázadással és az uszítással mert a  2011. évi CXXVIII. törvény 26. pontja ami a kötelező katasztrófavédelmi kötelezettségről szól rá és sporttársaira is vonatkozik és az érmei nem jelentenek ez alól felmentést!


Jövő Generációja Egyesület

7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b

Egres Béla- Elnök
Lovászi Fruzsina- Sporttagozat

Péleusz Oktatási Központ
2600 Vác Görgei utca 1-3
Csongrádi Eszter- igazgató
Vámos Edina- sportfelelős

Dunakanyar Túrajáró Klub

2022 Tahitótfalu, Visegrádi út 23.
Kaltenekker Anikó-CÖF aktivista

Egres Béla

#2 Re: Inkább Hosszú Katinka távozzon

2016-11-18 06:54

#1: Egres Béla - Inkább Hosszú Katinka távozzon  

 Hosszú Katinka a sorozás után!

Hörcher László

#3 Te Béla!

2016-11-18 13:13

Te Béla, ezt egyszer már eljátszottad idén tavasszal- akkor az egyesületed norvég társszervezete elérte, hogy nőket is besorozzanak a hadseregbe. Akkor Selma Holgersson metál énekesnőt is besoroztattad és kopaszra nyírattad. Én idén pünkösd hétfőn leutaztam Pécsre, hogy egy metál szerenád keretében elégtételt vegyek ezért rajtad mert a metált csúfoltad meg ezáltal, de a zsaru barátaid már az állomáson lekapcsoltak, de tudom, hogy hol laksz. Ha valaki oda kulázik a házad elé majd gondolj rám és egy szép nap ott foglak várni a házad előtt egy egész hangszerboltra való gitár arzenállal és annyi gitárt verek szét a hátadon, ahány nőt norvégiában besoroztak és kopaszra nyírtak!

Úgy látszik, hogy te így bánsz azokkal akik neked nem tetszenek! Szerintem húzd meg magad mert gitárok fognak törni a hátadon meg kulák fognak repkedni a házad előtt!

Hörcher László

Bendegúz

#4 A sport ne legyen politika!

2016-11-30 08:01

"Kérlek, írd alá, ... akkor is, ha felháborít a korrupció úgy általában. A Magyar Úszószövetség csak egy fészke a Magyarországon rendszerszintűvé vált korrupciónak - de itt egy nagyon erős, bátor és független személyiség, Hosszú Katinka már megtette az első lépést: miért ne számoljuk fel tehát elsőként ezt a "fészket"? Aztán majd jöhet a többi."

Miért volt szükség erre a politikai deklarációra.? Menj a picsába!