Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#7711 Re:

2012-02-09 14:21

#7710: -

Ne haragudj meg rám, de szégyellném magam, ha egy kicsit is közelednék a szélsőjobbhoz. Mindig is balos voltam, de ez nem azt jelenti, hogy a véres balt képviselném. Ők sem voltak sokkal jobbak a náciknál. Időnként puszi pajtásokként tanulták egymás módszereit. Meg is lett az eredménye.

Válaszok


Vendég

#7712 Re: Re:

2012-02-09 14:27:39

#7711: - Re:  

 Dehogy haragszom, én nem azt akarom, hogy az emberek bármely irányba "megtérjenek", én csak azt szeretném, ha békében tudnánk egymás mellett élni. Az, hogy ez nem megy, nem a baloldal bűne. Az okot én abban látom, hogy a nagy büdös szólásszabadsággal az emberek nekibátorodtak és -az idősebbek 50 év sérelmét, a fiatalok pedig az ölükbe hullt mindent szabad elvet követve - mindent meg is tesznek azért, hogy ne legyen nyugalom.  

Egyébként az emberi közöny nem magyar sajátosság. Nem tudom, láttad-e tegnapelőtt több híradóban látható volt egy usztráliai város metromegállójában ipari kamerával készült jelenet, amikor egy anyuka egy pillanatra elengedi a babakocsit, az önálló életet kezd élni és gurulni kezd a sinek felé. Egy mobilozó pasas (férfiak!) még ki kis kerüli, hogy a szabad mozgásban ne gátolja. Az anya úgy ugrott a sinek közé a kocsi után. Másodperceken múlt, hogy nem történt tragédia.