Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

a fene tudja

#7707 Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 13:44

#7692:  filiszteus  bűnügyi statisztikája

Úristen, kik vagytok ti, hogy benneteket szanaszét lopnak ??  Én is arra felé lakom, nekem is vannak gyermekeim, de tőlünk mindössze egyetlen alkalommal lovasítottak meg egy autót, a ház elől, amit a következő utcasarkon megtaláltunk.  Kb. két év múlva lett meg az elkövető, egy másik autólopási ügy kapcsán, egy fehér ember.  Viszont a kerítésem kapujára felakasztották a macskánkat, mégpedig egy piros-fehér csíkos ronggyal, amit  -a szomszéd hölgy vallomása alapján-  egy szőkés hajú,  fiatal felnőtt fehér ember követett el.     Hozzád hasonlóan, hangsúlyozom, hogy ezek az esetek a II. kerületben történtek.

Válaszok


Vendég

#7709 Re: Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

2012-02-09 14:09:25

#7707: a fene tudja - Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

Nem esett le Neked, kedves a fene tudja? A náci mindent elkövet, hogy magát igazolja. Se hazugság, se erőszak, se fosztogatás nem áll távol a "szent cél"-tól. Csak egy kis emlékeztető, hogy kik is a fajmajmok:

http://mozicsillag.com/watch_putlocker.php?host=24180&id=5672

Csak előzetesnek az első néhány modat:

"Először a zsidókat gyűjtötték be. Én halgattam, mert nem vagyok zsidó. Aztán a kommunistákat, én hallgattam tovább, mert nem vagyok kommunista. Ezután a római katolikusokat, a szakszervezeti tagokat és az ipari munkásokat vitték el. Én ekkor sem emeltem fel a szavam, mert egyikühöz sem tartoztam. Végül értem jöttek, ám addigra nem maradt senki, aki kiállhatna értem."

Edmund Burke nagyon bölcs ember volt...

filiszteus

#7713 csak egy szőke fenevad gyilkolhatta meg a macskátokat. Biztos Siegfriednek hívták.

2012-02-09 14:28:06

#7707: a fene tudja - Re: tanulmányozd egy kicsit a bűnügyi statisztikákat

Most mit mondjak? Tényeket írtam le. Legfeljebb nem hiszed el. Nem izgat különösebben. Tekintsd náczi uszításnak, ha úgy megnyugtatóbb számodra.