Felhívás a Róna Péter által javasolt VÁLASZTÁSI PÁRT LÉTREHOZÁSÁRA

„Meg kell érteniük az ellenzéki pártoknak, hogy egyikük sem kormányképes, és az eddigi teljesítményük alapján bármelyikük vagy bármilyen kombinációjuk sem tudna nyerni” – fogalmazott meg lesújtó kritikát az ellenzékkel szemben Róna. Mivel csak akkor lehet a választást megnyerni, ha minden választókerületben egy jelölt indul a Fidesz jelöltje ellen, szerinte a jelenlegi pártoknak létre kell hozniuk egy választási pártot, a saját tevékenységüket pedig lényegében felfüggeszteni.

A választási párt saját listáján a közgazdász szerint legalább minden harmadik névnek újnak kell lennie, olyan embereknek pedig, akik eddig vezető szerepet töltöttek be a politikában, nem lenne szabad pályázniuk. A listaállítás körül várható vitákra vonatkozó felvetésre Róna azt mondta: lehet, hogy összevesznének, lehet, hogy nincs meg a szükséges jóindulat és bizalom, de a tűzzel játszanak, Magyarország sorsáról van szó. (Róna Péter)

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook