Both András fogadja el Shao Kahn szerepét!

A Mortal Kombat habár szürreális brutalitásáról lett híres, a verekedős játékok műfajában kiemelkedő története van, gazdag mitológiával és igényes (no persze közel sem hibátlan) filmszerű betétekkel. A kilencedik epizód óta a történet hangsúlyos eleme lett a játéknak. Mi elhatároztuk, hogy a legutóbbi felvonás, a 11 kap egy szinkronos tolmácsolást, hogy azok is megértsék, akiknek angol tudása nem tökéletes. Ez persze akkor fog megvalósulni, hogyha a közösség finanszírozási kampány sikerrel jár.

shao1.jpg

Habár ez a kezdeményezés rajongói tevékenység, nem hivatalos magyarosítás, szeretnénk ha sikeres kampány esetén olyanok szólaltassák meg a szereplőket, akiknek játéka hiteles és orgánumuk tökéletesen illik a karakterhez! Az ikonikus hódító, Shao Kahn esetében az elsődleges jelöltünk a szerepre: Both András. Szeretnénk őt felkérni és szeretnénk ha ezt a felkérést elfogadná.

Ennek a petíciónak nem az a célja, hogy követeljünk. Mi csak szeretnénk megmutatni, hogy sok rajongó elégedett lenne ezzel a választással és szívesen hallgatnák Both András tolmácsolásában a karaktert.

Az aláírással felhatalmazom Tony Baritoon petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.