Az összefogàs erejével és felelősséggel a gyermekeinkért!


FB_IMG_15412318979541.jpgFogjunk össze Sopronèrt , egy közösségért. Óvjuk meg gyermekeinket ès a vàrosunkat.

Mondjunk együtt NEMET a 

" Szociális és Fejlesztő Központ - Szenvedélybetegek Nappali Intèzménye " kialakítására a Belvárosban.

Iskolák , óvodák , bölcsőde van az Önkormányzat és az Ökumdnikus Szeretetszolgálat àltal kiválasztott ingatlan közvetlen közelèben.

A gyermekvédelmi törvény kimondja :

                                                                               " A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához, a bántalmazással - fizikai ,lelki                                                                                 erőszakkal az elhanyagolással ès az INFORMÀCIÓS ÁRTALOMMAL SZEMBENI VÉDELEMHEZ"

 

A gyermek nem kis felnőtt , segítsenek , hogy a gyermek gyermek maradhasson !

Mindannyiunk feladata és joga , megvédeni saját , családja , gyermeke mentális egészségét !!

 

Aláírásával támogassa petíciónkat , amelybenkérjük Dr.Fodor Tamás polgármester urat és Kásler Miklós Emberi Erőforrások Miniszterét , hogy Hatástanulmány készüljön a helyszínről és a környékről , változtassák meg a kialakítandó központ helyét!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Márkné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.

Facebook