A vallás nem közügy és végképp nem hatalom!

Tisztelt Emberek, Emberiség, Ön, Te!

Sajnálatos módon sokak a vallásukat egyfajta hatalomnak tekintik, amit másokra akarnak erőltetni azok szabályaival, és ezen áldozatok életét és teljeskörű viselkedési formáikat saját hatalmi törekvéseiknek való meghunyászkodására és annak terjesztésére kényszeritik.

Ezen céljaik elérése érdekében sosem tartózkodtak emberek-, vagy akár teljes nemzetek lemészárlásától-, áldozatként való kivégzésétől.

Évezredeken át gyilkoltak halomra embermilliókat. Robbantottak ki háborúkat és végeztek ki ártatlanokat a vallásaik nevében, és teszik ezt mind a mai napig szerte a világban.

Más vallások hiveit alárendeltnek és ellenségnek tekintik. Már, ha egyáltalán embernek tartják őket számon!

Az erőszakhullámoknak jelenleg is rengeteg áldozata van, amiről nap mint nap tudósit a világsajtó és rettegésben tartja az emberiséget.

A vallások évszázadokkal vetették vissza a civilizáció fejlődését a vallásaiknak nem megfelelő-, hitük valóságtartalmát megkérdőjelező felfedezések szellemi tulajdonosaiknak a nyilvános üldözésével és eretnek-, istenkáromlóként való kivégzésével.

A vallások szándékosan tudatlanságban tartják az embereket és akadályozzák az emberiség szellemi-, illetve technológiai fejlődését, hogy nehogy megkérdőjeleződhessen az évezredek (vagy csak évtizedek) óta fennálló kényszeritett hatalom léte, vagy ereje.

Kormányoktól anyagi javakat követelnek és különleges jogokat, hogy ezeket az álhatalmakat fenntartsák és tagjaik lelki- és testi terrorját tovább folytathassák. Ezeket a javakat minden nem hivő állampolgártól kérdés nélkül-, akaratuk ellenére ugyanúgy odaszolgáltatják a Kormányok, mint a hivektől.

Az anyagi-, és különjogi követeléseken kivül rendszabályokat is követelnek a törvénykezésben-, oktatásban-, családügyben-, egészségügyben-, gazdaságban és minden belpolitikai szintéren, amivel a nem hivőket alárendeltetik a saját hitvallásuk szabályainak, és ezekkel zsarnokságuk elfogadását kényszeritik rájuk már kisgyermekkoruk óta!

Ennek az elnyomásnak kell azonnal gátat szabni és megálljt parancsolni!

Inditványozom, hogy ezentúl Magyarországon a hit-, és vallás ezentúl ténylegesen csak a magánéletben, mint magánügy szerepelhessen!

-Tilos legyen az Egyházaknak/Vallási felekezeteknek/Szektáknak/Hivőknek/Hitgyülekezeteknek és hasonó csoportosulásoknak (továbbiakban vallás) a közéletbe bármilyen szintű beleavatkozása!

-Tilos legyen a vallásoknak a törvényekbe és szabályokba való bármilyen szintű beleavatkozása!

-Tilos legyen a vallásokat bármilyen módon hirdetni!

-Tilos legyen vallási jelképeket nyilvánosan viselni, reklámozni!

-Tilos legyen vallásra-, hitre való áttérésre nyilvánosan felkérni!

-Tilos legyen a vallás nyilvános gyakorlása!

-Tilos legyen a vallások bármilyen módon pozitivabban való feltüntetése a vallásmentes életvitelnél!

-Tilos legyen a vallás-, illetve vallásgyakorlás közmédiában-, illetve sajtóban való megjelentetése.

-Tilos legyen a vallásgyakorlókat bármilyen körülmények között is magasabbrendűnek-, vagy bármilyen szinten is jobb személynek megjelentetni, mint a nem vallásos személyeket!

-Tilos legyen bármiféle megkülönböztetést tenni vallásos és nem vallásos személy között!

-Tilos legyen épületek külsejére vallással kapcsolatos idézeteket, vallási megkülönböztetőjeleket tenni!

-Tilos legyen vallásra hivatkozni mentő körülményként!

-Tilos legyen vallásgyakorlásra kijelölt helyekre tizennyolcadik életévét be nem töltött személyeknek belépni!

-Különösen büntetendő cselekmény legyen a tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek sérelmére elkövetett hittérités!

-Vallásgyakorlásra/Istentiszteletre csak és kizárólag a vallás gyakorlói által, önerőből létrehozott-, zárt helyiséget lehessen kijelölni, ahova a külső szemlélő nem lát be.

-A vallásgyakorlásra/Istentiszteletre kijelölt helyen a belső falon kötelezően fel legyen tüntetve jól látható helyen, hogy az a vallás hány ember haláláért felelős megalapitása óta!

-A vallásgyakorlásra/Istentiszteletre kijelölt helyen kötelezően fel legyen tüntetve egy elérhetőség, amin a vallásokból szabadulni szándékozó személyek segitséget kaphatnak!

-A vallások semmilyen anyagi támogatásban ne részesülhessenek az Állami vagyonból! Fenntartásukat csak a hiveik és vezetőik önerejéből lehessen megvalósitani!

-Vallások céljára tilos legyen minden nemű adománygyűjtés-, illetve fenntartásukra való felhivás!

-Amennyiben a szabályok megsértése csoportosan, vagy üzletszerűen történik, illetve nagy nyilvánosség előtt, akkor a büntetési tétel hatványozódjon a súlyossági fokkal!

A Világban történő vallási brutalitás és elnyomás megköveteli, hogy ennek végre valahol féket szabjon az emberiség, és emiatt törvényes keretek között véget kell vetni a vallások által elhitetett hatalommal való visszaélésnek és a vallási vezetők törvények felett állásának!

Kérem, hogy Önök is támogassák aláirásaikkal az emberek közti mesterségesen generált ellenségesség és előitéletek végleges felszámolását, illetve az emberiség szabad gondolkodását-, szellemi és technológiai fejlődését! Segitsék elő Önök is a vallási háborúk egyszer, s mindenkori végetvetését!

Köszönettel,

Feke Zsolt

egyszerű ember, aki tisztában van azzal, hogy amit tesz, azért önmaga a felelős és nem foghatja egy kitalált személyre..