A szentendrei Pest Megyei Könyvtár megmentéséért

Pest megye közismert anyagi gondjai a könyvtár ellehetetlenülését eredményezték, a telefon után már a gázszolgáltatást is kikapcsolták az épületben.
A nagy látogatottságú intézmény eddig Szentendre lakosainak kultúrális igényét a legmagasabb szintén szolgálta ki, mind a könyvek, mind a a multimédia területén.A közkedveltséget statisztikák igazolják, de mindez nem elég ahhoz, hogy a könyvtár jelen formájában tovább működhessen. Így mind az állomány szaporítása, mind a dolgozók munkahelye veszélybe került - és már az olvasóktól kell, hogy várják az könyvtár anyagának bővítését is.
Kérjük Szentendre város képviselőtestületét és a Polgármester urat, hogy a kialakult helyzetben segítsen e fontos kulturális intézmény megőrzésében és fenntartásában, legalább a jelenlegi helyzet jobbra fordulásáig, hiszen az intézmény legfőbb haszonélvező Szentendre város polgárai.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Palotai Éva, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 olyan embernek fogjuk reklámozni ezt a petíciót, akik más petíciókat megnéznek az oldalunkon, de ezt a petíciót még nem látták.

Facebook