Biztonságos közlekedésért Dunakeszi-Alsó és Káposztásmegyer között

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció lezárása sikeres megvalósulás miatt

2022-10-30 12:08:04

Kedves Lakótársak, petíciót aláírók!

A mai napon sikeres megvalósulás miatt lezárom a petíciót, amit a biztonságosabb Káposztásmegyeri közlekedési csomópont kialakításával kapcsolatban írtunk.

Pénteken a reggeli órákban hivatalosan is lezárult a káposztásmegyeri — a dunakeszi önkormányzat által koordinált és az újpesti önkormányzattal közösen finanszírozott — Külső Szilágyi úti közlekedési csomópont átépítése a még hiányzó gyalogosátkelő átadásával és a közlekedési lámpák üzembe helyezésével.

forrás: dunakanyarregio.hu

Ezúton szeretném megköszönni az ügy melletti kiállást mindenkinek, hogy a petíciót 736-an aláírtuk és ezzel Benkő Tamás alsói önkormányzati képviselőnk kérelmét is megerősítve, jeleztük az önkormányzatok felé, hogy erre a fejlesztésre nagy szüksége van Dunakeszi alsónak.

Köszönjük Benkő Tamásnak, a Dunakeszi Önkormányzatnak, az Újpesti Önkormányzatnak, a Budapesti Közút Zrt-nek és a Penta Általános Építőipari Kft-nek, hogy a Külső-Szilágyi úti beruházás a napokban elkészült és ezzel több éves probléma végére pont került.

Köszönettel, Bényei Andrea

Bényei Andrea

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.