Tiltakozás a szegedi óvodák bezárása és átalakítása ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Döntött a szegedi közgyűlés!

2016-02-13 06:11:55

Kedves szülők! Kedves aláírók!

Köszönöm, hogy tegnap sokan ellátogattak a szegedi közgyűlésre. Sajnálom, hogy a mai magyar politika színvonaltalanságával kellett szembesülniük. Gondolom, egészen más volt testközelből megtapasztalni azt a hangulatot, ami a Városházán uralkodik, mintha a különböző hírekből szereztek volna tudomást a szomorú döntésről.

Minden igyekezetem ellenére, azzal kellett szembesülnöm, hogy kb. fél éve tervezi bezáratni az óvodákat Botka László polgármester. Érezve a döntés negatív hatásait, eltitkolta ezt az információt a szülők elől és a teljes homályba tartott engem is. Úgy gondolom, számított rá, hogy a gyermekorvosi rendelők bezárásában kifejtett ellenállásom miatt - ebben az ügyben sem fogunk egyetérteni és a nyilvánosság minden erejével tiltakozni fogok az újabb gyerek- és családellenes intézkedésével szemben.

Fájó szívvel írom, hogy az intézkedés mostantól hatályos és a gyerekek átiratkozásával kezdetét veszi az óvodabezárások és a csoportelvonások.

Az általam képviselt ügyekről és a további fejleményekről, a facebook oldalamon értesülhetnek a leggyorsabban: https://www.facebook.com/tothpeterjobbikszeged/

Kérem, a jövőben is keressenek bizalommal!

Tisztelettel,

Csongrád Megyei Jobbik, elnök
Jobbik Szegedi Szervezete, elnök, képviselő
Tel.: 06-70-371-7979
E-mai: toth.peter@jobbik.hu

T Ü N T E T É S ! ! !

2016-02-11 13:25:58

Kedves aláírók! Kedves szülők! Kedves szegediek!

A szülők egy része úgy döntött, hogy a holnapi napon a közgyűlésen is kifejezi a tiltakozását. A petíció elindítójaként, szeretném a szülők rövid felhívását továbbítani:

Találkozunk, holnap 8.45.kor a szegedi Városházán!

Tisztelettel, Tóth Péter

Szeged MJV, önkormányzati képviselő

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.