Szilágyi András művészettörténet kurzusaiért

Tisztelt Vezetőség!

A mai napon (2014.02.12) tudomásunkra jutott, hogy Szilágyi András művészettörténet kurzusát az MMI vezetőségének döntése értelmében a másod- és harmadévesekkel ugyan még folytathatja, az első évfolyamosok azonban új oktatót kapnak. Mi, az iskola azon diákjai akik részt vettünk Szilágyi András eddigi kurzusain azt gondoljuk, hogy a tanár úr magas fokú szakmai tudással rendelkezik, amit izgalmasan és kreatívan képes diákjai számára átadni. Előadásainak menete logikus, könnyen értelmezhető, vizsgakövetelményei szintén átláthatóak, egyértelműek, osztályzása objektív. Mi mindannyian egyetértünk abban, hogy a Szilágyi tanár úr által prezentált művészettörténet órák kiválóak és hiánypótlóak, ezért a továbbiakban is ragaszkodunk ahhoz, hogy a művészettörténet órákat ő tartsa a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, művészeti karán.
Köszönettel: A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola művészeti karára járó alábbi hallgatók:


Arányi Kriszta, Adorján Éva, Major Kata, Balogh Mátyás Konkol Máté, Forrai Christopher, Szegedi Szab    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Arányi Kriszta, Adorján Éva, Major Kata, Balogh Mátyás Konkol Máté, Forrai Christopher, Szegedi Szab petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...