Petíció Deutsch Zsuzsa ügyében

Követeljük, hogy ne engedjék csak úgy el, ne rúgják ki, ne mondjanak fel neki!

Ő Eichmann, Baky, Endre, stb. után a legtöbb zsidót fosztotta ki, a legtöbb zsidót alázta meg.

El kell számoltatni! Szüleinket, nagyszüleinket kifosztotta, őrült mennyiségű "hálapénzt" követelt!!! El kell számoltatni, fizesse vissza az egyszeri zsidó öregektől elkopzott pénzeket! Igen, ha haldoklótól követel valaki undotító sítlusban készpénzt, az a legaljasabb!!! A saját ürülékükben fognak maradni köldönben, mondta sokunknak, amikor megkérdőjeleztük az általa követelt összegeket!

A kommunista rendszer egyik legotrombább hagyatéka, fosztogatott, lopott, csalt, és rombadöntötte a kórházat.

Vissza kell követelni tőle mindent, az utolsó fillérig!

Az aláírással engedélyezem Magyar Zsidó árvák, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.