Kedvenc könyvsorozataink folytatásáért!

Elsősorban az Ulpius-ház kiadónak címezem petíciómat!

Amikor felkapottak, népszerűek lettek a vámpíros, paranormál sorozatok, több külföldi szerző könyveit is elkezdték megjelentetni. Mára azonban ezek folytatása akadozik, vagy teljesen le is állt.

Hogy melyek is ezek pontosan: J. R. Ward, Sherrilyn Kenyon, Kresley Cole, Christine Feehan, Jeaniene Frost, Lara Adrian, Gena Showalter.

Utobbiakról mély hallgatás van az utóbbi időben. :(

Petícióm célja, hogy felhívjuk a kiadó figyelmét arra, hogy mennyien várjuk ezeket a könyveket. Reméljük sikerül elérnünk ezzel az aláírás gyűjtéssel azt, hogy több figyelmet kapjanak ezek a sorozatok, rendszeresebben kaphassuk az új köteteket. Abban az esetben azonban, ha nem szeretne tovább foglalkozni az Ulpius-ház ezekkel, vagy nem minddel, akkor legalább a rajongók kedvéért, adják át más kiadónak azok jogait, amelyeket úgy érzik, nem folytatják tovább.

Írjátok alá kérlek, hogy lássák mennyien szeretjük ezeket a sorozatokat! :)

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Rab Eszter, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook