Kedvenc könyvsorozataink folytatásáért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Na igen... Ward, Adrian, Showalter...
De már ott tartok, hogy mire megjelenik végre egy új rész valamiből, kezdhetem újraolvasni a teljes sorozatokat.
Re:
Ezt nem értem én sem... Tömeggyártják azokat a vacakokat, amikről azt hiszik, hogy majd jól meggazdagodnak belőle. Jól van... árulják... nem érdekel, de az eddig megszerzett olvasóikat miért felejtik el??? Hülyén néznek ki a polcon a félbehagyott sorozatok. És lassan kezd idegesíteni, hogy eddig feleslegesen adtam ki rá az amúgy is minimális fizetésemből.
This comment has been removed by the author of the petition.
Gondolják át
Nem fogom fel.
Re: Nem fogom fel.
Egyszer írtam az Ulpiusnak, mert hát... nos elgurult a gyógyszer. Szó szerint ezt kaptam válaszul. Hogy egy könyv kiadása mekkora munka, és hogy mennyi összetett lépése van, és ha csak az egyik rész csúszik, akkor csúszik az egész könyv, stb. stb. Kedvem lett volna visszaírni, hogy : "na ne mondja!" De hagytam a fenébe. Úgyis csak ugyanazt az áltatást kaptam volna vissza, harmadik-negyedik körben is.
van alternatíva?
Re:
Jaja és Showalter Atlantisz 2-jének a meghirdetetthez képest 2 év csúszásáról ne is beszéljünk. Egy évig folyamatosan - egyre nagyobb agresszióval - nyomkorásztam az oldalon a várható megjelenésekre, majd feladtam, előjöttek a depresszív tünetek, aztán mire kiadták, eljutottam odáig, hogy majd megveszem, ha nagyon nem lesz más olvasnivaló. Azóta pedig elkezdtem más kiadótól is gyűjteni egy sorozatot, így már megbomlott a rendszer és nem csak Ulpiusos könyvek sorakoznak azokon a polcokon. És örülök neki, hogy nekiálltam megszabadulni az egyik kb 30 részes sori eddig megszerzett darabjaitól, mert sose fogom tudni összegyűjteni.
Jaaaaaaaaa és amivel sikerült teljesen felháborítaniuk a kiadóknak..... A sorozatok részeinek össze-vissza kiadása.
Mágis hogy jönnek ahhoz, hogy egy író által megírt sorozat részeit (pláne, hogy általában az események nagy részénél fontos az időrendiség) önhatalmúlag olyan sorrendben vágják hozzánk, ahogy ők gondolják?????
Gyakorlásnak nem is rossz....
de...
Magyar vagyok és a saját anyanyelvemen szeretném élvezni a kedvenc sorozataimat.
Kb. 10 éven keresztül csak krimiket olvastam (ezek a mai napig sem mentek ki a divatból)
Most csak paranormálisat, mert végre volt egy olyan műfaj, ahol az akció, a romantika, erotika és a jó kis nyomozások, rejtély felderítések pont a megfelelő arányban (együtt és nem elnyomva egymást) jelentek meg.
Az évekkel és évtizedekkel ezelőtt megjelent könyvekből szinte bármihez hozzá lehet jutni régi és új kiadásban egyaránt, de újakat miért nem kaphatunk?
Engem ugyan nem tudnak tömegmanipulációval olyan könyvek olvasására kényszeríteni, amiket nem akarok elolvasni, de miért kell emiatt deviánsnak éreznem magam?
Miért büntetnek azért, mert szeretek olvasni?
| This discussion has been closed. |