gabionfaldontes

Kerüljön visszabontásra a gabionfal a Várkörúton legalább a gyalogátkelőknél 5 méter hosszan és 40 cm magasan.

Ha egyetért ezzel Ön is, kérem, támogassa a javaslatot aláírásával!

Székesfehérváron a Várkörúton megvalósult sávelválasztó támfalas középsziget, „gabionfal” kapcsán a fehérváriak jelentős része fejezte ki aggodalmát, hogy a támfal túl magas, akadályozza a szabad kilátást, balesetveszélyt idézhet elő, mivel a gyalogosokat „kitakarja”. Emellett a tűzoltó, rendőr, mentő közlekedését is nehezíti, mert a kialakított kétszer egy sávban nincs lehetősége félrehúzódni az autósnak, és a megkülönböztető jelzést használó autót elengedni.

Úgy tűnik, a fehérváriak jelentős része szeretné legalább részben visszabontatni a gabionfalat.

A gabionfalról többet itt olvashat.

Az aláírással felhatalmazom Horváth-Tancsa Ágnes petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.