Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

Huffnágel Pista

#2 Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 17:24

kiváncsi vagyok, az aláíró kisasszonyok mennyi pontzsámot tudnának elérni egy ilyen objektiv teszten. Mert ha mondjuk


-55 és -40 pont között: A Férfiak nagyobbik hányada egyszerűen undorodik a látványodtól. A te osztályod fog a legjobban szenvedni akkor, amikor megjelennek a boltokban az olcsó, kínai szexbotok. Csak lúzerekkel számolhatsz, akik a kisebb ellenállás felé haladva kötnek csak ki a hálószobádban.

akoor nem csodálom, hogy zavarja őket ez a reklám. :D :D :D

http://huffnagel.blog.hu/2014/03/27/teszt_noknek_az_on_kilojaert_mit_adnak_a_huspiacon

Válaszok

Katikataktika

#4 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 18:08:09

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!



Egyetlen ember sincs a világon, akinek értékét a kinézete adja. Az emberi értéket az adja, ahogy magadat ápolod, önmagaddal bánsz, ahogy másokkal bánsz és ahogy az ügyeidet megoldod, ezálral amekkora hatást a világ javítása érdekében létre tudsz hozni. Ezek így együtt. 

Zoltán

#5

2014-03-29 19:10:51

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

 

Jelezném, hogy egyáltalán nem csak nők írják alá a petíciót. Attól, hogy te olyan környezetben élsz, ahol a férfiakat nem zavarja a szexista, nőket lealacsonyító kommunikáció még rengeteg jóérzésű, az egyenlőséget komolyanvevő férfi van. És egyre több lesz. Bár azt hiszem neked hiába is magyarázza ezt bárki is, ha egy ilyen buta komment írására voltál képes a petíció szövegének elolvasása után.


Vendég

#6 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 20:25:30

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

Kedvesem, nem a nagy Hufnágel teszten, hanem bármelyiken elbukott. Csak az öntelt, hímsoviniszta machon nem. Ha ez megnyugtatja, az önhöz illő nő csak a pénzéért választja magát. Ha van. Ha nincs, akkor ezt is elbukta. Egyetlen szavát se higyje el neki, ezt minden teszt nélkül megmondom előre. HA mégis elhinné, csak azért van, mert a hiúságától és a beképzeltségétől nem lát tisztán. Szegénykém.  Ez most már így marad. Pech.

Puffneki

#7 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-29 21:56:30

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

Pista, te azért gondolod, hogy a külső a minden, mert nálad belső érték nincs?
Amúgy, te miylen férfiakat - akár külső alapján is - vizsgáló teszten mennél át? Mert hogy érvelni nem tanultál meg, az biztos, úgyhogy az ész-tesztet nem is kérdezem.

Bubu

#21 Re: Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

2014-03-30 21:25:57

#2: Huffnágel Pista - Nagy Hufnnágel Teszt nőknek!!!

HOgy Te mekkora pöcs vagy! Feltéve ha van még neked olyan...

Nagyon sok bombázó feminista nő van!

De ha már itt tartunk, gondolom Te minimum úgy nézel ki mint Brad Pitt, az IQ-d nagyobb mint Einstein-é,  több pénzed van, mint Bill Gates-nek, simán kiugrasz 4000 méterről a repülőből, és egy mozdonyt a kisujjaddal húzol el... Ha ezek közül is csak egyetlen egy nem stimmel, akkor menj vissza a bányába, ahonnan jöttél, legalább akkor feljön a szén...!