Tiltakozás a kutyák számára mindenhol kötelező póráz ellen

Quoted post

Pitbulltulajdonos

#125 Tiltakozás ellen tiltakozó pitbulltulajdonos

2013-11-22 10:12

Aki ezt a petíciót aláírja, az egyike a legfelelőtlenebb kutyatartóknak. Igen, lehet, hogy szereti a kutyáját, de emellett igenis felelőtlen. Ezzel a petícióval ugyanis a következőért harcol:

"Most is az a törvény, hogy a kutyát tilos póráz nélkül sétáltatni közterületen. Én tiltakozom az ellen, hogy aki nem tartja be ezt a törvényt, azt pénzbírsággal sújtsák. Helyette támogatom azt, hogy a törvénysértőket ne lehessen megbüntetni. Támogatom azt a törekvést, hogy továbbra is mindenki, tehát mindenki, az is aki sikeresen eljutott a hatodik osztályig és van két totálisan kezelhetetlen rottweilere, úgy sétáltathassa a kutyáit ahogy kedve tartja, vagy pórázzal, vagy póráz nélkül, utcán, parkban, boltban, étteremben."

Azt javaslom minden kedves "jogvédő" aktivista anarchista idealista szentimentális hippinek, hogy mielőtt szavaz valamiről, gondolkodjon el azon, hogy mit ír alá. Akinek pedig mentő, életmentő, vakvezető, drogkereső, terrorelhárító kutyája van, az vállalja már fel a nevét legyen oly kedves, hogy vethessek egy pillantást a k9-es kutyájára, mert szerintem csak egy nagy kamugép.

Both Béla

Válaszok


Vendég

#206 Re: Tiltakozás ellen tiltakozó pitbulltulajdonos

2013-11-25 14:21:18

#125: Pitbulltulajdonos - Tiltakozás ellen tiltakozó pitbulltulajdonos 

 idióta! nem a közterületről van szó, hanem a rétekről, erdőről! a közteröleti pórázolást senki sem vitatja, aki normális!


Vendég

#242 Re: Tiltakozás ellen tiltakozó pitbulltulajdonos

2013-11-27 01:05:02

#125: Pitbulltulajdonos - Tiltakozás ellen tiltakozó pitbulltulajdonos

Egy K9-es kutya "katona". A java azonban "civil". Inkább hozzájuk kell alakítani a törvényeket, méghozzá betarthatóakat. A gazdáknak meg el kell fogadni, hogy vannak helyzetek és helyek, ahol kell póráz és vannak, ahol nem. Ezeket egyértelműsíteni kell, de egy mindent tiltás nem megfelelő. Azért itt is látszik, hogy az iskolázott kutyák gazdái nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a kontrollnak mindenek felett működnie kell. De vannak mások is, akiknek csak az a fontos, hogy Fifike szép és jajdeügyes, bár Fifike agresszivitását leggyakrabban a félelem motiválja, ez  nem akadályozza meg abban, hogy nekiugorjon a 45 kilós kiskutyámnak, majd a fülén lógjon jó magasan, mindezt pórázról, aminek a végén egy celebnő hisztériázott; illetve itt vannak a kezelhetetlen egyedek a kezelhetetlen kutyáikkal..azokat kellene elkapni. De nem az átlag, a normális kárára!

A jószágom még nem k9-es, de feltett szándékunk eljutni odáig. Addig is én biza elengedem, ha olyan helyen vagyunk. Meg tudom ítélni. Gazda vagyok, nem hibázhatok. És ezen van a hangsúly.

Aláírtam a petíciót.