Nyílt levél Orbán Viktorhoz a rasszista, homofób beszédek ellen


Vendég

#26

2014-05-31 12:46

Egyetértek...

Vendég

#27

2014-05-31 15:37

Szégyen:((

Vendég

#28

2014-05-31 18:02

Mert nem a melegek dolga hogy reagaljon a buzizasra nem a romak ha ciganyoznak vagy a zsidoke hogy kezeljek az antiszemitizumst ! Ez mondenki kozos ugye kell hogy legyen !
fkm

#29 Tárgy

2014-05-31 18:32

Éljenek a melegek! Minden támogató fiúgyermeke mögé egy meleg férfit! Hajrá!
Attila Janisch
A petíció szerzője

#30 Re:

2014-06-01 01:25

#28: -

Igen, ezen a ponton kezdődhetne el valamiféle társadalmi megbékélés és kiegyezés, ami elengedhetetlenül szükséges. Ha belátjuk, hogy vannak kérdések, amelyek túlmutatnak azon, hogy az én személyes pozicionáltságom mi az ügyhöz képest - tehát nem az a kérdés, hogy meleg vagyok-e vagy zsidó vagy cigány, mert a tolerancia, az elfogadás képessége és a krekesztő gondolkodás megszüntetése a cél. Eljutni addig a gondolatig, hogy attól az én (személyes) világom sem nem szűkül, sem nem sérül, ha a másiknak is biztosítva van a létezés szabadsága. - Ez nem liberális gondolat. Nem volna szabad így skatulyázni. - Ennek az ember emberrel való emberi együttélésének alapeszméjévé kellene válnia. (Amikor azt írja itt valaki: minden támogató fiúgyereke mögé álljon egy "buzi", nos ez a vélemény, túl azon, hogy rendkívül negatív, önző és alapjaiban kirekesztő, ráadásul még nem is érti a problémát. Mi köze az ő gyerekének ahhoz, ha pl.a melegek szabadon, minden fajta kirekesztettség, megvetés, megkülönböztetés mellet élnek? Kábé annyi értelme van egy ilyen mondatnak, mintha azt írná: mindenkit üssön el egy jármű, aki a motoros közlekedés elkötelezettje. Semmi összefüggés. A főbiák és félelmek mindig az ismeretek hiényából fakadnak. És az ismeretek hiányából következő általánosítások következményei.) Sok mindennek meg kellene változnia Magyarországon, hogy kilépjünk ebből a szorongó, önhit nélküli, tévhitekre és gyanakvásokra épülő rettentően elmaradott szemléletből. Üdv, Janisch Attila

Attila Janisch
A petíció szerzője

#31 Re:

2014-06-01 01:27

#9: -

Andor :-)))

Attila Janisch
A petíció szerzője

#32

2014-06-01 01:37

Köszönet mindenkinek, akik támogatásukról biztosították már eddig is a kezdeményezésünket! Köszönet minden aláírónak! Reméljük, hogy még sokan csatlakoznak hozzánk! Mert nagyon fontos lenne valahol elkezdeni a társadalmi megbékélést. Mert az egymás gyűlölete, amelyet a politika szít a ország (a politika számára csak a szavazatáért érdekes) polgárai között, nagyon-nagyon felelőtlen és veszélyesen aljas jéték. És ennek az előbb-utóbb kormányozhatatlanná váló gyűlölet- és indulathullámnak csak mi magunk (az ország polgárai) leszünk az áldozatai. Ezért a saját legelemibb önérdekünk változtatni ezen és nem engedni a gyűlöletkeltő politikai szándékoknak. Van egy pont, ahol azt kell mondani: ELÉG! ... Ezt a pontot már régen túlléptük. Üdv, Janisch Attila
Ágnes

#33 Re:

2014-06-01 02:48

#32: Attila Janisch -

"Mert nagyon fontos lenne valahol elkezdeni a társadalmi megbékélést. Mert az egymás gyűlölete, amelyet a politika szít a ország (a politika számára csak a szavazatáért érdekes) polgárai között, nagyon-nagyon felelőtlen és veszélyesen aljas jéték. És ennek az előbb-utóbb kormányozhatatlanná váló gyűlölet- és indulathullámnak csak mi magunk (az ország polgárai) leszünk az áldozatai. Ezért a saját legelemibb önérdekünk változtatni ezen és nem engedni a gyűlöletkeltő politikai szándékoknak. Van egy pont, ahol azt kell mondani: ELÉG!"

PONTOSAN ÍGY VAN. Ennek a sötéten felelőtlen és gyilkosan aljas manipulációnak máris tragikus áldozata egész társadalmunk. És ezt KI KELL MONDANI, és azt is ki kell mondani, ki kell állni érte maradéktalanul és haladéktalanul, hogy: ELÉG, EBBŐL ELÉG, mert KÜLÖNBEN VÉGÜNK. Aki ezt nem fogja föl és nem vonja le a belőle rá háruló kötelezettséget, az ellensége ennek az országnak és a magyarságnak és az emberi minőségnek.


Vendég

#34

2014-06-01 04:01

Miniszterelnok ur! Ne legyen kishitu ilyen csatlosokra mar nincs szuksege!
Bob Schulz

Vendég

#35

2014-06-01 06:29

Kommentem mindent megmagyaráz!
Dr.Szabó József

Vendég

#36

2014-06-01 07:03

Már annyira unalmas ez az állandó zsidó seggnyalás, hogy mindig, minden szövegből csak az a tetves holokauszt jön ki. Ebből a peticióból is. Janisch Attilának úgy látszik nincsen jobb dolga, mint folytatni ezt a fajta ajvékolást, és nácizni és fasisztázni megint -.-
Ember, ha nem tetszik valami, menny a Dániel Petid meg a Kertész Ákosod után, ahova akarsz!
Csókolgasd a Gyurcsányod, táncoljál a Bokrossal, feküdj le egy transzvesztitával, fenyegess meg a cigányokkal pár magyar főiskolást, csak takarodj ebből az országból!
Nem értitek, hogy nem kíváncsi senki a büdös pofátokra! A hőn szeretett MSZP-tek miért van már a bányász béka segge alatt vagy a buzeráns SZDSZ?

Vendég

#37

2014-06-01 09:43

A mi családunkat nem érintette 1944. szörnyűsége.
Mégis, mint gyerekként, egy életre maradandó nyomot hagyott bennem.
Elvárom a kormánytól, az ország vezetőitől a határozott fellépést és tényleges intézkedést minden antiszemita, rasszista megnyilvánulás, jelenség ellen.
Lenkei Gizi
Attila Janisch
A petíció szerzője

#38

2014-06-01 12:42

A 36. sorszámmal kommentelő mindennél pontosabban jeleníti meg azt, amiről beszélünk. Még haragudni sincs ok az ilyen korlátoltan ostoba megszólalóra. Félelem, szorongás és kóros önbizalom hiány és a mindezekből fakadó tehetetlen gyűlölet olvasható ki a szavaiból.
Az alantas politika éppen az előbbi tulajdonságoktól szenvedő polgárokat szólítja meg és biztosítja számukra - tökéletesen hamis és hazug látszatmegoldásként - a populista módon felnagyított és fókuszba állított ellenségképet.
Ebből következnek az ilyen kétségbeesetten szánalmas szövegek és reménytelenül tehetetlen indulatok.
Csak azért ne törlöm ki 36. sorszámú xy kommentjét, mert nem baj, ha plasztikusan itt van, megmutatkozik az, amiről a levelünk szól.
Ebben a kommentben benne 2014 Magyarországának lehangoló és szánalmasan elbítított valósága!

Vendég

#39 Re:

2014-06-01 15:01

#38: Attila Janisch -

A lehangoló és szánalmas az te vagy barátom. Nem veszed észre, hogy a hőn szeretett bálványaid miképpen tolnak maguk előtt és ordítoznak kigyót békát arra a nemzetre/népre, aminek a tagja vagy? Te komolyan elhiszed, hogy a magyarság tehet a holokausztról? Te öltél már zsidót bele a Dunába? Vagy esetleg én öltem bele a Dunába? Szerintem egyáltalán nem, egyinkük se! A Holokaszt ugyanúgy a magyar történelem fájó része, mint a don kanyar vagy Trianon! Ezért kegyetlenül visszaélnek vele a zsidóság egyes meghatározó tagjai, hogy minél jobban antiszemitának és rasszistának állítság be az embert! Nekem vagy zsidó ismerösőm, nem holokauszt pénzből meg jaj támogassanak a magyarok, fizessenek mert nekem jár pénzekből él a mai napig, hanem tisztes munkával. Ismerek meleg férfiakat és nőket, akik köpködnek és szégyelik az ilyen buzera parádét, és ismerek volt MSZP-seket, akik ki nem állhatják a gyurcsányt csókolgató öregasszonyokak és beteg, nem normális vezérszindrómába lévő pártszimpatizánsait mind ott, mint a Fidesz Jobbikban!

Érdekes, a Janisch Úr hol van, mikor Szlovákiában tiltják a magyar beszédet? Hol van, mikor a lakosságot buvármétellyel belecsalogatták a devizahitelekbe és sokan mindenüket elveszítették? Hol van, mikor Gyurcsány abortuszra búzdítja a fiatal lányokat, mert "sok az a tízmillió", hol van, mikor ártatlan idős embereket fosztogatnak és tartanak terorrban a cigányok egyes csoportjai? Hol van, mikor Romániában magyarokat vernek, ölnek le és búzdítanak arra, hogy a magyar férfiakat megöljék, asszonyaikat megerőszakolják és gyerekeiket lemészárolja a román hadsereg?

 

Megmondom hol! Éppen Bolgár Gyurival holokauszt emlékműnél tiltakozik, miközben Gyurcsány Ferenc táncikál az öszödi beszédre és Dániel Péter Trianon igazságosságáról, meg Izrael felsőbbrendűségéről értekezik Kolompár Orbánnal, aki a vas kordont bontja el, azt üvöltve, hogy ázok á rásszístá mágyárok nem adnak segílyt!

 

Szégyel magad Janisch! Örökre ilyen buta maradsz, de ez nem nekem fáj :-)

 


Vendég

#40

2014-06-01 18:28

Nem szabad, hogy megismétlődjék 1944. Ez szégyen lenne Hazánkra nézve, minden magyar ember szégyene lenne. Sajnos nagyon sok megnyilvánulás, kormányhatározat e felé tendál. Soha többé numerus clasust, soha többé emberek üldözését nem szabad engedni!

Vendég

#41

2014-06-01 18:38

Mindenki fogalmi zavarba van. Provokátor.
butatojas

#42 Re:

2014-06-01 20:25

#5: egy nem homoellenes -

Tisztelt "nem homoellenes", egy igazán előítéletesmentes ember soha nem befolyásolnak a saját partikuláris érzelmei, egyébként ismertem oylan homofóbot, aki pont az Ön által felvetett "probléma" hatására változtatott a véleméynén, igaz nem volt könnyű neki, de megélte a gyerekével együtt azt a sok ostobaságot, a kirekesztést, és mindent ami csak rossz jöhet a társadalom "egészséges" tagjai felől, és nem dőlt össze számára a világ, sőt!

Egyébként valamiylen szempont szerint mindenki zsidó, homokos cigány, csa szemszök és rámutatás kérdése, hogy kiből,   mikor lesz pária, csak az emberek néha még lusták is kinevezni újabb s újabb áldozatokat, maradnak a bevált sémáknál. Pedig ott vannak még biciklisták, a szemüvegesek, a szőrös lábűka, a kockás nadrágosok, a kuncogók és folytathatnám.... Üdvözlettel

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2014-06-01 21:01



Vendég

#44 Re:

2014-06-02 11:19

#5: egy nem homoellenes -

Annál inkább. Vagy el tudod képzelni, hogy az "aláíró" - nevezzük így - pont a saját gyerekét tagadná ki, zavarná világgá? És bárki, aki így tenne, attól vajon megnyugodna a lelkiismerete?


Vendég

#45 Re:

2014-06-02 17:35

#5: egy nem homoellenes -

Nyilván még sokkal erősebb lenne a szolidaritás.
Milyen lennél, ha még homoellenes is lennél?

 


Vendég

#46 Re: Re:

2014-06-02 17:36

#42: butatojas - Re:

Sőt, ott vanank a szőrös hónaljúak (nemrég erőszakkal borotválták meg egy kislány szőrös hónalját egy iskolában, nem Magyarországon).

 


Vendég

#47 Re: Re:

2014-06-02 17:38

#39: - Re:

Vendég, miért ma élő német ölt zsidót haláltáborban? Igen, magyarok voltak a nyilasok, ember.


Vendég

#48 Re: Tárgy

2014-06-02 17:48

#29: fkm - Tárgy

Te mitől félsz fkm?

Amúgy meg, minden nemtámogató lánygyereke mögé is egy nemmeleg férfit? Vagy hogy?


Vendég

#49 Re: Re:

2014-06-02 18:39

#39: - Re:

És ismét beigazolod a tételt: a homofóbok egyben rasszisták is, szinte mindig.


Vendég

#50

2014-06-02 21:28

Szánalom 49 és 47 :-)
Én vagyok rasszista, akik nyíltan a magyarságot teszik felelősé a holokauszt miatt, és megint rassziztáznak és náciznak :-)
Olyanok, mint az a buta gyurcsányista DK-s, akit megkérdeztem, hogy miért nem tiltakozik a Benes dekrétumok és a Szlovák nyelvtörvény ellen, mert demokrácia ellenes. Azt válaszolta, azért kérdezek ilyeneket, hogy okosabbnak tűnjek nála :-)
Szánalmas ez a két hozzászóló, bizonyára már a zsidó nagyanyám is rasszista, mert nem gyakorolta a vallást és inkább kikeresztelkedett vadbarmok :-)

(Ajánlom a szanalom.hu oldalt a nemnormális Janisch és baráti dilikörének :-) )