Nyílt levél Orbán Viktorhoz a rasszista, homofób beszédek ellen


Vendég

/ #39 Re:

2014-06-01 15:01

#38: Attila Janisch -

A lehangoló és szánalmas az te vagy barátom. Nem veszed észre, hogy a hőn szeretett bálványaid miképpen tolnak maguk előtt és ordítoznak kigyót békát arra a nemzetre/népre, aminek a tagja vagy? Te komolyan elhiszed, hogy a magyarság tehet a holokausztról? Te öltél már zsidót bele a Dunába? Vagy esetleg én öltem bele a Dunába? Szerintem egyáltalán nem, egyinkük se! A Holokaszt ugyanúgy a magyar történelem fájó része, mint a don kanyar vagy Trianon! Ezért kegyetlenül visszaélnek vele a zsidóság egyes meghatározó tagjai, hogy minél jobban antiszemitának és rasszistának állítság be az embert! Nekem vagy zsidó ismerösőm, nem holokauszt pénzből meg jaj támogassanak a magyarok, fizessenek mert nekem jár pénzekből él a mai napig, hanem tisztes munkával. Ismerek meleg férfiakat és nőket, akik köpködnek és szégyelik az ilyen buzera parádét, és ismerek volt MSZP-seket, akik ki nem állhatják a gyurcsányt csókolgató öregasszonyokak és beteg, nem normális vezérszindrómába lévő pártszimpatizánsait mind ott, mint a Fidesz Jobbikban!

Érdekes, a Janisch Úr hol van, mikor Szlovákiában tiltják a magyar beszédet? Hol van, mikor a lakosságot buvármétellyel belecsalogatták a devizahitelekbe és sokan mindenüket elveszítették? Hol van, mikor Gyurcsány abortuszra búzdítja a fiatal lányokat, mert "sok az a tízmillió", hol van, mikor ártatlan idős embereket fosztogatnak és tartanak terorrban a cigányok egyes csoportjai? Hol van, mikor Romániában magyarokat vernek, ölnek le és búzdítanak arra, hogy a magyar férfiakat megöljék, asszonyaikat megerőszakolják és gyerekeiket lemészárolja a román hadsereg?

 

Megmondom hol! Éppen Bolgár Gyurival holokauszt emlékműnél tiltakozik, miközben Gyurcsány Ferenc táncikál az öszödi beszédre és Dániel Péter Trianon igazságosságáról, meg Izrael felsőbbrendűségéről értekezik Kolompár Orbánnal, aki a vas kordont bontja el, azt üvöltve, hogy ázok á rásszístá mágyárok nem adnak segílyt!

 

Szégyel magad Janisch! Örökre ilyen buta maradsz, de ez nem nekem fáj :-)