Nyílt levél Orbán Viktorhoz a rasszista, homofób beszédek ellen

Quoted post

Attila Janisch
A petíció szerzője

#38

2014-06-01 12:42

A 36. sorszámmal kommentelő mindennél pontosabban jeleníti meg azt, amiről beszélünk. Még haragudni sincs ok az ilyen korlátoltan ostoba megszólalóra. Félelem, szorongás és kóros önbizalom hiány és a mindezekből fakadó tehetetlen gyűlölet olvasható ki a szavaiból.
Az alantas politika éppen az előbbi tulajdonságoktól szenvedő polgárokat szólítja meg és biztosítja számukra - tökéletesen hamis és hazug látszatmegoldásként - a populista módon felnagyított és fókuszba állított ellenségképet.
Ebből következnek az ilyen kétségbeesetten szánalmas szövegek és reménytelenül tehetetlen indulatok.
Csak azért ne törlöm ki 36. sorszámú xy kommentjét, mert nem baj, ha plasztikusan itt van, megmutatkozik az, amiről a levelünk szól.
Ebben a kommentben benne 2014 Magyarországának lehangoló és szánalmasan elbítított valósága!

Válaszok


Vendég

#39 Re:

2014-06-01 15:01:16

#38: Attila Janisch -

A lehangoló és szánalmas az te vagy barátom. Nem veszed észre, hogy a hőn szeretett bálványaid miképpen tolnak maguk előtt és ordítoznak kigyót békát arra a nemzetre/népre, aminek a tagja vagy? Te komolyan elhiszed, hogy a magyarság tehet a holokausztról? Te öltél már zsidót bele a Dunába? Vagy esetleg én öltem bele a Dunába? Szerintem egyáltalán nem, egyinkük se! A Holokaszt ugyanúgy a magyar történelem fájó része, mint a don kanyar vagy Trianon! Ezért kegyetlenül visszaélnek vele a zsidóság egyes meghatározó tagjai, hogy minél jobban antiszemitának és rasszistának állítság be az embert! Nekem vagy zsidó ismerösőm, nem holokauszt pénzből meg jaj támogassanak a magyarok, fizessenek mert nekem jár pénzekből él a mai napig, hanem tisztes munkával. Ismerek meleg férfiakat és nőket, akik köpködnek és szégyelik az ilyen buzera parádét, és ismerek volt MSZP-seket, akik ki nem állhatják a gyurcsányt csókolgató öregasszonyokak és beteg, nem normális vezérszindrómába lévő pártszimpatizánsait mind ott, mint a Fidesz Jobbikban!

Érdekes, a Janisch Úr hol van, mikor Szlovákiában tiltják a magyar beszédet? Hol van, mikor a lakosságot buvármétellyel belecsalogatták a devizahitelekbe és sokan mindenüket elveszítették? Hol van, mikor Gyurcsány abortuszra búzdítja a fiatal lányokat, mert "sok az a tízmillió", hol van, mikor ártatlan idős embereket fosztogatnak és tartanak terorrban a cigányok egyes csoportjai? Hol van, mikor Romániában magyarokat vernek, ölnek le és búzdítanak arra, hogy a magyar férfiakat megöljék, asszonyaikat megerőszakolják és gyerekeiket lemészárolja a román hadsereg?

 

Megmondom hol! Éppen Bolgár Gyurival holokauszt emlékműnél tiltakozik, miközben Gyurcsány Ferenc táncikál az öszödi beszédre és Dániel Péter Trianon igazságosságáról, meg Izrael felsőbbrendűségéről értekezik Kolompár Orbánnal, aki a vas kordont bontja el, azt üvöltve, hogy ázok á rásszístá mágyárok nem adnak segílyt!

 

Szégyel magad Janisch! Örökre ilyen buta maradsz, de ez nem nekem fáj :-)