Nyílt levél Orbán Viktorhoz a rasszista, homofób beszédek ellen

Quoted post

Attila Janisch
A petíció szerzője

#32

2014-06-01 01:37

Köszönet mindenkinek, akik támogatásukról biztosították már eddig is a kezdeményezésünket! Köszönet minden aláírónak! Reméljük, hogy még sokan csatlakoznak hozzánk! Mert nagyon fontos lenne valahol elkezdeni a társadalmi megbékélést. Mert az egymás gyűlölete, amelyet a politika szít a ország (a politika számára csak a szavazatáért érdekes) polgárai között, nagyon-nagyon felelőtlen és veszélyesen aljas jéték. És ennek az előbb-utóbb kormányozhatatlanná váló gyűlölet- és indulathullámnak csak mi magunk (az ország polgárai) leszünk az áldozatai. Ezért a saját legelemibb önérdekünk változtatni ezen és nem engedni a gyűlöletkeltő politikai szándékoknak. Van egy pont, ahol azt kell mondani: ELÉG! ... Ezt a pontot már régen túlléptük. Üdv, Janisch Attila

Válaszok

Ágnes

#33 Re:

2014-06-01 02:48:59

#32: Attila Janisch -

"Mert nagyon fontos lenne valahol elkezdeni a társadalmi megbékélést. Mert az egymás gyűlölete, amelyet a politika szít a ország (a politika számára csak a szavazatáért érdekes) polgárai között, nagyon-nagyon felelőtlen és veszélyesen aljas jéték. És ennek az előbb-utóbb kormányozhatatlanná váló gyűlölet- és indulathullámnak csak mi magunk (az ország polgárai) leszünk az áldozatai. Ezért a saját legelemibb önérdekünk változtatni ezen és nem engedni a gyűlöletkeltő politikai szándékoknak. Van egy pont, ahol azt kell mondani: ELÉG!"

PONTOSAN ÍGY VAN. Ennek a sötéten felelőtlen és gyilkosan aljas manipulációnak máris tragikus áldozata egész társadalmunk. És ezt KI KELL MONDANI, és azt is ki kell mondani, ki kell állni érte maradéktalanul és haladéktalanul, hogy: ELÉG, EBBŐL ELÉG, mert KÜLÖNBEN VÉGÜNK. Aki ezt nem fogja föl és nem vonja le a belőle rá háruló kötelezettséget, az ellensége ennek az országnak és a magyarságnak és az emberi minőségnek.