Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét

simonadorjan

#51 Re: Elegem van!

2013-07-03 08:16

#49: Megtorlo - Elegem van!

 

Na végre, ír valaki a körbefoglalásról is ... ezt a módszert a Xi-n mi, a Kőbunkók alkalmaztuk (Justimea, monp és jómagam [simonadorjan] dolgoztuk ki a tervet) ... hogy ez mennyir fair ... hát mit is mondhatnék ... egy 30 fős klán voltunk egy olyan szerveren, ahol 200 ban volt maximalizálva a szövetségi taglétszám ... 3 játékosunk volt a TOP10 támadó játékosok között, körülöttunk, leszámítva a passzív The Crows és kicsit távolabb eső Hádesz Névtelen Lidércei szóvetségeket(akiket folyamatosan segítettünk a védelemben) , mindenki piros zászló alatt játszott (Békétlen Bárányok, Békétlen Bárányok AK, Ninják, HUN Rebellisek, Városállamok + AK) és mikor a piros zászlós tömörülés rendszeres inváziókat  nyomott ránk (megj. 400 játékos ment 30 ra!!), akkor, hogy helyt tudjunk állni , minden módszer fontos volt, de 2 mindenképp létfontosságú (játék értelemben), mivel baráti kapcsolatra fentartott szerény kis akadémiánk sem tudott elég védelmet küldeni:

- biriket szúrtunk a gyarmik elé, amennyit csak tudtunk, így akár 1-30 mp-es előnnyel sikerült odatolni, 2-3000 birit

- amely városokra már nem jutott elég védelem, azoknál gondolkodás nélkül igen is, lázítottunk és vittük mi a társunk városát az ellen elől pár perccel!

 

Most akkor megkérdem én hogy melyik a NEM SPORTSZERŰ:

1. hogy megtettük a keresztfoglalást ( a fent leírt helyzet végett) ... vagy

2. hogy 400 játékos alig bír elvinni 1-2 várost/akció 30 játékostól? s mivel ez nem ment nekik, akkor az a 30 szerencsétlen játékos a csaló?

miért is? tudomásom szerint a az InnoGames Grepolis nevezetű játéka egy Harci Stratégiai Játék ... valamit ki kell találni, hogy ne veszíts várost egy invázió során , anélkül hogy bármilyen külső, játékban meg nem engedett eszközhöz vagy fejlesztéshez folyamodtunk volna ...

 

tisztelettel

Simon Adorján

GumiNyuszi

#52 Re: Re: Elegem van!

2013-07-03 10:41

#51: simonadorjan - Re: Elegem van!

Teljesen egyet értek ezzel a leirtakkal mivel ez egy Harci Stratégiai Játék. Jelen esetben a PI szerveren hasonló történik mint veletek, hogy a mi kis létszámu szövetségünk (41) szembenáll 5 szövetséggel Dezertörök (90) - Dezertörök AK (67), BORG (52). Illetve további 3 szövetséggel amely egymással van konföderácioba Hidra (62), Dirty Dancing (57), Szent Grál (32). A felsorolt adatokbol még a hülye is észreveszi, hogy mindenkét oldal amellyel harcolunk legalább 4szeres ember fölényben van.

A következök csak a kedves Dezertöröknek szolnak akik mindenfélével probálkoznak és mindenféle kibuvot keresnek de egyiket se a harcmezön. TANULJATOK MEG JÁTSZANI HA MÁR KORONÁTOK VAN. Attol hogy koronátok van nemlesztek profik idöziteni egyik se tud jösztök mint a birkák egymás után össze vissza. És ha mindennel elsüllyedtek egyböl megyünk sirni a supportnak meg mindenféle forumokon.

Kiváncsi lennék annak a szervernek a szinvonalára ahol megnyertétek a világot mert ott valoszinüleg komoly ellenféllel nemvolt dolgotok. Na most ittvagyunk mi hajrá végre meglehet tanulni játszani vagy hagyjátok, hogy bedaráljon titeket egy kis létszámu aktiv szövetség.

Szánalom amit csináltok komolyan mondom.

Egy 7.a osztályos tanuló.

PattogoCsipogóGumiNyuszi.

U.I: Aki esetleg Étárol megismerne annak Crash19.


Vendég

#53 Re: Support

2013-07-03 15:04

#50: Megtorló - Support

Köszönöm ,hogy visszatértél a tárgyhoz!

A dolog roppant egyszerű lenne ,ha engednék az  igazunkat bizonyítani!

AZ ő általuk használt gép azonosító egy kódolt 10 jegyű szám ,sehol a világon senki nem fogadja el bizonyítéknak!

ERRE való a 12 jegyű MAC adress ,ami ugyan kis "szakértelemmel " szint úgy hamísítható  de igazolná hogy arról a géprél  senki  sem lépett be  főbabához adott időben,hozzám meg végképpen nem!

A szupport intoleranciája és makacssága NONSZENSZ!  NEM történt szabalytalnság, viszon t meghurcoltak két korrekt játékost ! EZ  GÁZ! nem, kicsi.......


Vendég

#54 A magyar szupport

2013-07-03 16:26

A mélyen tisztelt magyar szupporttal nekem is volt problémám. Nem is egy.

Még a Xi szerveren tiltották ki az egyik osztálytársam, akinek átjött a barátja és az ő internetén fellépett a szerverre, hogy indítson egy építkezést. Kb. egy óra múlva ki lett tiltva 5 napra osztálytársam meg a barátja is. Ez így ugye még talán el is fogadható, bár nekem már ez sem tiszta, hisz akkor ne csinálják meg a játékot böngészősnek, ha azt akarják, hogy csak otthon játsszak vele.

Az undorító viszont az, hogy őket ki tiltották ennyiért, de azt az osztálytársamat, akinek legalább 7 felhasználói fiókja volt (internetmegosztásba beírva ugyan), de őt nem dobták ki. Pedig ő segítette a szövetségesek védelmét az egységek egy támadott városba küldésével, hogy idegesítse az ellenfelet. Az nem volt feltűnő ezek szerint, hogy egy IP-ről érkezik kb. 14 támogatás? Na, az nem volt feltűnő ugye? Egyébként az összes fiók él, bár nem használja. Őt nem vették észre?

Egyébként is, ha már egy böngészős játékot tartanak fenn, nehogy már azért legyek tiltva, mert informatika órán belépek a játékba 5 osztálytársammal együtt és az IP címünk ugyan az.

Kérdem én, hogy a szupport tagok, ha belépnek munkahelyről, iskolából, vagy az értelmi szintet nézve az óvodából akkor nekik nem ugyan az az IP címük? Arra fele minden gép másikat kap?

Mert az rohadt drága megoldás lenne és kivitelezése se lenne egy egyszerű feladat. Az, hogy egy előfizető már használatban lévő IP címet kap, az ugyan elviekben tényleg nem fordulhat elő, de az internet már csak ilyen. Az informatika rendszerekben mindig van hiba. Ha nem lenne hiba, nem működne. Ráadásul van, ugye a mobilnetes felállás ahol, több gép van egy hálózati vezérlőn, így a külső IP egyezik. Nehogy már a barátaimmal azért ne osszam meg a mobilnetem, mert a Grepolis szupportnak ez nem tetszik és kitiltanak. Ha ennyire ráérnek szívatni a rendes játékosokat, akkor átírhatnák a szabályzatot is, vagy tanuljanak meg programozni és oldják meg, hogy ebből ne legyen probléma. Nem olyan embert kellene odaültetni az ilyen feladatok ellátáshoz, aki annyit ért ehhez, hogy van a számítógép és, ha a szerelő bácsi megcsinálta a bekötést, akkor van internet is.

Ez a hozzáállás csakis annyit igazol, hogy mindenféle inkompetens vérPistikét felvesznek szupportosnak aztán ő meg csinálja a fesztivált.
Totyakos

#55 Bocs!

2013-07-03 18:22

Sziasztok!
Én kérek elnézést,hogy a 7.a kezdte "szétoffolni" a topikot.Úgy hiányzott ide a post-juk,mint galambnak a tériszony.Bár - vastyúk is talál szeget alapon - csak belenyúltak a tutiba.Ez tényleg fear play!
Pontosabban Play of Fear-a ti esetetekben,hiszen nem azon múlik a kitiltás,hogy ki szabálytalankodik,hanem azon,hogy ki nem tetszik a jóságos és igazságos supp-nak.Bezzeg ha tetszik,mehet minden,majd elfordulunk.
Most sorolhatnék eseteket,de én elolvastam a nyitóbeszédet,ezért inkább nem teszem.
Sok reményt nem fűzök a harcotokhoz,de szurkolok nektek.Talán a közösségi oldalak nagyobb nyomást tudnának gyakorolni.
Sok sikert és kitartást nektek,Maci és Baba!!

Totyakos

pupák

#56 Bocs

2013-07-03 18:55

Én kérek elnézést kikezdte a 7.a emlegetni ebben a topikban?
Az 5. hozzászólásban már ott van a 7.a.
Csak tudod hogy kivel vagy egy szövetségben?
Ti szeretnétek a két dolgot összekötni, mármint a Maci és Baba problémáját azzal,hogy a Dezertőröknek 7.a osztállyal van problémája.

pupák

Főmaci

#57

2013-07-03 19:24

KÖszönöm totyakos !
SZépen kérlek titeket maradjunk a témánál ......

Vendég

#58 Re: Bocs

2013-07-03 19:26

#56: pupák - Bocs

Ha gondod van,keresd meg az 1ik vezetőnket vagy a suppot.Lassan írom,hogy te is megértsd:Ennek nem itt van a helye!


Vendég

#59 Re: Bocs!

2013-07-03 20:48

#55: Totyakos - Bocs!

Szia !

Te az a totyakos vagy aki achilesen elmenekült a talpak elől ?

megtorló

#60 Re: A magyar szupport

2013-07-03 21:08

#54: - A magyar szupport

No akkor legyen a suport téma mivel erre lett nyitva ez az oldal!

Sajnálom hogy mást is ide tettem ,de csak itt volt rá lehetőségem.

 

Szóval szerintetek hány aktív felhasználó játszik jelenleg a folyamatban lévő szervereken?

 

15-20 ezer? Én nem tudom de rohadt sok.Szerintetek a Inno Games hány szupportost alkalmaz mondjuk magyarországon?

20,50,100 embert??

Ezt sem tudom pontosan,de szerintem 20 nál nem lehetnek többen.Ezt a nekik írt levelekből kapott válaszok alapján tudom csak saccolni.

A lényeg ha leosztod őket a szerverekre,akkor kb 2-3 jut max egyre.

Az kb 2000-3000 acc.

Szerintetek tudnak mindíg mindenre figyelni??

Ha érkezik egy bejelentés akkor azt kivizsgálják,egyszerü a feladat.Viszont nap mint nap 3000 accot végignézni tök lehetetlen.Azt el tudom képzelni hogy szúrópróba szerüen ránéznek játékosokra,és ha találnak valamit akkor hoznak szankciót anélkül hogy érkezett volna bejelentés.

Talán ezért lehet az hogy van aki egyből lebukik,mert hibázott,és akad olyan notorikus csaló is aki soha nem bukik le,mert egy szürke egér és elvész a 3000 játékos között,és sosem jelenti fel senki.

Főleg egy védő játékost aki szinte sose támad,csak tologatja a védelmeit,és az ugyebár a támadónak sosem derül ki hogy kinek az egységeivel harcolt.

Nem lép senki tyukszemére,ezért nem is foglalkozik vele senki. Ezért nem bukik le.

 

És akkor nézzük a magunk fajta vezető pozicióban lévő aktív támadókat,akik folyamatosan mennek a tűzvonalban,és vagy közvetlenül sanyargatják az ellenfelet,vagy az ő stratégiájuk alapján megy előre egy csapat.

Bizton állíthatom,hogy ezeket a játékosokat ahogy engem is (Rengetegszer fenyegetnek meg levélben hogy jelentenek a supportnak,ezért vagy azért) állandóan feldobnak baromságokkal.

Ilyenkor viszont nem feltétlenül az adott bejelentést hanem az egész játékost megvizsgálják.

Ha bármit találnak lépni fognak,és jár a bünti.

Ezt tapasztalatból mondom,mert az egyik szerveren egy zseni feljelentett valami hülyeséggel és tök más miatt tiltottak.

Fiokhelyettesítés tilalma miatt,amit valóban elkövettem,mert a 60 éves anyámnak magyaráztam mit építsen meg hogy.

Beléptem mindkét accba és elmutogattam neki.

Hülyeség volt tiltottak,de a lényeg nem ez hanem hogy kb 3 hónapra a belépések után.

Szóval 1000% hogy mindent megnéztek és úgy bukott ki a dolog.

 

Maciékat is feljelentette valaki valamilyen dologgal,és ezért kezdtek vizsgálódni szerintem.

Az hogy ami miatt tiltották őket az valós vagy sem eldönteni nem tudom,de ezt már előzőleg is leírtam.

A nagy lényeg szerintem ,hogy amíg nincs megfelelő aparátus arra ,vagy számítógépes rendszer,ami jelzi azonnal az összes csalást,addig hiába várjuk el hogy minden csaló lebukjon azonnal.

És társaim akik elől mentek a frontvonalban,nagyon figyeljetek oda,hogy semmi fogás ne legyen rajtatok,mert folyamatosan a homlokunkon van a célkereszt!!!

 

Winkler Sándor

Megtorló

 

 

 

 

 

 

 

 

Válassz egy nicknevet!

#61 Re: Re: Elegem van!

2013-07-03 22:27

#51: simonadorjan - Re: Elegem van!

OFFTOPIC

Szia Adorján!

Sajnos te is csak a saját oldaladat látod, nem vagy tisztában az előzményekkel, a körülményekkel és így ítélkezel. A Bárányok egyik vezetőjeként kérdezném, mielőtt a te szegény szövetségedet támadták, az nem e volt probléma, hogy egyszerre, az általad felsoroltaknál jórészt nagyobb haderővel, létszámmal és összességében jóval erősebb szövetségek kíséretében (Leviathan-Crows-Ninja-Spárta + a ti top támadóitok) egyszerre ütöttetek minket hónapokon keresztül 3 oldalról, egy összefüggő frontvonalon? Top védővé téve minket szinte a játék végéig? Vajon az egészet megint ugye a szemét, ádáz bárányok kezdték és csalóztak titeket? Akiket miután nem sikerült beütni és megunván az állandó piszkálódásaitokat, szépen elkezdtük kitakarítani 56ról, mert szerettünk volna az egybefüggő területünket, ami konkrétan egy teljes tenger volt, magunkénak tudni? Teszek én arra hogy mennyien voltatok, mi is egy jól működő aktív társaság voltunk, ugy nem haragszol hogy a már említett Harci Stratégiai Játék lévén támadni mertünk azzal amink van? Soha senkire nem írtam rá, hogy körbefoglal és ezt véleményezzem, de nyeltük 180an mikor támadtatok, de azután hadd ne kérjek már elnézést, hogy támadni merészeltünk.

Csak hogy rajtam is csámcsogjatok, én meg személyesen azt tartom unfair-nek, hogy a csodák kezdete előtt egy 5 nappal a 3 konfőben lévő legnagyobb ellenlábasunk majd legtöbb pontszámmal rendelkező 200 tagja összeáll, hogy besöpörje a koronát. Mindezzel tönkretéve azt a munkát, amit mi elvégeztünk hónapok során. Igen savanyú a szőlő, de kinek nem lenne ezek után...

Joccakát mindenkinek!

ONTOPIC


Vendég

#62 Re: Re: A magyar szupport

2013-07-04 17:32

#60: megtorló - Re: A magyar szupport

Azzal egyet is értek, hogy egy főre nagyon sok munka jut, de sajnos a magyar szupport ettől függetlenül rossz. Gondolj csak bele, tegyük fel, hogy te egy autószerelő vagy és nem értesz az informatikai rendszerekhez, akkor lényegében meg van lőve az egész. Hiába ismered a Grepolis-t ha nem tudod megítélni, hogy valaki több felhasználói fiókkal játszik vagy csak szimplán belépett egy barátjánál, az iskolában vagy valahol ahol van vezeték nélküli hálózat (pl.: Aréna pláza). Ez körülbelül, olyan, hogy ki kell valamit cserélni az autóba, olyan alkatrészed nincs, de kicseréled egy használtra, vagy utángyártottra. Tökéletesen megy vele az autó, de egy másik szervizes ellenőrizné, és azt mondaná, hogy nem gyári és kirúgatna téged. Miért lenne ez? Mert nem ért hozzá vagy kevésbé ért hozzá, de a hatalma megvan ahhoz, hogy kirúgjon és meg is teszi.

 

Ha azonban én nem fizetek a játékért, akkor nincs elvárásom, de ha egy forintot is kifizettem a cégnek, akkor szerintem jogosan várhatom el azt, hogy aki ellenőrzi, az értse is a feladatát. Bár én még akkor is ezen a véleményen vagyok, ha nem fizetek, de a szabályokat elfogadtam és be is tartom akkor ne én legyek meghurcolva azért, mert ő annyit látott, hogy egyszer azonos az IP a barátoméval aztán ki tesznek levegőzni bennünket. Nem bánom én, hogy kevés csalót kapnak el, de a tiszta és becsületes játékost akkor ne szívassák már. Az meg a másik fele hogy, nincs azonos internet kapcsolatom a barátommal, de akkor ne tiltsák már, meg hogy az iskolába vagy akárhol belépjek. Arról ne én tehessek már, hogy ő is ott és akkor lép be. Arra meg nem vagyok hajlandó, hogy hozzáadjam a közös internetes listához, hisz neki is meg nekem is van saját, fizetett internet kapcsolatunk, amin játszunk, de az iskolába, ha fellépek azonos lesz az IP címünk.

Ez elvileg egy stratégiai játék, amire kell időt áldozni. Ha én reggel 7 órától este 6 óráig valami folytán az iskolában vagyok, akkor nehogy már ne lépjek fel játszani egy kicsit, egy olyan játékban, ahol azért figyelni meg fejlődni kell. Engem nem csak akkor támadhatnak, meg mikor otthon vagyok. Ha az iskolába vagy bárhol belépek és belép a barátom is, hogy segítsen védekezni, akkor ne legyünk már kitiltva.

Én tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen rendszer megfigyelése nehéz, de akkor képezzék őket vagy valamit tegyenek már azért, hogy ilyen esetekben is élvezhető legyen a játék.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-07-04 19:06


ggsenior

#64

2013-07-04 19:12

Üdv mindekinek!



Kicsit nehéz helyzetben vagyok, mert Maciékkal nem felhőtlen a viszonyom. Nem is annyira a konkrét esetre reflektálnék hanem arra a részére, hogy a magyar support hogy végzi vagy nem végzi a munkáját.

Ez egy játék! Ez a legfontosabb. Kikapcsolódást, szórakozást kellene, hogy nyújtson. A support szó jelentése magyarul:

oszlop, segély, támasz, segítség, támogatás, fenntartás, pártfogás,biztosítás


A supportnak kellene lenni a játékosokért és nem fordítva! Eljutottunk oda, hogy a játék élvezetét veszik el tőlünk, sorozatos rossz és pártatlannak nem nevezhető döntésekkel.

Nos a support tagok munkájukat társadalmi munkában végzik. Azonban e munka honorálása képpen aranyat kapnak -ami más játékosoknak pénzbe kerül- kvázi fizetésért dolgoznak. Vajon mi lehet az oka, hogy annyi sok eset kapcsán kérdőjeleződik meg a pártatlanságuk, hozzáértésük?

1. kontoll nélkül végzik munkájukat, gyakorlatilag felettes szerv nélkül

2. nem megbántva őket, de vannak köztük akik nem alkalmasak ezen feladatok ellátására

3. objektivítás és következetesség hiánya

4. döntéseiket ész érvek hatására sem változtatják meg, még akkor sem ha talán számukra is egyértelmű, hogy tévedtek



Néhány példát említenék én is.

Parancsnok mint prémium funkció leírása így nézett ki : "szárazföldi csapataid 20%-al erősebben harcolnak"

Ugyanez volt a kapitány leírása is. Nos elég sok csatában részt vettem és több alkalommal is meglepve láttam a jelentéseket. Aztán láttam egyszer olyat, ahol csak az én védőim voltak ott támogatásba. Leszimuláltam... Nos nem vette figyelembe sem a kapitányt, sem a biremáknál kifejlesztett döfőorrt. Bemásoltam a jelentést és elküldtem a supportnak. Vizsgáljuk.....jött a válasz. 4-5 hetente rákérdeztem, sokszor hetekig választ sem kaptam, előrelépés nem történt az ügyben. Még két alakalommal tudtam jelentésekkel bizonyítani hasonló eseteket. Aztán egyszer csak más válaszolt és azt irta, mivel a támogatott játékos nem használt prémiumot és városában a döfőorr sem volt kifejlesztve ezért nem vette figyelembe a rendszer. Egyszerűen el sem akartam hinni! Egyrészt azt sem, hogy így van, másrészt azt sem, hogy ennek kiderítése 4 hónapot vett igénybe. Gondoltam akkor én egy megtévesztett fogyasztó vagyok, ugyanis a leirás egyértelmű mindkét esetben : "harcokban" Nem szerepelt az, hogy csak saját városaid, vagy másik prémiumhasználók városaiban fejti ki hatását. Joggal gondolhattam, hogy kárpótlás jár nekem és minden msá prémiumopt vásárlónak. A magyar törvények az ilyen esetekre hozta ezt a törvényt:





A tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény (Tpvt.) 8. §-ában szereplő példálózó felsorolás szerint a fogyasztók megtévesztésének minősül, ha valaki egy áru, azaz valamely termék vagy szolgáltatás áráról, lényeges tulajdonságáról valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít, azt ilyen módon jellemzi, vagy lényeges tulajdonságairól bármilyen más, megtévesztésre alkalmas tájékoztatást ad. Megtévesztésnek minősül annak elhallgatása is, hogy az áru nem felel meg a jogszabályi előírásoknak, vagy az áruval szemben támasztott szokásos követelményeknek, illetve hogy felhasználása a szokásostól lényegesen eltérő feltételek megvalósítását igényli.


Szerintetek kaptam bármiféle kárpótlást? Nyertetek! semmit..... nem jár ezért meg ezért stb.... pedig a dolog egyértelmű!!!

Annnyit sikerült elérnem, hogy a grep.wikin már kiegészitették a leírást, de a játékban még mindig így szerepel!

Mit tehetünk ezek ellen a dolgok ellen? Ők a német supporthoz irányítanak. Maci említette, hogy anno a műn irtunk a német supportnak, az egyik levelet én írtam, aazóta se jött rá válasz :) Így már érthető miért mondják nyugodt szívvel, forduljatok a németekhez.

Azonban valamivel nincsenek tisztában! Ez egy magyar internetes oldal, mely Magyarországon nyújt szolgáltatást és vonatkoznak rá a magyar törvények! A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság már ennél kisebb szabálytalanságok miatt is sok esetben eljárt. A fogyasztók megtévesztéséért pedig több 10 milliós birság is kiszabható. Az a baj, mint írtam ez egy játék, senki nem azért lép ide be, hogy feljelentsen, pereljen, ezt pedig ők ki is használják. Garantálom nektek, ha valaki az általam említett dolog miatt eljárást kezdeményezne, és NFH keresné meg az InnoGamest, esetleg korlátoznák vagy felfüggesztenék a szolgáltatást a hibák kijavitásáig, azonnal lépnének.



Kicsit hosszúra sikerült, de írok még hasonló példákat.

Maci tárgyi tévedésektől hemzsegő nyitó hozzászólását is pontosítanám még :)



Szurkolok, hogy célt érjetek!
Főmaci
Vendég

#65 Re: ggsenior

2013-07-04 20:51

#64: ggsenior -

Köszönöm Gábor !KORREKT!

simonadorjan

#66 Re: Re: Re: Elegem van!

2013-07-05 16:41

#61: Válassz egy nicknevet! - Re: Re: Elegem van!

Kedves -Mentat-

hogy kik támadtak titeket, az nem igazán érdekel, mert mi egyetlen "Birkanyírásban" sem vettünk részt. A későbbi szövetségesetek (Ninják) vezetője (A King 2) folyamatosan hívott minket is, oszt mi mikor mentünk, csak magunkra tettük ;)

Top Védők nem voltatok , mert a Hádész Kőbunkó Lidércei (mivel időközben olvadtunk) a top1 támadó, védő és harcos szövetség a XI szerveren időtlen idők óta  (http://hu.grepostats.com/world/hu15/alliance/67)... a top védők a Fair Play játékosai lettek, akik szintén nem voltak egy kiváltságos helyzetben egész szerver alatt ....

1 HarciTeki Triumvirátus 905258
2 GOLI OTOK *-* FAIR PLAY *-* 794514
3 bandita 77 *-* FAIR PLAY *-* 682806
4 Gery4379 *-* FAIR PLAY *-* 681983
5 H.Gábor *-* FAIR PLAY *-* 669935
6 Anator *-* FAIR PLAY *-* 642310

5 játékosuk van a top 6 védőben ... (szerk. megj. ... hát itt sem Birka van)

az "56-os kitakarítás" az 2 szigetet és kb 8 várost érintett, amit egy hónapon  keresztül támadtatok ^_^

azt írod, hogy 3 szövetség összeolvadt (Triumvirátus néven) és mindenkitől elvettük a "lehetőséget" =))

mi voltunk 3 szövetség (Hádesz, EGO-Dragon-Force, Halhatatlan Sion Rend + az akadémiák)

ti meg voltatok: Birkák, Ninják, Fair Play, Angyalok Légiója + az akadémiák + a csatlósaitok

Birkák -  4 csoda (Pheidiasz olümpiai Zeusz-szobra, Az alexandriai világítótorony Pharosz szigetén, A rhódoszi kolosszus, Az epheszoszi Artemisz-templom)

Ninják - 1 csoda (A gízai piramisok Egyiptomban)

Angyalok Légiója - 1 csoda (Szemirámisz függőkertje Babilonban)

Fair Play - 1 csoda (II. Mauszólosz király halikarnasszoszi síremléke)

a ti 4 szóvetséges tömörülésetek messze meghaladta pontban a mi 3 -as kis szerény Triumvirátusunkat

 

4 csodával alul maradtatok és 7 el is ... ez ilyen

ha savanyú a szőlő, akkor egyél júniusi végi meggyet

 

remélem egy új szerveren ősszel ott lesztek és szétbarmolhatjuk Kőbunkó módra az összes Birkát (bármilyen származék lehet: Békétlen Bárányok, Black Sheep)  és BORG  maradványokat, "jogutódokat" :*

 

A Kőbunkók