Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét


Páratlan eset történt a Grepolis történelmében.Főmaci és főbaba2 játékostársainkat 5 napi tiltásba helyezték.Figyelembe véve az eset minden körülményét;


-a belépések időtartamát,a részvételek módját,jelentőségét,

-A játékban eltöltött 4 év feddhetetlen múltját,a meggyanúsítást alaptalannak tartjuk és elutasítjuk!Minden kérésünk ellenére a support kitart a vádak mellett.
Ez viszont nagyon komoly válaszlépésekre kényszerít minket.Mindenben elfogadtuk a Grepolis feltételeit,de követeljük,hogy amennyiben külső beavatkozás történik,arra legyen technikai hátterük,hogy azt lokalizálni tudják.

Ennek hiányában súlyos erkölcsi hátrány ért minket,amely kérdéseket vet fel a Grepolis teljes társadalmára nézve:

-"mikor fogja valaki az én gépem feltörni és tiltásomat kierőszakolni?!"

-a stratégiát ezentúl felváltja a hackerek szakértelme?!

-hogyan várhatunk el megoldást a problémáinkra a Supporttól,mikor nagy részben ők maguk generálják azokat?

 

Ezen felül,mikor már végképp úgy tűnik,nem tudnak egy-egy adott helyzettel mit kezdeni,átirányítanak Németországba,megkérve,hogy a belépőoldalon nyisd meg az Impresszum fület,ahol felveheted a kapcsolatot a német anyacéggel.

"Amennyiben a magyar support csapatot vádolod, azt ne itt tedd, hanem a német anyacégnél, aminek az elérhetőségét bármikor megtalálhatod a főoldalon az impresszum gomb mögött."

Nos,oda belépve mi fogad?

Impresszum

InnoGames GmbH
Harburger Schloßstraße 28
21079 Hamburg

Fax: +49(0)40 7889335 21

Adóazonosító: DE264068907
Amtsgericht Hamburg, HRB 108973
Ügyvezető: Eike Klindworth, Hendrik Klindworth, Michael Zillmer

E-Mail: info@innogames.de (Nem játéksupport, csak angol vagy német nyelven írj)

De hiába írsz,bármilyen nyelven,nemhogy válaszolni nem fognak soha,de már azt az illúziót sem próbálják kelteni,hogy legalább a leveled célba ért.

 

 

Mindezeket figyelembe véve erősen megkérdőjeleződik a játék tisztasága és miértje.Jelen petíció tiltakozás a méltatlan eljárás és a technikai analfabetizmus ellen.Kérlek benneteket,mint Társat,Barátot,Szövetségest vagy tiszteletre méltó ellenfelet,hogy közös nyilatkozattal járuljatok hozzá a játék tisztaságának megőrzéséhez!Ha Te is úgy gondolod,hogy felvetéseim jogosak és hajlandó vagy kiállni a korrektség mellett,akkor ne késlekedj alárni ezt  a peticiót ,mely a becsületes grepolis játékosok jogainak  védelmét hivatott szolgálni!
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )