Védjuk meg a grepolisos Mundér becsületét


Vendég

#26

2013-06-26 14:38

A MEGLEPETÉS!

Az általad fenntartott Ez is pupák lett városnak új tulajdonosa van.

Korábbi tulajdonos: pupák99

Új tulajdonos: Retúr

a fenntartási eszközhöz


és ma vissza is adták, micsoda véletlen, FCUK.
Akiket.

#27

2013-06-26 14:43

Felháborító !
Köszi weblapot, remélem már linkeltétek a supportnak !
Velem is történt igazságtalanság ! Nem ekkora, de azért jó lenne pár szót szólni nekik.

Vendég

#28 Re: Re:

2013-06-26 14:49

#7: Főmaci - Re:

Szia Maci,

 

Igen Medve voltam, vagyok félig most is, sajnálom az osztódást, de ennek okáról csak Ti tudtok, így nem feszegetem ezt a kérdést.

Emléxem, hogyne, szerintem boritékolható, hogy most is lesz.

A történetemet , amit tegnap írtam, és ma fokozódott, is ezért írtam le, mert valahol ez is csalás, és erre nem tesz semmit a support- lévén magukat nem büntetik :)

Való igaz, hogy amit csinálnak, az egy nagy nulla, tiszta AVO vagy AVH, esetleg APEH, ha erős vagy , jó vagy, felnyomnak és tiltanak, mindegy hogy bűnös vagy vtisztesagy sem.

Én  nem gondolom, hogy megtettétek volna , amivel vádolnak, de nem tudunk sok mindent tenni, mi is elindulunk a németek irányába, meg kell várnom a holnapi napot, hogy az összes stat meglegyen amivel alá lehet támasztani az állításomat, mivel nem törénik harci cselekmény és csak a foglalást akarják elkerülni , akkor az tiltott.

Valószínüleg ez az utolsó grepolisom , ebből tényleg elég.

Max játszom a svédekkel, arabokkal, pirézekkel, ott nincs ekkora patkányság!

 

üdv                Max

Főmaci

#29

2013-06-26 17:31

"remélem már linkeltétek a supportnak !"
én nem tudom már linkelni letiltottak a beszélgetésről is velük ,amit valahol nem bánok szint alattinak éreztem már a végén...
MAx baggi én is külföldi szerverekre fogok menni csak előbb elégtételt veszek ezen a sok szemétségen..
kérlek hirdessétek ezt a honlapot mindenhol...
halottszurd

#30 halottszurd

2013-06-26 18:02

2013 06.25. 19:11kor engem is blokkoltak mégpedig ekkor:

X nevü társammal foglaltunk 2 ellenséges várost(ő ill én is felkelést csináltunk egy ellenséges játékos ellen ennyi a közös a dologban ami teljes mértékben szabályos szerintem),és amikor rányomtam a kolós támadásra pár pillanattal később a rendszer kidobott,majd amikor vissza akartam lépni (azt hittem internet vagy egyéb más hiba) a főoldal jött be azzal a szöveggel hogy fiókodat 5 napra blokkoltuk!

Kérem ez mi ha nem korrupció és csalás egybevéve??? FELHÁBORITÓ ÉS GUSZTUSTALAN
főbaba2

#31 Re: halottszurd

2013-06-26 18:07

#30: halottszurd - halottszurd

mit mondott a support,miért?

halottszurd

#32

2013-06-26 18:32

A játék szigorúan az egy játékos. egy fiók elv mentén müködik. amit megszegtél. A legtöbb ponttal rendelkező fiókot meghagyom 5 nap tiltás mellett,vagy aktiválhatod az újrakezdés lehetőséget (új helyen,0 pont). a többi végleges kitiltásban részesül.

Tisztelettel:

Dragonrk

Blokkolás vége: 13/06/30 napján 19:11 órakor


Ezzel magyarázza!! Igaz hogy van több fiókom ,halottszurd néven játszottam a gammán ill keveset az omigron szerveren,valamint volt egy fiókom halottszurd14 névvel pi-n (elkúrt fiók),ami nem sokáig létezett ill semilyen támogatást sem adott halottszurd15 városainak sem áldásban sem egységben sem nyersanyagban,és volt internet megosztás is a 14 ill 15 fiók között hogy teljesen legális legyen,mert úgy volt hogy a testvérem akkor viszi majd a 14-es fiókot amiből utána nem lett semmi és úgy maradt az egész amit később elfoglalt egy MEDVÉK tag..--De hangsúlyoznám semilyen előre megbeszélés sem történt ezzel kapcsolatban,és a 14-es város semilyen módon sem segitette a 15-ös fiókomat ill a 15-ös sem,és mindez történt a játék leges-legelején kb 3 hónapja....érdekes dolgok

Vendég

#33 Re:

2013-06-26 19:18

#29: Főmaci -

hello,

 

Írtam a suppnak, majd írnak egy nesze neked fogd meg jólt, kb. erre számítok,(utána megyek  a németekhez) ha vége a Pí-nek szünetelek és csak ősszel, télen jövök vissza, de csak angolra, majd írj vagy konektálódjunk, még egy ideig eltart úgyis ez a szeró.

 

üdv                 Max

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-26 19:41


főmaci

#35 maradjunk atárgynál

2013-06-26 19:48

A honlapot nem ezért nyitottam, kérlek benneteket a szupport visszaéléseiről vitázzatok ne egymással

world warrior 70

#36

2013-06-27 00:46

De hiába írsz,bármilyen nyelven,nemhogy válaszolni nem fognak soha,de már azt az illúziót sem próbálják kelteni,hogy legalább a leveled célba ért.

1.És ezért cserébe elvárják, hogy játssz!
2.Tisztességesen (nem tudni az Ő olvasatukban ez mit jelent)!
3.Ha igazságtalanság ér (fog be a szád, mert csak játszani vagy itt)!

Szép kilátások!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-06-27 10:25


RedOrchestra

#38

2013-06-27 12:14

Sziasztok!

Amint olvasom a listát, és néztem a hivatalos grepo statot, látom, hogy valami új seprű érkezett a magyar stuffba, mert a tiltások 22-23-24.-én voltak, utána már nem néztem.
Engem is tiltottak 7 napra... (mondjuk jogosan, mert én megadtam a jelszavam az egyik játékostársamnak...) Ha ez is a fair játék része, akkor megérdemeltem a büntetést, de szerintem akkora kázust csinálnak az egészből, mintha az atombomba titkát árultam volna el anno a szovjeteknek:)
Apám ideadja a hitelkártyáját, hogy használjam, haver néha megkér, hogy belépjek a FB-be, mert éppen nem ér rá, vagy külföldön van és nincs adatroomingja.
De amiket mondtam az életet tükrözik. A Grepo egy játék, sőt mi több sokan játszanak iskolákból, ahol ugyebár 1 IP van. Az sem kizárt, hogy osztálytársak szövetkeznek, stb.
Nem értem miért van itt ilyen szigorú megkötés.
Nem keresnek eleget?

Amúgy kötve hiszem, hogy a német címen ott csücsülne Mancika, és várná a panaszos játékosokat.
A Peticióval úgy lehetne eredményt elérni, ha mondjuk egyetlen magyar sem lépne be egy hosszabb időre, mert akkor észrevenné a vezetés, hogy bevétel kiesése van.

A másik meg, mint olvastam főmaci sokat költött már a játékra... most a support megkárosította az innogamest, azzal, hogy ebben a büntetési periódusban, meggátolják egy esetleges aranyvásárlását.

Én támogatlak titeket az aláírásommal, de még a tojáshéj itt van a fenekemen, tehát hiába is ugatok hangosabban, de kiskutyaként kezelnek:)

RedOrchestra (hamarosan AK tag, amúgy meg Kristóf)
főbaba2

#39

2013-06-27 21:47

Sajnos az a baj,hogy ki vagyunk szolgáltatva a magyar supportnak,akik ugyan végső megoldásként elküldenek ugyan a németekhez,de mint már írtam is,nagy kamu az egész,hiszen egyrészt ugye nem játéksupport,másrészt nem is lehet velük kommunikálni,hiszem egy szeptemberben elküldött levélre a mai napig nem sikerült választ kapni,pedig állításuk szerint minden ügyet kivizsgálnak.
Ezek után úgy gondolom,jogos a döntésünk,hogy a Fogyasztóvédelemhez fordulunk,hátha nekik sikerül egy használható kontaktot találni,bár erősen kétlem.
Érdekelne még az is,hogy a prémium vajon ketyeg a tiltásunk alatt?Mert az is egy érdekes,és vitatható dolog,hogy eltiltanak egy szolgáltatástól,amiért fizettünk,ráadásul olyan büntetéssel,ami vitatható.

Főmaci

#40 Bájcsvej a Szupport vezetővel

2013-06-28 23:45

 

főmaci 2013-06-29 01:41:05
NOS !
Legutoljára Érthetően, Higgadtan megpróbálom, bár már tényleg nehezemre esik!!
NEM használunk közös gépet, 40 km re egymástól ez lehetetlen is lenne, nem ismerjük egymás jelszavát, és sosem lépnénk be egymáshoz !!! EZEK TÉNYEK!
Ami még tény ,hogy a tiltás indoka bizonyítást nem nyert, sőt a szolgáltató által lekért IP címekkel és a gépeink MAC adressével ez egyszerűen igazolható…lenne!
( pusztán hajlandóság kéne a kódolt gépazonosítók dekódolására)
Elmondtam azt is, hogy nevezett időpontban egyikünk sem volt gépnél summa 3 variáció maradt:
-Feltörték az accot
-A rendszer téved
-a Szupport szándékosan hazudik
Nem tudom mit mutat az ottani Rendszer de legjobb indulatommal is azt kell mondjam, téved TEHÁT HIBÁS !
EZ a legjóhiszeműbb dolog amit mondhatok ...EZEN változtatni kell ,mert ez nem csak az én érdekem de az összes felhasználóé,Ezért változtatni is fogok!
Sajnos a Német fél immár 10 hónapja 20 feletti angol és német profin, illedelmesen fogalmazott levélre válaszolni is képtelen! Azt gondlom , ez normális emberi nexusokban is ez megengedhetetlen,nem hogy egy üzleti kapcsolatban. Természetesen lesz olyan szerv Magyarországon aki ezt még nálam is kevésbé fogja méltányolni!
Fogyasztóvédelem, nemzetközi jogászok ,közvélemény!..... tavaly abba hagytam az igaztalanság nyomozását, akkor ugyanis csak közvetve voltam érintve a Top klánom által 32 azaz harminckét emberem alsó hangon is gyanús zárolásában!
Most viszont közvetlenül lettem én és jó barátom megvádolva hangsúlyozom bizonyítatlanul és igaztalanul!
Ezúttal nem megyek el emellett szó nélkül, gondolom érthető .Sablon válaszok jönnek bizonyítás nincsen ,a németek újfent válaszra sem méltatnak ,jelzem a civil éltben sokan boldogan beszélgetnek velem akár jó pénzért is ;);)
Felteszem egy ilyen büszke rang és cím tulajdonosának, mint Magyar grepolis szupport vezetője nem probléma megérteni és elképzelni hogy pusztán egy „ronda” 5 napos tiltásért nem fog két ember egyöntetűen foggal körömmel, sírva idegösszeomlással, vérnyomás problémákkal, stroke gyanúval ilyen hevesen küzdeni az igazáért .
Gondolom nyilvánvaló ,hogy itt már rég nem erről van szó! Érthetetlen és felháborító az intolerancia ,különösen annak tükrében, hogy nem történt szabályszegés, ugyanis Főbaba nem lépett be hozzám!
Ráadásul életszerűtlen szabályszegés lenne részünkről : ismerjük a „törvényt” és nem kockáztatnánk be a szerver legesélyesebb klánját!
Sajnálom a merevséget és ezt a jó kis játékot , ilyetén érdemtelen módon tönkretenni. Biztosan elterjedt már annak a petíciónak a híre, ahol aláírások mellett hozzászólásokkal is ki lehet fejezni a szolidaritást irányunkba, két nagy tiszteletnek és feddhetetlen respektnek örvendő veterán vezető irányába .
Utólagos engedelmeddel ez utóbbi levélváltást publikálni fogom ott!
Ajánlom magamat

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-07-02 12:32



Vendég

#42

2013-07-02 12:35

Győzzön az igazság!

Vendég

#43

2013-07-02 13:32

Sziasztok
Ez már a 3. világ amiben játszok és tapasztalatom szerint a support segít bizonyos klánokat,hogy megnyerjenek egyes világokat.A legdurvább esetet a MŰ világban tapasztaltam ahol állítólag össze omlott a rendszer igy a csapat képtelen volt elfoglalni bizonyos csodaszigetes városokat.
Továbbá bizonyos szövetségek embereit nem tiltják el végleg hiába használnak csalóprogramot valakit jóval enyhébb hibáért elsőre is véglegesen tiltanak,mint pl a be nem jelentett közös net használat ami feledékenységből történt.
Pártatlan supportot szeretnénk,mert igy a játék értelmét veszti.
Köszönettel:Alkohol

Vendég

#44 Re:

2013-07-02 15:31

#1: főmaci -

egyetértek

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-07-02 17:52


Bikaaaa

#46 Akit érdekel!

2013-07-02 18:27

Üdv Hölgyek/Urak!
Végre valaki elindít valamit, remek ötlet ez!
Támogatni tudom csak.
Jómagam lennék az Igazi Boci (van aki szeret van aki nem,aki nem szeret az persze nem ismer:DD)
Engem ugyebár rengeteg szerveren tiltottak akár végleges, akár pár napra.
Elismerem Én voltam a hibás sokszor, viszont a szankcionálási módszereik megengedhetetlenek,és ugyebár nem lehet velük mit kezdeni.
Moirával sem tudtam szót váltani, mivel fél vállról vette az ügyet, mindig.
Érdekességképpen, ezért valóban egy végleges tiltás jár?-->

http://prntscr.com/1d6k60


Jah véleményem szerint 2 féle képpen lehetne elérni valamit:

- Senki nem vásárol aranyat...

- Tömeges törlések(mindenki töröljön a szerverről), és lehet keresni másik játékot, ami hasonló, csak ugye ne IG-es legyen


Mondjuk ezek nem fognak megvalósulni,én megtenném most is ha lennék,mert tudom milyen az mikor rengeteg időt,energiát ölsz egy játékba és valaki gondol egyet megfoszt ettől és akkor oda minden erőfeszítésed.az anyagi részéről ne is beszéljünk inkább...

 

 

 


Vendég

#47 Re:

2013-07-02 18:36

#5: max -

ezt a módszert a Leviathan-tól tanulták....

alexino1

#48 peticio

2013-07-02 20:31

Felvaborito,hogy ilyennek is vannak
Megtorlo

#49 Elegem van!

2013-07-02 23:04

Sziasztok!

Úgy gondolom itt az ideje hogy pontot tegyünk néhány dologra végre!
Azt az idiótát aki kitalálta hogy a 7.a osztály Pi szerveren a support csapata,jól fejbe kéne vágni!!
Hogy lehettek ekkor balfékek hogy ezt bárki el is hiszi??
Mi az hogy nem lehet 1 percbe betenni akár 1000-vagy 5000 védőhajót is?
Aki azt állítja hogy nem lehet ,annak a játékszintje nem is való komoly ellenfelek ellen játszani.
Szerencsére látok itt olyan hozzászólókat is akik tudnak játszani.
Gondolom ők engem igazolnak majd.

Azt sem értem kinek mi a fene baja van a körbefoglalással?
Miért ne lehetne szövin belül várost cserélni,hogy az ellenfelek ne tudjanak foglalni?
Ez egy stratégia ,és dugjátok fel a FAIR PLAY szabályt,mert a harcban mindent lehet.
Amúgy ez ellen is lehet mit csinálni,de nem én fogom nektek elmagyarázni,hogy mit hogy kell,jöjjetek rá magatok.
FAIR PLAY??
Elájulok,mindenki e mögé bujkál röhejes.
Tudnék sorolni néhány példát vajon az FAIR? Mégsem pattog érte senki.Itt van kettő:

3-4 városos játékosnak 1 városost vinni?
100 fős szövetségnek 20-30 főst támadni?

Ezzel senkinek nincs gondja gondolom?

Elég sok szerveren megfordultam,és igen tudok játszani,sőt simán mondhatom hogy nagyon tudok,és tarthattok beképzelt majomnak,de az eredményeim engem igazolnak.
Mindig az olyan játékosok pattognak akik nem tudnak a grepó harcmezején semmit kezdeni az ellenféllel.Olyankor egyből csaló leszek,meg supportos,és még a franc tudja mi.

Nyugodtan költsetek annyit erre a játékra mint én,üljetek itt annyit mint én,és akkor nem biztos hogy én,vagy mi fogunk nyerni.

És akkor hogy ki is a 7.a osztály:

Delta szerver:-Tartarosz Hangja-
Eta szerver győztes csapat:-Tartarosz Révészei-
Hősök:-Táncoló Talpak-

Név szerint nem fogok felsorolni mindenkit,hogy ki kicsoda.

Ezek után ha bárki azt mondja mi a support vagyunk,az tehet nekem egy szívességet.

Winkler Sándor
Megtorlo.

UI: Tanuljatok meg játszani pancserek!!!






Megtorló

#50 Support

2013-07-02 23:39

Bocs maci hogy itt fakadtam ki,de valahol ki kellett magamból üvölteni!Egy olyan helyen ,ahol azok is olvassák akiknek szól.
Sajnos a Grepón nem tehetem mert engem is banolnának mint bárki mást.

Nagyon sajnálom ami veletek történt!
Átéltem hasonlót amikor még Delta szerveren a Tartarosz lenyomta a Hádészt.
Majd a teljes vezérkar kapott végleges tiltást.Egy nap alatt.
Ugyan mindenre volt magyarázat,de nevetséges.

Később derült ki hogy Messalina (Volt Hádészos)és még páran vagy supportos,vagy közeli játékosok voltak.

Viszont azt kell mondjam neked,hogy azóta szerintem rengeteget változott maga a support és a hozzá állása a szabályszegésekhez.
Moirával én is sokat leveleztem,tiltottak is, mondjuk úgy jogosan Fiókhelyettesítés tilalma miatt.
Én úgy gondolom hogy a mostani support már közel sem részlehajló,mint itt sokan hiszik.
Te is tudod,és majdnem mindenki ,hogy ők csak azokból az adatokból tudnak dolgozni amit látnak.
Ha valaki visszaélt a fiókotokkal,nem fognak tudni mit csinálni.
Ha pedig a rendszer hibája miatt látnak olyat ami nem történt,azt megint nem az ő reszortjuk megkérdőjelezni, hogy valós vagy sem.

Soha nem fogja egyetlen egy support sem elismerni (Sem magyar,sem Német,sem semmilyen)hogy a játékkal igen is vannak gondok,és rendszeresek a hibák!

Bízom benne hogy sikerrel jártok,majd és sikerül bebizonyítanotok az igazatokat.

Üdv:Winkler Sándor
Megtorló