1D kerülje a Magyarokat

valakicsakvalaki

/ #94 olvasd el kérlek!!

2013-06-29 17:59

nos,hol is kezdjem...
talán ott hogy ízlések és pofonok! nem kell szeretned az 1D-t ez nem kötelező,senki nem eröltet rá.ha nem szereted őket,akkor ne is foglalkozz velük,ne hallgasd a zenéiket stb. DE!!! nincs jogod ahhoz hogy gyülölettel teli rizsát nyomass,csak azért mert te nem szereted őket! mint már mondtam,nem kell szeretni őket!nem ismered őket,nem tudhatod hogy milyen az életük,és pláne nem tudhatod,hogy ők őszintén melyik nemhez vonzódnak. nincs jogod lebuzizni őket azért,mert olyan fajta az öltözködésük ami neked nem tetszik.
másrészt:nem teheted meg azt,hogy olyan címet adsz a mondandódnak hogy az 1D kerülje a Magyarokat,ugyanis te NEM NYILATKOZHATSZ AZ EGÉSZ MAGYARORSZÁG NEVÉBEN MIVEL TE NEM VAGY SENKI!! csak egy trágál szavakat használó,gyűlölködő,aki nagynak képzeli magát. mert ez a valóság. te egy senki vagy.
aztán harmadrészt: sajnos nincs igazad a hangjukkal kapcsolatba,mivel igenis megkülönböztethető,karakteres hangjuk van. a Pop szakma igen vegyes 'társaság' vannak benne rossz és jó előadók,valamint érdekes és különleges egyének is.
aztán van a dalszöveg téma: szerintem ha lefordítod a szöveget olyan dolgokat hallasz ki belőle ami neked is jól esik hidd el! lehet hogy a legtöbb számuk a bulizásról,a csajozásról stb. szól,de hát fiatalok! nemtudom a korodat,de volt vagy van vagy lesz olyan korszakod,amiben sokszor ezeken fog járni a fejed!
a stílus az ő dolguk,erröl nem nyilatkozom többet,de szerintem van stílusérzékük,de ez az én véleményem,ahogy a többi is.
nemtudom te milyen stílusú zenét szeretsz,de biztos van valami műfaj,ami iránt rajongsz.
nem akarom rád eröltetni azt,hogy megszeresd a One Diretiont,de szerintem te ezt felindulásból írtad,és ha megpróbálod,feltudsz fedezni dolgokat az 1Dben ami igenis szerethető.mert igaz hogy tombolnak,hülyülnek,és buliznak,de attol szuperjó koncerteket adnak,és annyira szeretik a rajongóikat hogy nem lehet szavakba kifejezni!
remélem mostmár nem fogsz gyűlölettel fordulni feléjük,és eltűröd vagy esetleg meg is szereted őket :)