Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Tegnap még Magyarország egy rasszista, idegennép gyűlölő, cigány írtó ország volt.
Kanada most azt mondja Magyarország jogállam. Magyarországon nem üldözik a cigányokat, nincs diszkrimináció.
Mi változott meg hirtelen? Én, aki itt élek semmi változást nem tapasztalok.
Megunták, hogy millió dollárokat fizessenek ki. Nekik kitanított orvos kell, mérrnök, stb, nem iskolázatlan, munkára képtelen cigány.
Bayer Zsoltot zárja ki a Fidesz a soraiból, mert érdemtelenné vált arra, hogy Fideszes legyen!
Re: Re:
Kanada és a hasonló, természeti kincsekben gazdag országok mindig úgy forgatják az emberi jogokat, hogy jól jöjjenek ki belőle.
Nem mondtam semmi újat, ugye?
Re: Re: Re:
Jó tanulója a FIDESZ. Mindig úgy forgatják az emberi jogokat, hogy jól jöjjenek ki belőle.
Nem mondtam semmi újat, ugye?
"Jó reggelt,szomszéd!"
Ebből nem tud mindenki megélni. Ezért mennek innen el.
És a Fraunhofer alapítvány
Fraunhofer Európa legnagyobb alkalmazás-orientált kutatási szervezete. A kutatási erőfeszítések az emberek igényeinek megfelelően történnek: az egészségügy, a biztonság, a kommunikáció, az energia és a környezetvédelem. Ennek eredményeként, a végzett munka által,a kutatók és fejlesztők jelentős hatással vannak az emberek életére. Ők kreatívak. Ők alakítják a technológiát. Hozzásegítik a cégeket új, termékek kifejlesztéséhez. Segítenek az módszerek és technikák javításában. Új távlatokat nyitnak. Röviden, a jövőt építik.
Kiszülik a magyar asszonyokat.
Re:
Mint Koszovóban.
A szerbek Erdélye elveszett a szerbek számára.
Az albán aszonyok kiszülték a szerbeket.
különösképen, ha cigány.
Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!
Igen, létezik cigány bűnözés,csak nyitott szemmel kell járni.
| This discussion has been closed. |
Re:
#325: -
Bayer Zsolt a féligazság bajnoka.
Nem zörög a haraszt...