Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben

http://www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen

Teljes mellszélességgel kiállunk Bayer Zsolt álláspontja mellett, mely a szólásszabadság jegyében íródott és több százezer vagy millió magyar ember életét, mindennapjait befolyásolja, keseríti meg. Ez az ún. cigány kérdés.
Várható volt, hogy Bayer írására egyből rákap a balliberális oldal, de arról csak sejtésünk volt, hogy kormányközeli, kormányzati emberek is nemtetszésüknek fognak hangot adni (pl. Navracsics Tibor http://hunikum.info/Navracsics_kizarna_Bayert_a_Fideszbol_).
Ha nem a minden áron való megfelelési kényszert tartod elsődlegesnek, hanem a cigánykérdés valódi megoldását, akkor - párthovatartozástól függetlenül - írd alá a petíciót!

Végezetül politikusok figyelmébe: LÉTEZIK CIGÁNYBŰNÖZÉS!

"Nem akarom likvidálni a cigányságot, sem egy részét, sem egyetlen cigányt. (...) Rendet akarok. Azt akarom, hogy minden tisztességes cigány ember boldoguljon ebben az országban, és minden, társadalmi együttélésre képtelen és alkalmatlan cigány pedig legyen kirekesztve a társadalomból" (Bayer Zsolt)

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem K. K., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook