Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben


Vendég

#301 Re: : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

2013-01-21 20:43

#298: Gyula - : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

Az lehet, hogy van tesód és van pár barátod is, de itt szereztél magadnak temérdek ellenséget, abban biztos lehetsz, hogy bőven többet mint barátot. Fosni azért nem kell, itt senki sem gyilkos. Ha félelemre vágysz vagy halál közeli élményre, azért a cigány negyed be kell menned.

 


Vendég

#302

2013-01-21 20:57

Gondolom, még sokan emlékeznek arra a 2010 őszén tett radikális javaslatra, amely a nagyobb települések környékén közrendvédelmi telepek létrehozását szorgalmazta az antiszociálisan viselkedők számára. És gondolom, sokan emlékeznek még arra a bírálatözönre és mocskolódásra is, ami az ötlet elhangzása után érkezet úgy a honi balliberált, mint az európai felvilágosult körökből. A tervezet volt minden. Náci, fasiszta, rasszista. Az emeszpés elvtársak egyenesen „a második világháború rémségeit idéző” gondolatnak, a narancsosok pedig „hajmeresztő” ötletnek nevezték az elképzelést.

cikk folytatása itt:
http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/01/nalunk-hoborogtek-miatta-otthon.html

Gyula

#303 Re: Re: : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

2013-01-21 21:10

#301: - Re: : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!! 

 Szia, te nevenincs hős!

Én tőled sem félek, meg a cigánytól sem, ha egy-az egyben kell kiállni. A baj csak az, hogy én általában egyedül vagyok, de akár a ti  hős  fejeteket látom, akár a cigányokét, mindig falkában vagytok hősök. Ez pedig nem egyenlő erők küzdelme, ráadásul nekem semmi kedvem küzdeni, én csak békében akarok élni. Szóval se belőletek, se a cigányokból nem kérek. Látod, név nélkül hősiesen beígérted, hogy ezen az oldalon szereztem temérdek ellenséget, többet, mint barátot,  pedig nem is bántottam senkit, legalábbis nem állt szándékomban. Én itt születttem, továbbra is itt szándékozok élni. Szóval maradok.


Vendég

#304

2013-01-22 09:03

6 kiló aranyam nekem sose lesz.

Vendég

#305

2013-01-22 09:04

Válts át cigány nemzetiségre.
Vannak itt már szőke cigányok is.
Válassz egy nicknevet

#306 Re: Re: Re: : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

2013-01-22 11:34

#303: Gyula - Re: Re: : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

Diagnózis!
Nem félsz azt mondod, pedig minden okod megvan rá. És elsősorban önmagadtól kell  a legjobban tartanod. Az ön és közveszélyes gondolataid azok amik veszélyessé tesznek. Minden bizonnyal az apátiás klinikai depresszió az ami a gondolataidat uralja, mely még agresszióval is párosul. Az agresszió kiteljesedésének a hiánya viszont skizofrén frusztrációt okoz nálad. Az olvasási és értelmezési problémáid pedig a súlyos diszlexiának az eredménye. Ez az adott válaszaidból egyértelműen tudható. Jelenlegi állapotod feltételezhetően valami súlyos gyermekkori dráma, megrázkódtatás végeredménye. Kíváncsi lennék, hogy selypítve, vagy dadogva beszélsz. Összességében a jelenlegi állapotodnak tudható be, hogy a jó szándékú és becsületes a családjukat és embertársaikat féltő honfitársaid helyett te inkább egy kisebbség agresszív, gyilkos tagjait pártolod. Kígyót melengetsz a kebleden. Állapotodat betegségek halmaza, vagy csak a veled született kreténség okozza, számomra végül is közömbös. Kígyót melengetsz a kebleden. Ez legyen a te veszted.


Vendég

#307

2013-01-22 13:50

Amennyiben a cigarettára kivetett adó a dohányzásról való leszokást hivatott ösztönözni,
az alkoholra kivetett adónak pedig az alkoholizmus visszaszorítása lenne a célja,
akkor az az érzésem, hogy a munkára kivetett adó lényegét egyedül a cigányság értette meg…

Vendég

#308 Re: Növeli, ki elfödi a bajt.

2013-01-22 14:22

#48: - Növeli, ki elfödi a bajt.

Igen Tisztelt Bayer Úr!

Az rendben van, hogy beszélni kell a cigánybűnözésről, az is rendben, hogy tenni kellene érte, vagy miatta valamit!

Viszont kérdem én Öntől (aki a cigányokmellett élek születésem óta 55 ) mit tehetek én, vagy a másik honfitársam?A törvényhozóknak kellene olyan döntéseket hozni, ami visszaszorítaná a cigánybűnözést! Önnek lehet jobb lett volna az újságban megjelent írása helyett a parlamentben előterjeszteni külömböző szigorításokat az erőszakos bűnözések ellen és nem csak a cigányokra vonatkozóan!

Most a 2/3- dal mindent ellehet fogadtatni, akkor az erőszakos büncselekmények szigorítását miért nem szorgalmazza senki? Persze tudom én, hogy sok fehérbőrű honfitársunk ugyanúgy sok erőszakos büncselekményt követ el, csak annak nem nyilvánít a sajtó akkora vizhangot, így nem is hergeli annyira a közvéleményt, de a bűneiért ő is ugyanúgy feleljen!

Elsősorban munkát kellene nekik adni, mert amíg nem dolgoznak addíg mindíg bűnözni fognak! Olyant nekem ne állítson senki, hogy "mert nem akarnak dolgozni" az nem igaz! Nem veszi fel őket senki már eleve az előitéletek miatt!

Tehát "száz szónak is egy a vége" a törvény kemény szigorítása volna a megoldás, és ezt Önök tudják megtenni ODAFENT A PARLAMENTBEN!

János

Gyula

#309 Re: Re: Re: Re: : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!!

2013-01-22 14:32

#306: Válassz egy nicknevet - Re: Re: Re: : Re: Re: KÉSZÜL A PATKÁNYOK LÁZADÁSA!!! 

 Te meg mit magyarázol? Azt sem tudod, ki vagyok, azt sem tudod, milyen a beállítottságom, egy vélemény alapján ítéletet mondasz rólam. Én is mondhatnék rólad, az még igaz is lenne, de nem teszem. Szánalmas vagy, falkába verődött.

Otvarírtó

#310

2013-01-22 21:11


Jó reggelt!

Szerintem néhány évvel ezelőtt még a németek közül is kevesen gondolták volna, hogy mára eljut majd a világ oda, hogy Németországban a törökök védik meg a német polgártársaikat a cigányok sáskajárásától. Pedig Ruhr–vidékén manapság ez a helyzet.

Az elmúlt hónapokban Duisburgot ellepték a cigányok, és mára már több tízezren telepedtek le a városban. A hatás természetesen nem maradt el. A helyiek, akik eddig lényegében csak a híradásokban láttak cigányt - akkor is csak olyan Kelet-Európában forgatott beszámolókat, ahol a jogvédők védelmezték a szerintük kiszolgáltatott embereket a többségi társadalom oktalan előítéletével szemben - most kezdenek ráébredni arra, hogy a hírek és a mindennapok valósága nem igazán akar találkozni egymással.

A duisburgiak hirtelen rádöbbentek arra, hogy a városukban megnőtt a lopások, a betörések, az erőszakos bűncselekmények száma és egész jól felfutott a prostituált és a drog kínálat is. Megjelent az erőszakos koldulás, a pofátlan kéregetés, az iskolai erőszak, miközben a cigányok által ellepett környékek elkezdtek rohamos ütemben lepusztulni egyre nagyobb teret adva a szemétnek, a mocsoknak és az igénytelenségnek. Az egyik Duisburg–Rheinhausenben álló nyolcemeletes épületet ma már csak a „rémület házaként”emlegetik a helyiek. Az ingatlan 46 lakásában több mint 140 cigány lakik, akik közül sokan a szabadban végzik el szükségletüket…

Aztán hogy teltek a hetek, hogy, hogy nem, hirtelen felütötte a fejét Duisburgban is a rasszizmus. A helyiek néhány hónap alatt megelégelték azt, amitől mi itt Kelet-Európában már évtizedek óta szenvedünk. A város polgárai aláírásgyűjtésbe kezdtek a cigányok bevándorlásának megakadályozásáért és a már ott lévők hazatoloncolásáért mondván, „a romák képtelenek betartani a társas együttélés szabályait”. A végére többen még feljebb léptek a rasszizmus képzeletbeli létráján és kimondták a tiltott mondatot, azt, ami miatt a német jogvédők minden második hónapban élesen elítélik valamelyik kelet-európai országot: „A cigányok élősködnek a többségi társadalmon.”

Azonban a történet itt még nem ért véget, mert amíg a németek csak szóban és írásban fejezték ki a felháborodásukat, addig az ott élő törökök ennél egy kicsit tovább mentek. Az általuk működtetett üzletekből és éttermekből egész egyszerűen kitiltották a cigányokat. Nem hogy nem szolgálják ki őket, de még be sem tehetik a lábukat az ajtókon. Legutóbb pedig már az is előfordult, hogy török fiatalok fizikai ráhatással, konkrétan pofán veréssel térítettek jobb belátásra néhány kötözködő cigányt. A tettüket többen végignézték, majd a végén elismerő taps fogadta az akciót.

Jó reggelt, Németország! – üzenhetnénk innen keleti végekről. Örülünk, hogy végre az ottani átlagpolgárok is szembesültek a valósággal. Örülünk, hogy kicsit megtapasztaltátok, hogy akiket adóitokból bőségesen eltartatok, azok egy szép estén simán rátok rúgják az ajtót, simán ellopnak mindeneteket, és pillanatok alatt egy mocsoktengerré változtatják azt a várost, amit eddig felépítettek magatoknak.

Olaszország és Franciaország után, most már talán Németországban is kezd az átlagember számára is egyre inkább világossá válni, hogy a liberált jogvédők által hangoztatott álszent érvek és javaslatok nem a probléma megoldását jelentik, hanem a meglévő gondok egyre durvább elmélyítését. Talán kezd egyre inkább ott is mindenki számára egyértelmű lenni, hogy a Kelet-Európában tapasztalható általános cigányellenes hangulat nem előítéletesség, hanem hosszú évtizedes tapasztalat, hogy a kérdés megoldására egészen más utakat kell keresni, mert amin most halad a písziEurópa, az egész egyszerűen nem vezet sehová sem.

Hála istennek a nyugat is belekóstol az együttélés gyönyöreibe.

Lombroso

#311 Re:

2013-01-23 08:18

#310: Otvarírtó -

Drágajó Rózsadombi Honfitársaim!

Én csak innen a magyar Alföldről, a végekről írok. Itt már a Föld sem kerek, lapossá vált, ugyhogy  a lábunkat letudjuk lógatni. Itt nálunk már a lakosság 30% cigány. Nincs munkahely, a magyar fiatalok elmenekültek, az öregek meghalnak. Hamarosan még sokkal rosszabb lesz az arány. És sokkal nehezebb lesz az életünk. A rendszerváltáskor nagyon rosz folyamatok indultak el. A 22 év pusztítása megtette a hatását. Bezár a középiskola is. Az általános iskolában a gyerekek fele cigány. Nincs, aki megvédje az időseket a cigánybűnözéstől. Van itt két-három oligarcha. Ők nem sokat törődnek azzal, hogy mi van itt, mert nem itt laknak. Afrikába járnak vadászni, meg Wimbledonba tenísz meccset nézni. A jó fekete föld biztos jövedelmet biztosít a számukra.

Arra kérem a rózsadombi úrakat, hogy ne csak az íróastal mellöl osszák az észt, menjenek el vidékre és nézzék meg mi a valóság.


Vendég

#312 Re: Re:

2013-01-24 08:18

Otvarírtó
Vendég

#314

2013-01-25 12:29

"ÉN IS CIGÁNY VAGYOK" - ÁLLÍTJA MAGÁRÓL GYURCSÁNY, A
BÖSZME!!!

Ó, dehogy vagy te cigány, sőt, az aztán végképp nem vagy.

Minden hiányzik
belőled, ami cigánnyá tehetne.

Hatalmas vagyont harácsoltál össze mindjárt a
legelején.

Nem a tudásod, vagy a tehetséged, esetleg valamiféle
zsákmányszerző brutalitás tett vagyonossá, hanem az a csürhe, ahová
tartoztál még a rendszerváltás előtt.

A cimboráiddal együtt fillérekért
jutottál irgalmatlan vagyonokhoz, mert megmondták neked, hol kopogtass, mit
vegyél, mit adj el, a szádba rágták az egészet.

A vagyonodat kaptad, a
diplomádat loptad, a luxusodba beházasodtál.

Van neked fogalmad arról, hogy
egy cigánynak micsoda erőfeszítésébe kerül, hogy karriert csináljon?

Egy
zenész, vagy egy énekes, ha mégoly tehetséges is, először le kell küzdje azt
a nyomort, amibe többnyire beleszületett, aztán le kell küzdenie a
félelmeit, a gátlásait, hogy elhitesse a társadalommal, ő nem olyan cigány,
akitől félni kell, akit gyűlölni kell, nem, ő más, a saját kisebbségén belül
ahhoz a többséghez tartozik, amelyik becsületes, nem lop, nem gyilkol, hanem
dolgozni akar, ki akarja bontakoztatni a tehetségét, és ezért hajlandó
keményen megküzdeni.

Ilyen cigány Oláh Gergő, akinek az X-Faktor előtti
élete kemény fizikai munkával, méghozzá közmunkával telt, amit ti olyan
nagyon tudtok kárhoztatni. Ő többek között ebből tartotta fenn a saját
életét, és küzdött a mindennapi betevőért a családja számára. Mikor bekerült
a vetélkedőbe, mondták neki, most már leteheted a gereblyét.

Sok Oláh Gergő
van. És rengeteg olyan, akinek a keze sokáig fogja még markolni a szerszám
nyelét, de akiknek ez a nagyszerű cigány fiatalember megmutatta, hogy ha van
tehetséged, lehetőségeid is vannak.

És neked mid van, Fletó? Van vagyonod,
de értéked nincs, semmi!

Volt poziciód, de hazugságaiddal, ócska
trükkjeiddel a magad idejében a nullával tetted egyenlővé az egyik legfőbb
közjogi méltóság tekintélyét.

Semmid sincs a saját erődből, ugyan, dehogy
vagy te cigány.

Aztán vannak a cigányállatok, igen. De még ők is különbek
nálad, Fletó. A tábla, amit elkészítettek neked és a nyakadba akasztottak,
még hozzájuk képest sem illet meg.

Ha egy ölésre kész cigányt meglátunk,
tudjuk, mire számíthatunk tőle. Elvben legalábbis van esélyünk, hogy
meneküljünk, vagy ha már késő, felvegyük a küzdelmet. Aztán jöhet segítség,
rendőri, járókelői, bármilyen.


Tudjuk, sokaknak nem jött. Szögi Lajos, Bándy Kata, vagy Marian Cosma
hozzátartozói, borsodi, szabolcsi falvakban élő magányos és számtalanszor
meglopott, kirabolt és megkínzott magányos öregasszonyok tudnának erről
beszélni, már aki élve megúszta. Tudjuk, sokan közülük belehaltak. De
fordulhatott volna úgy is, hogy megússzák. Egy épp arra bóklászó
rendőrjárőr, egy idejében kihívott segítség, bármi.


Ha az utcán falkában jönnek velünk szemben az efféle cigányok, még gyorsan
behúzódhatunk egy kapualjba, sarkon fordulhatunk, aztán futás.
Ha azt látjuk, hogy egy járművön garázdálkodnak, nem szállunk fel, ha már
rajta vagyunk, talán még leszállhatunk gyorsan. Van esély, van önvédelem,
van menekülés
.

De te, Fletó semmi esélyt nem adtál a társadalom hiszékenyebb
részének. Felvetted a betanult pózodat és azt mondtad, patrióta vagy. Aztán
2004. december 05.-e előtt a saját nemzeted ellen hergelted a szavazóidat. A
saját fajtád ellen.

Cigány nem tesz ilyet.

Aztán felvetted a másik pózodat,
és azt mondtad, demokrata vagy és az 56-os forradalom nagy tisztelője. Volt
ott minden. "Mondd Imre, te mit tennél", ájtatos letérdelés az emlékmű
előtt, gyomorra(!) helyezett kéz a Himnusz alatt, kipréselt könnyek, minden.
Aztán amikor forradalmunk 50. évfordulóján a mocskos hazugságaidtól és egész
elviselhetetlen személyedtől megcsömörlött
tíz- és százezrek kivonultak az utcára, megmutattad, hogy a te demokráciád
valójában nem más, mint a legbrutálisabb fasiszta rendőrterror!

Bármennyire
is bizarrul hangzik, a cigány legalább maga végzi el a piszkos munkát.


Amikor 2006. október 23.-án szemeket lőttek ki, ujjakat törtek el, tömegekbe
hajtottak lovasrohammal, amikor meztelenre vetkőztetett és megalázott
embereket órákon keresztül térdepeltettek, amikor gyanutlan járókelőket
válogatás nélkül letepertek, és amikor már ott feküdtek megbilincselve,
tehetetlenül, félholtra verték és rúgták őket, akkor te hol voltál, Fletó?


Valahol egy tágas és kényelmes irodában, ahonnan nyugodtan le tudtad
vezényelni ezt az egész borzalmat, bármennyire menekülsz a felelősség elől
és próbálod azt hazudni, hogy neked aztán semmi személyes beleszólásod nem
volt semmibe.

Mintha Hitler állította volna, hogy neki semmi köze a
holokauszthoz, mert nem járt egyetlen haláltáborban sem.

Egy cigány, ha
garázdálkodik, bántalmaz, késel, akkor véres lesz a keze és eltorzul az
arca.

Te éveken keresztül garázdálkodtál az életünkkel, a lehetőségeinkkel,
a biztonságunkkal, de a kezed makulátlanul tiszta és ápolt
. Mindíg gondosan
leborotvált és gondozott pofádra meg ráfagyott az ájtatosság alattomosságot
és aljasságot leplező hamis máza.

Dehogy vagy te cigány; az aztán végképp
nem!

Jávor Richárd.

anti-rasszista
Vendég

#315

2013-01-25 12:41

KIEGÉSZÍTŐ SEGÉDANYAGOK A BAYER ZSOLT NYILATKOZATA ELLEN HISZTÉRIÁZÓKNAK


Ez az összeállítás kizárólag abból a célból készült, hogy konkrét segítséget nyújtson azoknak, akik mérhetetlen felháborodásukban világgá kürtölték rémületüket,- Bayer rasszista gyanús megjegyzése miatt - talán azért -, mert hiányoztak belőle azok az obszcén és kultúremberhez méltatlan megjegyzések, amelyek a rasszizmust vagy a gyűlöletkeltést gerjesztik, és a harmadosztályú kiskocsmákban is komoly sértegetést jelentenek. Bőséges választékuk fellelhető a lejjebb felsorolt “szerzők” “kincsestárában” (a teljességre való törekvés igénye nélküli válogatásban).
Mivel ezek a közismert,- díjakkal, kitüntetésekkel és anyagiakkal elhalmozott semmirekellők, mindeddig elkerülték a jelenlegi hisztériázók figyelmét, ezért kapják most “mankóként”,, ezt a segédanyagot, hogy a kettős mércét elkerülve, elmarasztalhassák azokat a rasszistákat, akik mindenkinek ártanak, de talán legtöbbet a zsidóknak.
Nem nehéz bebizonyítani, hogy az echt rasszistázók és antiszemitázók jólétben éldegélve, ették (és eszik) a magyarok kenyerét, elfogadták a kitüntetéseket, az elismeréseket és egyes követőik most sem képviseltetik magukat a hajléktalanok táborában, de hangosan követelőznek olyan juttatásokért (elvárásokért) amelyek a magyar törvények értelmében senkit sem illetnek meg.
Amennyiben a hisztériázók ideje engedi, akkor célszerű lenne tisztázni, hogy Schweitzer rabbinak milyen népe van(?), hogy Landeszmann rabbi milyen osztályzatot kapott történelemből(?), hogy Tom Lantos szerint miért kellene mindenkinek támogatni Izrael politikáját, és ennek hiányában (vajh’) én is Izrael ellenségének számítok(?), hogy Bozóki féle a szólásszabadságban csak a zsidóknak van joguk szóvá tenni ellenszenvük alanyát(?), hogy Regős Péter miért nem fordult egy költőhöz utálatának megfelelő szavakba foglalásáért(?), hogy Horn Gábor lombikbébiként indult életútjára(?) vagy úgy hazudik, mint párttársai(?), hogy Esterházy – az ősök kutatásában –, eljutott e már saját őseit feltérképezve az archeozoikumba(?) és jár e rendszeresen pszichiátriai kezelésre(?), hogy Spiró még nincsen gumifalú szobácskában és nem kap hideg vizes terápiát?
Összegezve: jó lenne már, ha az “ügyeletes” hangadók befejeznék a rasszizmussal és az antiszemitizmussal való címkézést és fenyegetődzést! Az sem ártana, ha ezekre a hangadókra felfigyelnének a józan ítélőképességgel rendelkezők, mert igazolható, bumeránggal vagdalkoznak, mégpedig Don Quijote vélt ellenfeleivel szemben! Történelmi tapasztalatokból közismert, hogy hasonló hangadók “működtek” Egyiptomban, Szíriában, a Római Birodalomban, Oroszországban, Kínában, Németországban, az USA-ban és számos más államokban, és tízezres, sőt százezres vétlen (felheccelt) embertömegek pusztításban, kirekesztésében vagy száműzetésében voltak (közvetve vagy/és közvetlenül) vétkesek.
Azoknak pedig, akik annyira utálnak minket (valamint a reálisan és normálisan gondolkodó zsidó honfitársainkat is) csak azt lehet javasolni, hogy nem a Kádár érában vagyunk, megszűntek a szögesdrót akadályok, az aknamezők, az útlevélbeszerzés kálváriái, ), szabaduljanak meg az utálatuktól és a rettegéstől, senki sem akadályozza meg a távozásukat.

Összeállította:
(Prof. Dr. Bokor Imre)




KORNIS MIHÁLY ÍRÁSA A BESZÉLŐBEN, 1993. DECEMBER 21.

"Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.”

SCHWEITZER JÓZSEF RABBI NYILATKOZATA A PARLAMENTBEN 2000-BEN.

"Önök magyarok, kelet Európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."



REGÖS PÉTER: 2002-BEN ÍRT LEVELE LIPTÁK BÉLÁHOZ.

"Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni."

BAJTAI ZOLTÁN NYILATKOZTA A TILOS RÁDIÓBAN 2003-BAN.

"Kiirtanám az összes keresztényt!"



GLATZ FERENC VÉLEMÉNYE A MAGYARSÁGRÓL.

"A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában."

LANDESZMANN GYÖRGY RABBI NYILATKOZATA 1993-BAN.
"Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bő gatya és a fütyülős barack".



TOM LANTOS USA SZENÁTOR VÉLEMÉNYE.

"Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja.

ESTERHÁZY PÉTER, KOSSUTH DÍJAS KÖLTŐNK(?) SZÖSSZENETEI.


- A magyar géniusznak két archetípusa van: a Bartók és a Puskás. A Bartók sovány, a Puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar: az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jómagyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve! (Minden egyes mondatra vonatkozó: Sic!)



BOZÓKI ANDRÁS POLITOLÓGUS.

Ahol szólásszabadság van, mindenkinek jogában áll kifejtenie, ha nem szereti a magyarokat.



SPIRÓ GYÖRGY KOSSUTH DÍJAS ÍRÓ VERSTÖREDÉKE.
„Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,
fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,”



HORN GÁBOR: SZÜLETÉSÉNEK REJTÉLYEI.

“Szüleimet a nyilasok kivitték a Duna partra 1944-ben”,- nyilatkozta H. G. a TV nyilvánossága előtt. H. G. születésének dátuma: 1955. november 25-én!
anti-rasszista


Vendég

#316

2013-01-25 15:53


Röpirat a Magyarsághoz
Magyar valóság 2013
- Mentsük meg hazánkat!

A magyarországi társadalom legnagyobb problémája, hogy közel egymillió, tehát a teljes
lakosság tíz százaléka, a munkaképes és dolgozó lakosság pedig közel egynegyede él
segélyből. Ez azt jelenti, hogy nem, hogy magát ellátná az említett negyed és adóként a
közösbe akár csak egy forintot is beleadna, hanem abból kap folyamatosan alanyi
jogon, amit mások, akik dolgoznak járulék vagy adó címszó alatt befizetnek az
államkasszába.
Köztudott tény az is, hogy ezen segélyezett tábor kilencvenöt százalékát magyarországi
cigányok adják, ahol már időközben a második - harmadik generáció születik és nő fel
úgy egymás után, hogy a segély az egyetlen megcélzott legális jövedelemforrás.
Magyarországon a segélyezés mértéke a nemzeti össztermékhez mérten
pedig a legmagasabb egész Európában.
Arról ne is beszéljünk, hogy különféle segélyekkel és kellően sok gyermek számával, a
rendszert jól ismerve legalább annyit össze lehet szedni egy hónap alatt, mint teszi azt
egy másik ember tisztességes munkával.
Az a koncepció tehát, hogy valaki ne dolgozzék, hanem segélyre és mindenekelőtt
gyermekek után járó segélyre alapozzon teljes mértékben kifizetődő. Ez nem csak az
elmúlt húsz év hibás, "szájbetömő" segélyezési politikájának a bűne, de az aktuális
FIDESZ-KDNP kormányé is, hiszen nem tesz semmit a tisztességes és dolgozó
emberekkel szembeni megalázó rendszer megszüntetése érdekében, pedig közel három
éve hatalmon van! Ellenkezőleg!
"A mi felfogásunk szerint az európai kultúrkör erkölcsi kiindulópontja az, hogy felesleges
élet még nem született. Minden ezzel ellentétes állítást elutasítunk. (...) Felesleges és
indokolatlan élet pedig nincsen".
Mondja Orbán Viktor 2011 Februárjában a nevezett, elképesztően súlyos
problémára reagálva. Ezzel pedig porig alázva minden tisztességes, munka után
kapott bérből élő, gyermekét becsülettel nevelő magyar polgárt!
Ezek szerint teljesen rendben van az, hogy egy a harmincas éveiben járó tisztességes,
munkát és törvényeket tisztelő magyar párnak átlagosan 1,2 !!! gyermeke van, mivel
anyagi okokból nem mernek többet felvállalni. Eközben egy segélyből élő cigány párnak
ebben a korban már átlagban nyolc gyermeke és már egy-két unokája is van!
Rendben van az?, hogy úgy születik meg egy cigány gyermek 2013-ben, Európa
szívében, hogy nem egy értelmes életnek néz elébe, hanem szó szerint csak egy
számtani darab, azaz további eszköz a segélyhez? (Nem pusztán azért kilátástalan
egyébként a cigány gyermekek jövője, mert otthonról semmi kulturális vagy szociális
alapokat nem kapnak, hanem azért is, mert gyakran igen alacsony értelmi képességi
szinten is vannak és már szüleik is, hiszen a legtöbb magyarországi faluban általában
két-három cigány családból gyarapodott egymás között tízzé, hússzá, harminccá,
negyvenné a helybeli populáció.)
A cigányság körében egyébként nem volt szokványos sok gyermekes család. Általában
legfeljebb két gyermek volt egy családon belül a szokványos, míg a hibás szociális
támogatási rendszer el nem kezdte népszerűvé tenni a feleslegesen sok gyermek
nemzését.
Orbán Viktornak pedig íme a válasz!
Valós, igaz keresztény felfogás szerint az európai kultúrkör erkölcsi kiindulópontja az,
hogy minden pár annyi gyereket vállaljon, amennyit a munkájából tisztességgel fel is tud
nevelni, európai, kulturális és szociális normák szerint, nem pedig ősember módjára.
Hiszen minden nemzedék egy lépcsőfok kellene legyen, amelyre a következő lép.
Minden felelőtlenül, megélhetésért vállat gyermek bűn, hiszen ezen gyermekek
számára szenvedés az élet. A rablás, a lopás és a betöréses bűncselekmények
elkövetőinek számát kilencvenöt százalékban cigányok teszik ki, akik ezekből a
gyermekekből kerülnek ki. Ezt Lakatos Attila borsodi cigányvajda is nyilvánosan és
sokszor hangoztatja!
Jelenleg Magyarországon mintegy egymillió cigány él, ami már 2030-ra a jelenlegi,
rohamos szaporodást nézve meg fog duplázódni. Tehát húsz év múlva már annyi
segélyből élő cigány lesz Magyarországon, mint dolgozó magyar.
Ez egyértelműen az ország összeomlásához fog vezetni minden szempontból!
Ennek bekövetkezését egyedül MOST lehet még megállítani. Már egy-két év múlva
is késő lesz!
A magyarországi falvak és kistelepülések összességének zömében ma a segélyből élő
és felelőtlenül, hét, nyolc, tíz, tizenkettő gyermekkel szaporodó cigány családok veszik
át rohamléptekben a népességi arány többségét. Magyarul egyre több az olyan falu és
község ahol a népesség 50-100% már most nem magyar, hanem segélyekből élő,
munkát és szocializálódást kerülő, analfabéta cigány. Ezekre az emberekre nem, hogy a
vidék felvirágoztatását nem lehet építeni, hanem ellenkezőleg meg kell akadályozni terjedésüket,

egy az észtelen szaporodásukat nemtámogató segélyezési politikával.
Ahol 25-30 éve még lelkesen szántották és művelték becsületes magyar parasztok a
földeket, nevelték a háztáji jószágaikat ott ma ennek nyoma sincs. A magyarországi
falvak már zömében teljesen elcigányosodnak. Aki csak teheti elmenekül onnan. Amiért
ez különösen veszélyes az az, hogy nem csak, hogy egyre kevesebben lakják
tisztességet és rendet szerető emberek a magyar vidékeket, de ezekről a egyébként
nagyon értékes területekről a magyarság teljesen elvész.
Húsz-huszonöt esztendő múlva így Magyarország két részre fog szakadni. Egyrészt
lesznek a magyarok mentsváraként funkcionáló városok, másrészt lesz a Magyarország
kilencven százalékát adó vidék, ami a segélyből élő cigányok országa lesz.
Ezen írás a 2011-es magyarországi állapotot mutatja be és nem rasszista
indíttatású! Magyarország az elmúlt évszázadok során megmutatta, hogy
befogadó, békés más nemzetekkel és kultúrájukkal szemben. Lehetőséget és
életteret adott olyan dolgos és békés emberek számára, akik saját hozzáadott
értékükkel gyarapították országunkat, miközben saját kultúrájukat s szokásaikat
megtarthatták. Gondoljunk csak példaként és a teljesség igénye nélkül a több
hullámban letelepedett német ajkú bevándorlókra, vagy hazánkban élő szlávokra,
görögökre.
A kialakult helyzet azonban tűrhetetlen!
A cigányság szaporulata az indokoltnál nagyobb és teljesen értelmetlen! Mind ez nem
azért történik, mert ez náluk kulturális jelenség. Azért, mert a hibás szociálpolitika
ösztönzi őket, a megélhetési gyermek vállalásra. Mindenközben a dolgozó emberek
adóit nem, hogy csökkentené a kormány, hanem folyamatosan emelik, hogy az egyre
emelkedő segélyezettek számát ki tudják fizetni! Gyáva struccpolitika ez az álnemzeti,
álpolgári jelenlegi orbán-kormánytól!
Éppen ezért kezdeményezzünk Népszavazást az igazságtalan szociális támogatási
rendszer miatt! Ne az adókat emeljék, hanem a pénzszórást állítsák meg!

Követeljük a szociális rendszer teljes és AZONNALI átalakítását a következők
szerint:
1. Maximum két gyermek után járjon szociális segély. A többi gyermek után csak
adókedvezmény! A segély első sorban dologi értékű legyen. Az iskolai étkezés és
a tankönyvek egyformán legyenek ingyenesek minden gyermek számára.
2. Amennyiben egy gyermek nem látogatja az iskolát vagy bűncselekménynek
minősülő tetteket követ el, úgy ne járjon utána segély.
3. Amennyiben egy szülő nem tesz eleget a tőle elvárható gondos nevelésnek,

úgyvonják meg a nevelési jogot (mint más európai országokban is) a szülőktől és
kerüljön nevelő intézetbe a gyermek.
4. Segélyre jogosultságot csak minimum napi 8 óra közmunka teljesítése után
lehessen kapni
5. Azonnali rendőrőrsök felállítása a legkisebb településen is (Erre a FIDESZ-
KDNP kormány és Orbán Viktor a választások előtt ígéretet tett...)
6. A büntető törvénykönyv szigorítása
7. Szavazati jog csak becsületes adófizetők számára, akik Magyarországon élnek ,
dolgoznak és adóznak! (Nem pedig a legújabb FIDESZ-es javaslat után !!!)
8. Olyan komplex szociális felzárkóztatási és támogatási rendszer kialakítása,
halmozottan hátrányos cigány családok számára melyek az egy gyermekes
családformát részesítik a legnagyobb előnyben. (Nevelkedjen fel inkább egy
gyermek kellő ráfigyeléssel és tisztességben, mint akár kettőből egy is
elhanyagolva, így bűnöző sorsra jutva.)

Egyedül ez mentheti meg Magyarországot!

Ha egyetért ezen írással, küldje tovább minél több embernek!
Az egyedüli lehetőség a népesség teljes körű felvilágosítása!
Vegyük észre, hogy ami szeretett hazánkban most folyik az nem más mint egy figyelem
elterelő, az igaz, becsületes magyarokra szégyent hozó álmagyarkodás, ami mindenre
jó csak arra nem, hogy szebbé és jobbá tegye a Magyarországon élő becsületes
emberek életét, jövőjét!

Magyar Demokratikus Nemzeti Összefogás Mozgalom (egy újabb állharcos  gittegylet)


Vendég

#317 Re:

2013-01-25 16:34

#316: -

Majd miden pontjával egyet is értenék, kivétel a 7. es pontot. Az én Magyarországom és az én magyar nemzetem az ma is az 1920. előtti. Amíg ez a pont a jelenlegi formájában marad, ami valójában ismét a magyar nemzet egy részének kizárására törekszik, addig az számomra elfogadhatatlan.Többször mondtak már ítéletet a magyarságra. Versailles-ben, Párizsban és  2004-ben itthon. Nem hiszem, hogy arra kellene törekedni, hogy ezt mi törvénybe is foglaljuk. Van arra más mód is, hogy megvonjuk a szavazati lehetőséget azoktól a személyektől, akik valódi nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek a magyar nemzet számára.
Nem pusztán Magyarország megmentése a fontos. A magyar nemzetet kell megmenteni.


Vendég

#318

2013-01-26 01:26


KANADA SZENT ÉS SÉRTHETETLEN AZ EMBERI JOGOK MEGSÉRTÉSEKOR IS?
Ha mi tennénk ugyanazt, amit velünk tesznek, már támadások kereszttüzében állnánk


Igen súlyos incidensre került sor a budapesti nemzetközi repülőtéren.

Egy 60 éves nyugdíjas nagymama kívánta meglátogatni Magyarországon élő családját, így Kanadában született, évek óta Budapesten dolgozó fiát. A hölgy január 12-én érkezett Torontóból a Liszt Ferenc repülőtérre azzal, hogy fél évet töltsön el hazánkban a családi otthon melegében.

Útja előtt nem kért vízumot az ottawai magyar konzulátuson, mivel a két ország között nincs vízumkényszer.

Miután gépe leszállt a reptéren, a magyar hatóságok azt állították, feketén akar dolgozni és azért jött Magyarországra.

A hölgy egyszerűen nem értette, hogy mit akarnak tőle, mert egy szót nem tudott magyarul. Bűnözőként kezelték, órákon át hallgatták ki, majd megbilincselve (!) elszállították egy fogdába. Fia 3 és fél órán várt a reptéren hiába, amikor anyjától kapott egy telefont, hogy mi történt vele.

A zárkában lévő hölgyért másnap rendőrök mentek, ismét megbilincselték és feltették a közvetkező, Torontóba menő gépre.

Az asszony fia az esetről azonnal értesítette a budapesti kanadai nagykövetséget, amely nyomban felvette a kapcsolatot a magyar külügyminisztériummal.

Másnap az ottawai külügyminisztériumba kérették Pordány László, ottani magyar nagykövetet, hogy megkérdezzék tőle, minek tudható be a magyar hatóságok rendkívül barátságtalan, állampolgárukat emberségében mélyen megalázó lépése, ami példa nélkül álló a két ország 1990 utáni kapcsolatában.

A nagykövet bocsánatot kért az esetért és kijelentette: rendkívül szerencsétlen félreértésről van szó, és mind Martonyi János külügyminisztérium, mind Németh Zsolt külügyi államtitkár ígéretét tudja tolmácsolni, hogy az ügyet alaposan kivizsgálják, a diplomáciai incidensben résztvevőket felelősségre vonják és az eset lezárásáról készült jelentést eljuttatják a kanadai külügyminiszternek.

A baj az, hogy a fenti ügy nem így fejeződött be. És nem is így kezdődött. Nem is a Liszt Ferenc, hanem a torontói Pearson repülőtéren, amikor január 12-én a 60 esztendős magyar hölgy megérkezett Kanadába. Ott tartóztatták le, verték bilincsbe és zsuppolták vissza, ahonnan jött.

Pordány László nagykövetet azonnal értesítették arról, hogy mi történt a magyar állampolgárságú asszonnyal, de hazánk ottawai képviselője sem aznap, sem azóta a füle botját nem mozgatta.

Hogy miért nem? Mert ez nálunk természetes. Mármint az, hogy belénk rúgnak, és mi szótlanul tűrjük. Hiszen csak transzatlanti szövetségesünktől kaptuk a rúgást.

Éppen azon a napon, amikor a hölgyet hazazsuppolták, a kanadai Global TV helyi idő szerint este 10-kor 16X9 című riportműsorát láthatták a nézők A kívülállók (The Outsiders) címen a Torontóban élő magyarországi cigányokról.

A műsor házigazdája, Carolyn Jarvis a felvezetőben úgy fogalmazott, hogy a Magyarországon hosszú ideje diszkriminációnak kitett romák nagy számban érkeztek menekültkérelmezőként Kanadába. Amit magukkal hoztak, az a bűncselekmények, és a kanadai menekültügyi rendszer kijátszása. A helyszíni riportokat egy torontói lakótelepen, a West Lodge-ban készítették, ahol a műsorvezető szerint több roma él egy tömbben, mint Magyarország kívül bárhol a világon. Az ott megszólaltatott ötgyerekes Kovács család úgy nyilatkozott, hogy Magyarországon a neonáci erők következmények nélkül terrorizálják a romákat. A rendőrség meg mindezt tűri. Nekik azért kellett távozniuk, mert Magyarországon a legtöbben rasszisták. Miután Kanadába érkeztek, felgyújtották a házukat, ezért most nem is lenne hová visszatérniük.

A műsorban megszólalt Jason Kenney kanadai bevándorlási miniszter, aki kijelentette, bár a romák az EU másik 26 tagállamában is beadhatnák menekültkérelmüket, ezt mégsem teszik, mivel Kanada az egyetlen olyan ország, amely már a menekültkérelem benyújtásától kezdve szociális juttatásokat biztosít számukra.

Most pedig egy figyelmeztetés. E cikket innentől csak azok olvassák, akik el tudják viselni azt, amit egy liberális mintaország liberális kereskedelmi tévéje mutat be arról, amit Gönczöl Katalin kriminológus, az állampolgári jogok volt országgyűlési biztosa, Budapest díszpolgára a Kádár-rendszerben "cigánybűnözésnek" nevezett.

A filmbeli bejátszás során az egyik arra járó kanadai lakótelepi szomszéd, meglátva a kamerákat, magából kikelve panaszkodott az utcán arról, mennyi fejfájást okoznak neki a környéken élő romák. Rengeteg zajjal és szeméttel járnak. "A legrosszabb emberek a világon", mondta. A házban 9 órától kijárási tilalmat rendeltek el, csak a cigányoknak.

A dokumentumfilmben bemutatják azt is, hogy a cigány asszonyok milyen jellegzetes módon követnek el bolti lopásokat. A felvételen látható, amint egy cigány nő eltereli a pénztáros figyelmét, két másik pedig annyi árút rejt hosszú szoknyája alá, amennyit csak tud.

A műsor második blokkjában egy Mikó Tamás nevű cigány szólal meg, aki elmondta, egy cigány család úgy "okosította ki", hogy azzal tarthatja sakkban a bevándorlási hatóságokat, ha úgy nyilatkozik, hogy roma, otthon nincs munkája, és Magyarországon meg akarják ölni.

Az újra megszólaltatott Kenney miniszter elmondta, hogy az országba érkező menekültkérelmezők bizonyos csoportjai esetében egyértelműek a szervezett "utaztatásra" utaló jelek. Így felvilágosítják őket, miként használják ki a kanadai rendszert. Amit alátámaszt, hogy a torontói reptérre érkező ugyanazon géppel olykor több tucatnyi menekültkérelmező száll le egyszerre. Elmondta azt is, hogy tavaly őszi magyarországi, tényfeltáró látogatása meggyőzte arról, vannak ugyan szélsőséges csoportok Magyarországon, azonban nekik nem szabad túlzott jelentőséget tulajdonítani. Kijelentette azt is, hogy a magyarországi roma közösségnek az általa személyesen is meghallgatott képviselői egyetlen konkrét erőszakos támadást sem tudtak megnevezni az elmúlt évekből. Kiderült szavaiból, hogy 2010-ben huszonháromszor annyi menekült érkezett Magyarországról, mint a világ összes többi országából együttvéve. De nagy részük önként visszavonja menekültkérelmét és hazatér, miután elegendő pénzt sikerül összegyűjtenie.

A műsorban végül bejátszották Ezra Levant ismert torontói személyiség mondását, mely szerint "a rossz cigányokat vissza kell küldeni Magyarországra, de előtte a légi utaskísérőket figyelmeztetni kell arra, hogy az út során ne viseljenek ékszert".

Kanada a fentiek miatt megváltoztatott menekültügyi rendszere értelmében gyorsított eljárásban bírálják el egyes országok állampolgárainak menedékkérelmét 27 "kijelölt származási országból", köztük a Magyarországról érkezetteknek, mert - és most bocsánatot kérünk a következő idézetért a bennünket bíráló nyugati sajtótól, illetőleg az azt az ismert módon tájékoztató budapesti informátoroktól - ezen országokban "tiszteletben tartják az emberi jogokat, az állam ott biztosítja a jogvédelmet". Vagyis Kanada demokratikus flepnit adott nekünk, amelyet netán még az EU-beli "szövetségeseink" előtt is meglobogtathatunk.

Az idén Kanada őshonos népe tüntetni kezdett. Edmonton városában több ezren demonstráltak a kormány ellenük irányuló diszkriminációja miatt. Ontario tartomány északi részében, a Hudson-öböl mentén fekvő Attawapiskatban Theresa Spence indián hölgy éhségsztrájkol.

Az Amnesty International, a világ legnagyobb emberjogi szervezete tavaly december 19-én kiadott jelentése felhívja az ottawai kormányt, hogy tartsa be az őshonos népeinek jogait, beleértve a nem szennyezett ivóvízhez jutását.

Ami a kanadai kormányt illeti, annak figyelmét nyilván elvonja magyar nagymamák megbilincselése vagy az, hogy Miskolcon plakátokat ragasszon ki a helyi cigányság felvilágosítására a megváltozott kanadai bevándorlási helyzetről. Hiszen pénzbe kerül az álmenekültek hazazsuppolása is.

Mindez a nyugati-európai sajtó teljes közönyétől kísérve.

Az álmenekülteket persze nem bilincselik meg, mert tudják, a magyar külügyminisztérium akkor tiltakozna. A Bem rakpart ugyanis rettegne annak következményeitől, hogy bírálnák, amiért nem tiltakozik.

Lovas István
Otvarírtó

#319

2013-01-26 16:53

HÉT ALAPVETÉS A CIGÁNYKÉRDÉSHEZ.

1/ A magyar nép a cigányságot soha nem hívta be Magyarországra.

Soha nem volt szándékában tervszerűen letelepíteni.

A cigányság magától és önszántából jött erre a vidékre.

Önszántából kéredzkedett be a magyarság közé.

... 2/ A cigány népséget a magyarság jó szándékkal befogadta, azzal, hogy a nemzetbe beintegrálódva a magyar társadalom hasznos, építő, értéket teremtő tagjaivá váljanak.

3/ A magyarság soha nem vállalta, hogy a cigányságot eltartja. Ezt alátámasztandó semmiféle történelmi forrás nem áll rendelkezésre.

4/ A magyarság azt sem vállalta, hogy olyan egykoron jó szándékkal befogadott etnikumokat megtűr, eltűr maga mellet, akik miután befogadást nyertek, -akár több generáció elmúltával is- ellenségesen fognak viszonyulni egykori befogadóihoz a magyarsághoz.

5/ A magyarság nem kötelezhető senki által arra, hogy egykoron befogadott, de napjainkban ellenségeskedő, a magyarságnak anyagi és erkölcsi kárt okozó etnikummal együtt éljen.

6/ A cigányságnak tudomásul kell vegye a magyarság prioritását Magyarországon. Döntenie kell: a magyar társadalom értékes, építő tagjává válik, felhagy mindennemű erőszakkal, bűnözéssel vagy kénytelen lesz egykori őseinek földjére visszatérni, vagy oda arra a helyre, ahol egykoron élt mielőtt Magyarországra befogadást nyert.

7/ A magyarok - az angolokkal és franciákkal ellentétben - soha nem gyarmatosították a cigányság eredeti hazáját, földrajzi területeit (Punjab és Uttar Pradesh államokat, ahol jelenleg is 15 millió cigány él). A magyarság, a magyar állam ezen a távoli vidéken területszerzés által anyagi és egyéb haszonra soha nem tett szert. Az ottani népet nem hurcolta el, szolgaságba nem vetette Ezen területek megszerzéséért imperialista háborút nem viselt.
Az ott élő indiai etnikumokat soha nem zsákmányolták ki. Ezért semmi sem indokolja hazánkban az elmúlt évszázadban, de különösen az elmúlt időben exponenciálisan megnövekedő, de integrálódni képtelen cigány népességhányad jelenlétét, itt tartózkodását. A cigányság azon rétegei, amelyek részt vesznek a társadalmi munkamegosztás folyamataiban, az arányos közteherviselésben, betartják a társadalmi és jogi normákat és készek arra, hogy a magyar társadalom integráns részévé váljanak, azok maradhatnak, mint a magyar nemzet megbecsült etnikai kisebbsége. De azok, akik nem tisztelik, megsértik a magyar társadalom közösségi és jogi normáit, és azzal tudatosan helyezkednek szembe, azok a magyar állampolgárságra méltatlanná válnak. Ezen személyek számára a magyar nép megszűnik befogadó lenni.

Az eljövendő nemzeti kormány kiemelt, - a magyar nép által ráruházott- feladata lesz, hogy a nemzet jóindulatára méltatlanná vált cigányok állampolgárságát elvonja és intézkedjen arról, hogy ezek a személyek saját egykori, eredeti etno-szociokulturális közösségükbe, eredeti természeti és földrajzi területükre visszakerüljenek.
A cigányság az eddigi útját nem járhatja tovább. amely során a magyarságnak napi szinten kárt okoz, társadalmi és jogi normákat semmibe vesz.
Mert ha ezt az utat járja tovább, akkor ez az út Magyarországról egy kifele vezető keserves út lesz!

Mindazon politikai tényezők, akik ezt képtelenek megérteni, azoknak nincs keresnivalójuk a magyar politikában, a magyarság képviseletében... !!!


Vendég

#320

2013-01-27 02:14

2013. január 22-én 21 óra 10 perc körüli időben egy tarnaörsi ingatlanba bement egy ismeretlen személy, ahol bántalmazta az ott lakó 93 éves és 69 éves nőt, majd átkutatta a lakást. Mindezek után a helyszínről elmenekült - értesült portálunk.
A bántalmazás során a sértettek 8 napon túl gyógyuló súlyos, valamint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek.
Az ügyben a Hevesi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Vendég

#321

2013-01-27 10:09

6 kiló arany arannyal az ember könnyen viccel.
Lombroso

#322

2013-01-27 12:05


Tegnap még Magyarország egy rasszista, idegennép gyűlölő, cigány írtó ország volt.
Kanada most azt mondja Magyarország jogállam. Magyarországon nem üldözik a cigányokat, nincs diszkrimináció.
Mi változott meg hirtelen? Én, aki itt élek semmi változást nem tapasztalok.

Vendég

#323 Pozitív diszkrimináció

2013-01-27 12:36

Miközben a Kanadából hazatérő menekültek mind a kanadai, mind a miskolci segélyezési rendszert igénybe vették, itthon büntetés helyett még extra juttatások is várják őket.

Vendég

#324 Re: Pozitív diszkrimináció

2013-01-27 12:38

#323: - Pozitív diszkrimináció

Egy Gyurcsány nevű cigány mondta, hogy mi nagy böszmék vagyunk.


Vendég

#325

2013-01-27 19:07

A bayerzsótit el kell tiltani a közéleti szerepléstől.