A Szolidaritás Mozgalom petíciója Magyarország miniszterelnökéhez
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
jeg
Re: jeg
Na, várd ki, hogy a következő választáskor hogyan fognak a cél érdekében összeborulni! Én még emlékszem arra a komoly ígéretre, hogy KISGAZDÁKKAL SOHA! Ez két hétig tartott, aztán amint Torgyán doki kellemetlenné vált, lerúgták magukról, mint a sáros csizmát. Ennyit a jellemükről.
Re: Nyíregyháza, Kincs út 34/A
#1: doki100 - Nyíregyháza, Kincs út 34/A
"Remélem ér annyit a miniszterelnöknek, mint a konzultációs értelmetlen semmije."
Tetszik ez a hozzászólás és azzal csatlakozom hozzá, hogy én is remélem!
fohászkodom, hogy gyors és könnyű
halála legyen!
Re: IMÁDKOZZUNK OV LELKI ÜDVÉÉRT A RAVATALÁNÁL!!!
ÉN IS IMÁDKOZOM ÉRTE... REGGEL, DÉLBEN, ESTE...
"Hiába a vezető politikusok és vallási vezetők egyértelmű kiállása,a rasszista megnyilvánulások ellen.
Ha a beosztottjaik:Rendőrség,Ügyészség,Önkormányzat,Bíróság,nem lép fel ezek ellen.
Egyszerűen úgy értékelik,hogy ezek nem bűncselekmények.
Holott le van írva a törvények között,hogy kötelező eljárni!
Vagyis ilyenkor a felettes vezetőnek kötelessége lenne vizsgálatot indítani,leváltani és új eljárásban felelősségre vonni a tetteseket !
Végső esetben a miniszter is leváltható."(A.)
ketyeg Orbánék órája....
[email protected]
Re: [email protected]
#21: magic - [email protected]
Mit tudsz te, Magic?!?!? Egy gój asszony feleségül ment azaz férjül vette a barátnőm zsidó apját. Attól kezdve azt üvöltötte rendszeresen a nem gój férjének, hogy: "nekem te ne pofázz, én gój vagyok". Ő büszke volt gójságára és sárba tiporta azt a szerencsétlen embert, aki azt hitte, hogy egy keresztény nővel, még ha 6 elemije van is, jó partit csinált, mert nem zsidó és ő a két diplomájával és 5 nyelvvizsgájával ki akart törni, nem akart zsidó lenni. Jól választott, ugye, talált magának egy "kultúrlény"-t. Sok ilyet láttam a környezetemben is, ha nem is gójjal kötött házasságról beszélek, akkor is.
Re:
Én meg egyet nem értek hány gy-vl kell írni? Eggyet értek, vagy egyet értek, netán egyetértek?
Re: Re: [email protected]
#23: Gój-t? soha - Re: [email protected]
Én nem haragszom senkire. Nem vagyok rasszista. Nem szeretem az általánosítást. Vannak érdekes emberek, akikkel nem értek egyet. - Mi más tanulsága lehetne a történetnek?
| This discussion has been closed. |
Nyíregyháza, Kincs út 34/A