A Szolidaritás Mozgalom petíciója Magyarország miniszterelnökéhez

Miniszterelnök Úr!

A felelőtlen engedékenység, a verbális agresszió eltűrése három éve már fizikai agresszióhoz vezetett, és hat magyar állampolgár életébe került. Gyilkosaik ellen még mindig folyik a büntetőeljárás. Ez a késlekedés megakadályozza a társadalmat a tragédia feldolgozásában, a politikai közbeszédben eluralkodó gyűlöletbeszéd, a rejtett célozgatások pedig újabb bátorítást adnak további fajgyűlölő gyilkosoknak. Nagykanizsán falfeliratok tanúskodnak készülődésükről. Meggyalázták a mártírok emlékművét Budapesten, meggyalázták Raul Wallenberg szobrát.

Az Ön rendőrsége a nagykanizsai ügyben most is csak tiltott hatalmi jelkép használata után nyomoz, és nem tűnik fel neki, hogy itt személyre szóló életveszélyes fenyegetés történt.

Ma már nem csupán a magyar állampolgárok figyelik értetlenül, mennyire nem viseli Ön gondját azoknak, akikért esküvel felelősséget vállalt. Mikor akar Ön cselekedni? Amikor Magyarországból Etiópia lesz? Vagy a tuszik és hutuk példája lelkesíti?

A leghatározottabban követeljük, a gyilkosok és uszítók megbüntetését, a megfenyegetettek hatékony védelmét! Követeljük, hogy Magyarország miniszterelnöke Európa földrajzi közepén az európai normákhoz igazodva kezelje a társadalmi konfliktusokat, és hatékony fellépésével vessen véget az Európát egyszer már lángba borító fajgyűlölet hazai megtűrésének, a kettős beszédnek, a gyűlöletbeszédnek.

Magyar Szolidaritás Mozgalom

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szolidaritás Mozgalom, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook