TILTAKOZÁS A BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS NÉLKÜLI VÉGREHAJTÁS ELLEN!


Vendég

#1

2011-11-14 14:06

Egyetértek a petícióval, ez az állapot tarthatatlan és embertelen, főleg ha a rendőrség is asszisztál hozzá.

Vendég

#2

2011-11-14 14:49

Minden elképzelhetőt meg kell tennünk, előbb-utóbb a porszemekből hegy lesz, amit nem lehet nem észrevenni és elsöpörni!!!! Edit

Vendég

#3

2011-11-14 15:03

Mindenki írja alá a gyerekek, a nagyszülők, rokonok nevében is egyenként! Ők is érintettek.
És a barátokkal is megbeszélni és ők is szavazzanak.
Ha nincs e-mail címük, beszéld meg és szavazzanak a Te e-mail címeden ! Úgyis jó !!

Vendég

#4

2011-11-14 16:05

Elképesztő hogy a 2/3-ot a jogtalanságra, és jogtiprásra, diktatúraépítésre hasznélják. Aki tűzzel játszik megégeti magát. Mindig is így volt
Nimród

#5

2011-11-14 16:15

Elég volt!

Vendég

#6

2011-11-14 17:01

Igen..Igen..Igen...Követeljük !!!!

Vendég

#7

2011-11-16 23:01

Amennyiben a bank nem a bírósághoz fordul, azzal elismeri, hogy rosszul, vagy direkt döntött a hitelnyújtáskor a Hitelező által benyújtott hitelkérelem elbírálásakor, mivel saját maga is tudta, hogy eleve átkívánja verni az ügyfelét. Szándékos csalással hozta létre a szerződést, tehát támadható a Bíróság előtt, hogy átverje az ügyfeleit.
Vicus
Vendég

#8 Cím

2011-11-17 11:56

Hát igen aki az alacsonyabb szinten van,azt el kell tiporni,de aki a felsőbb szinten van annak mindent lehet.Minket lenéznek,megaláznak.De aki milliókat csal,azt még meg is dicsérik,vagyis meg jutalmazzák.Ez a való világ....SAJNOS.

Nekünk is vannak jogaink,élni fogunk vele!!!!!  Kérjük a petíciót!!!!!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-11-17 12:08


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-11-17 12:09



Vendég

#11

2011-11-17 19:15

Mesélek egy történetet neked. Dőlj hátra, mert hosszú lesz, de nagyon tanulságos. Hétköznapi történet a magyar jogrendszer és jogállam jelenéről. És ez egy olyan történet lesz most, amiben nincs politika, mégis nagyon is van benne politika is.




A történet egy nyáron kezdődött. 1994 nyarán. A Humanista Mozgalom szervezett egy tábort, amire engem meghívtak előadónak. Nem volt sok kedvem az egészhez, de aztán azt mondtam, fene egye meg, elmegyek, mi bajom eshet. Egy tó mellett volt a tábor, nagyon szép helyen. Sátorban aludtam. Ott ismertem meg Katalint. Szerelem első látásra, ahogy filmekben szokott történni az ilyen. Két nap után már közös sátorban léteztünk. Vele volt előz kapcsolatából született akkor 3 éves fia is. Amikor hazajöttünk a táborból, este anyukájánál letettük a gyereket és utána átmentünk még hozzám. Másnap vittem vissza és egyikünk sem akart elköszönni a másiktól, így fogtam magam és ott maradtam, ott éltünk együtt hónapokig. Aztán elköltöztünk hozzám a Dózsa György útra. Hamar meg lett az esküvő is. Úgy éreztem, én vagyok a világ legszerencsésebb flótása, hogy egy ilyen tündért kaphattam a sorstól ajándékba. Jött az első gyerekünk szinte azonnal a Zsomborka. Az asszony azt mondta, nagyobb lakás kellene. És igaza is volt ebben a 28 m2 ennyi embernek már nagyon kicsi. Nem szívesen adtam el Dózsa György úti lakásomat, mert rengeteg emlék kötött hozzá, de azt mondtam, a családért meg kell tenni. El is adtuk. Annak az árából vettünk a Szinyei Merse utcában egy nagyobb kényelmes lakást. Igaz fel kellett még vennem hozzá önkormányzati kölcsönt is kedvezménnyel 340 ezer forintot, de az szinte semmi. Az anyám nagyon akarta, hogy ne közös névre kerüljön a lakás, mert a feleségem semmit nem tett hozzá, hiszen a házasságba az előző kapcsolatából született fiával és négy szatyorral érkezett. A feleségem terhesen ott sírt, hogy ez a bizalmatlanság megalázó neki és ő soha nem akarná elvenni a lakásom, ha szétmennénk akkor sem, hiszen tudja, hogy ez az enyémből van csak. Mit tehettem volna, természetesen a terhes feleségem mellé álltam, meggyőződve arról, hogy nincs jelentősége ennek az egésznek, hiszen vele fogom leélni az életemet. Éltünk boldogan. Én dolgoztam, ő meg otthon nevelte a gyerekeket és végezte a házi munkát. Jött a következő közös gyerekünk Levente. Idő előtt. Nagyon féltettem, de szerencsére egészségesen született. Négy napig volt az asszony kórházban, én egy percre sem voltam hajlandó elmozdulni mellőle, az orvosok, nővérek sem tudtak elhajtani. Nagyon féltettem őt és a babát. De mint mondtam, végén ez is szép történet lett, mert Levikém minden baj nélkül született.
A feleségem ezután, a tudtom nélkül elkezdte árulni a lakásunkat. Ki akart költözni Erzsébetre az anyukájához. Úgy bukott le a dolog, hogy egyszer munkából arra érkeztem haza, hogy idegen emberek mászkálnak a lakásomban.Kérdeztem kicsodák, mondták vevők. Nagyon mérges lettem, de a feleségem megint sírt egy sort, hogy neki ez annyira fontos lenne és egy idő után azt mondtam, legyen. Az ő boldogsága nekem fontos, csak annyi volt a feltételem, ha a szép belvárosi lakásunkat feladjuk, ragaszkodom ahhoz, hogy kertes házba költözzünk. Így eladtuk végül a lakásunkat, nem kis kaland mellett, mert majdnem a lakás maffia csapott le ránk, és kiköltöztünk Erzsébetre egy kis házrészbe. A belvárosi lakást jóval drágábban adtuk el, mint amennyiért ezt sikerült megvennünk, a költözést meg apukám finanszírozta számunkra anyagilag. Itt éltünk és terveztük, hogy majd beépítjük a tetőteret. És ide érkezett a nagy csoda, harmadik közös gyerekünk Hannuska az én királynőm.




Vállalkozó voltam. Jól kerestem , futott a cég. De aztán sajnos én is sikeresen beleestem az építőipar rákfenéjébe a körbetartozási rendszerbe és egy munkán ezért akkorát buktam, hogy bedőlt a vállalkozásom és hatalmas adósság halmozódott fel. Az első időkben ezt itthon megpróbáltam eltitkolni. Reggel felkeltem, elmentem mintha dolgozni mennék és csatangoltam, megoldásokat kerestem. Magamban őrlődtem az egész bajon. Bevállaltam minden szar munkát, volt, hogy derítőből lapátoltam két napig a szart, hogy rendezni tudjam az adósságaimat és élni tudjon a család. Teljesen magam alá kerültem lelkileg is, nőttek itthon is a konfliktusok. A feleségem szerintem depressziós lett, és erre rátett egy lapáttal az anyagi összeomlásunk is. Egész nap az Interneten lógott, regényeket írt, írónak képzelte magát és chatelt idegen emberekkel. A családot , engem és a háztartást is elhanyagolta, pedig előtte mindig példás feleség, anya és háziasszony volt. Ebből megint csak viták keletkeztek közöttünk. Majd ő a chaten megismerkedett egy nálam évekkel idősebb, de jobb egzisztenciális helyzetben lévő férfival, akivel szerelembe estek. Tagadta, de több esetben is lebukott. A viták során voltak lökdösődések is közöttünk, egyre borzalmasabb lett a légkör.

Az egyik este átjött hozzám a szobába- mert ekkor már külön aludtunk- és azt mondta rendbe kéne hozni a dolgainkat a gyerekeink miatt. Nagyon örültem ennek és mondtam benne vagyok. Aznap ismét együtt aludtunk és azt hittem rendbe jött az életünk. Boldog voltam nagyon. Reggel megkért, hogy menjek már el vásárolni. Elmentem és minden jóval, közel 60 ezerért tele vásároltam a jégszekrényt kajával, neki meg egy nagy csokor virágot hoztam. Délután átmentem a barátomnak segíteni a háztetőn átrakni a cserepeket. Kb 3 órát voltam távol. Amikor hazaértem, a lakás ajtaja tárva-nyitva és minden kiürítve, alig maradt valami ott. Még a fali fogas és a wc kefe is eltűnt. Az első gondolatom az volt, hogy betörtek, de hamar leesett, hogy fenét, csak a feleségem vert át és elköltözött. Szívem szerint utána mentem volna, hiszen tudtam az anyjához mehetett, de abból nagy balhé lett volna, mert erőszakkal is visszahoztam volna a gyerekeket. Az értékek elvesztése nem zavart annyira, mint a gyerekeim elrablása.




Elindult a válóper. Várható volt. A feleségem mindent követel magának, vinné a lakást és mindent. Miközben innen a költözésnél elvitt mindent ami értékünk volt és nem kevés készpénzt is, ami azért volt itthon, mert a békülés örömére el akartam kezdeni az építkezést. A gyerekek mind velem szeretnének élni, hozzám sokkal jobban ragaszkodnak, mint az anyjukhoz érzelmileg és ezt még az igazságügyi pszichológus is megállapította a vizsgálata során. Nem csoda, a feleségem nem sokat foglalkozik a gyerekekkel, moziba, színházba, meccsre, vidámparkba, strandra, játszóházba, kirándulni velem szoktak, amikor vele vannak, nem viszi őket sehova ha nem nagyon muszáj. És nem is játszik velük, míg én rendszeresen és szívesen. Jellemző, hogy 6 éve váltunk el, de most először jutott eszébe az, hogy a gyerekekkel és ne az élettársával menjen el nyaralni.

A feleségem rosszul viseli, hogy a gyerekek látványosan jobban szeretnek engem mint őt. Úgy gondolja azért, mert én többet költök rájuk. 2008 nyarán a gyerekeimmel szállodába készültünk nyaralni, amit nagyon vártak. A feleségem úgy döntött bosszúból, hogy elrontja a nyaralást, elveszi tőlünk erre a lehetőséget, ezért hát elsétált a bíróságra és közölte, hogy én hónapok óta nem fizetek neki gyerektartást. / Megjegyzem volt párja, akitől született gyerekét 14 éven keresztül én neveltem, soha nem adott gyerektartást neki, a gyereket én tartottam el a jövedelmemből, miközben az apja minden hétvégén nálunk vendégeskedett. Nem bántam, szerettem a gyereket és hozzám tartozónak gondoltam. / A Tescoba mentem vásárolni, nagy kosár, benne minden a gyerekeknek és magunknak. A pénztárnál közölték velem, hogy nincs fedezet a számlámon. Bementem a bankba, hogy ez miként lehetséges már! Mondták Berki és társa végrehajtási inkasszót rakott a számlámra gyerektartás elmaradása miatt. Hívtam a végrehajtót, de telefonon nem adtak felvilágosítást. Levelezni se lehet velük, hétköznap hetente egy napon lehet bemenni hozzájuk délelőtt ügyet intézni. Na mindegy kivettem szabadságot és bementem hozzájuk. Közöltem, hogy soha nem adtam a feleségem kezébe egy fillért se, mindig vagy a saját számlámról utaltam neki a gyerektartást, vagy pedig az ő bankjába bemenve, a számlájára fizettem be, mindenről van a banktól hivatalos igazolásom. Meg is mutattam Berkinek. Az azt mondta, vélelmezi, hogy valóban nincs tartozásom. Közöltem, hogy akkor talán azonnal vegye le az inkasszót a számlámról és azonnal fizesse be a pénzeket, amit arról levett. Közölte nem fogja, majd a bíróság dönt. És ezután pár nap múlva értesítést kaptam arról, hogy Berki a másik bankszámlámat is megterhelte inkasszóval és az autómat is lefoglalta papíron, valamint egy autónyeremény-betétkönyvemet, aminek létezéséről nem is tudok. Hogy menjek el nyaralni a gyerekeimmel pénz nélkül? Úgy tudtam, hogy anyám segített, mert adott kölcsön. Hónapokig ment a herce-hurca. Aztán kiderült, hogy valóban hazugság, hogy hónapokig nem fizettem. Egyetlen hónapban maradt el technikai hiba miatt a gyerektartás átutalása, akkor is azért, mert ugyan adtam a banknak átutalási megbízást rá, de éppen pár forinttal akkor kevesebb volt a számlámon és nem utaltak ezért. Amikor ez kiderült, azonnal kifizettem persze ami elmaradt. Berki és társa annak ellenére is, hogy kiderült a feleségem hazudott rólam vették le a horribilis munkadíjukat, jutalékukat és sok egyéb állítólagos költségüket, amire cinikusan azt mondták polgári peres eljáráson pereljem a volt feleségemen. Egyszerűen kiraboltak egy hazugságot használva fel erre alapnak.Ráadásul intézkedtek arról, hogy a fizetésemből kerüljön ezután letiltásra a gyerektartás, amivel megszégyenítettek a munkahelyem előtt is, hiszen azt a látszatot keltették hamisan, hogy egy szemét vagyok, aki nem akar magától a gyerekei eltartásáról gondoskodni.





Tavaly decemberben egy súlyos balesetet szenvedtem el. Ennek következtében a kezemben egy nagyon súlyos idegsérülés történt, ami miatt nagyon hosszú távra, munkaképtelen állapotba kerültem, sajnos táppénzre kellett mennem. A magyar jog szabályai szerint, a tudomásom szerint, kevesebb gyerektartást kell akkor vonni, ha a gyerektartásra kötelezett, tartósan táppénzen van. Ez logikus, hiszen akkor a jövedelme is jóval alacsonyabb és a megváltozott élethelyzetben a kiadásai is magasabbak. A feleségem tudta, hogy beteg vagyok. Jött a május, ismét nagy nyaralásra készültünk a gyerekekkel. Nagyon várták már és mi is. De egy nap, csönget a postás és levelet hoz Berki és társától ismét, hogy gyerektartás elmaradása miatt, megint inkasszót raknak a számláimra és lefoglalják az autómat és a nem létező betétkönyvet is. Nagyon megdöbbentem ezen, hiszen ők maguk rendelkeztek úgy, hogy a gyerektartást a fizetésemből vonják, és önkormányzati cégnél dolgozom, ahol nem játszanának az én javamra a törvényekkel szemben. Megint úgy tudtunk elmenni nyaralni és létezni utána is, hogy az anyám segített. Bíróságnál megfellebbeztük az ügyet, de hosszú hónapokig nem jött arra semmi válasz. Közben itthon elmentünk strandra a gyerekeimmel. Amikor hazajöttünk, egy levél fogadott a postaládámban, hogy itt járt a végrehajtó és ha legközelebb amikor jön nem leszek itthon, akkor lakatossal és rendőrrel jönnek és feltörik a lakást. Senki nem szólt tőlük, hogy jönni akarnak. És ezen az értesítőn sem szerepelt, hogy mikor jönnek legközelebb. Legyek mindig itthon, ki se mozduljak a lakásomból, ha nem akarom azt rizikózni, hogy feltörik azt.
Jöttek is. Itthon voltam, beengedtem az emberüket. Egy normálisabb fickó volt az, igaz szekrény kinézetű kigyúrt, nagydarab állat, de nagyon kedves és megértőnek mutatkozó, aki maga is csodálkozott miért ez az egész, amikor szerinte is úgy fest rendben van körülöttem minden, nem én vagyok a hibás. Nem vitt el semmit a lakásból, de közölte, hogy következő lépésben a tartozás miatt a fizetésem 50%-át letiltatják. Ez a maximum amit a törvény enged letiltásnak.
Na de itt a történet tovább fokozódik. Maximum 50% -ot lehetne levonni tőlem. Ezt le is vonják a munkabéremből. A maradék 50% érkezik a bankszámlámra, ami már tisztán az enyém kéne legyen, hogy létezni tudjak, de az inkasszóval a Berki erről is minimum 50%-ot még elvesz, tehát tőlem a fizetésem kétharmadát viszik el, amikor maximum 50%-ot lehetne. Szó szerint úgy érzem, hogy a törvény segítségével engem kirabolnak és reménytelen élethelyzetbe kényszerítenek. 30 ezer forintból nem tudok létezni, nem tudom kifizetni a rezsimet, nem tudok ételt venni magamnak, támogatni a gyerekeimet, programokat csinálni számukra, nem marad gyógyszerre és semmire. Ráadásul van személyi kölcsönöm is. Amit nem tudok most fizetni. Egyrészt mert nincs pénzem, de ha kapok segítséget a családtól, akkor se megy, mert úgy tudok fizetni, ha ráteszem a bankszámlámra. Ha viszont ráteszek egy fillért is a bankszámlámra, akkor viszi azt azonnal Berki és társa. Így a banknál nő a tartozásom, a tartozásom kamatos kamatai, no meg a büntetések is. Olyan adósságba kerülök így vétlenül, amiből nem tudom, hogy majd miként lehetne kimásznom.




Miért van az, hogy bemegy egy gonosz, bosszúszomjas nő a bíróságra és bejelenti, hogy a volt párja nem fizet neki gyerektartást, akkor a bíróságnak eszébe sem jut a másik felet is megkérdezni erről? Miért lehet azonnal végrehajtó elé vetni a másikat, annak nem megadva az intézkedés előtt a védekezés jogát? Hol van itt az ártatlanság vélelme? Miért kell a végrehajtót pénzhez segíteni? És miért kaphat a végrehajtó olyan magas jutalékot? Most éppen a feleségem a fene tudja miért 1.2 millió forintot követelne tőlem, és a Berkiék követelése 1.6 millió, vagyis 400 ezer a saját sápjuk. Hol normális ez? Milyen jogrendszer az, ahol a gyerekek érdeke nem számít semmit? Ha engem tönkre tesznek, amit a törvény és a gátlástalan végrehajtó meg tud tenni, kinek az érdekét szolgálja? Mert a gyerekeimét nem. Ha az adósságok miatt amibe kergetnek elvesztem az otthonom, hogyan tudom majd tartani a kapcsolatot a gyerekeimmel? Hogyan tudok majd gyerektartást fizetni, hogyan tudok azon felül rájuk költeni annyit, ami egészséges testi és szellemi fejlődésükhöz szükséges lehet? Nem csak az a baj, hogy jogtalanul akarnak tönkre tenni, segítve egy sértett nő bosszúját, hanem hogy ezzel a gyerekeimet is tönkre teszik. Hogy a volt feleségem nem méri fel, hogy ezzel milyen károkat okoz saját gyerekeinek akiket állítólag szeret, az egy dolog. Buta, gonosz ember van. De, hogy a jog nem képes nézni a gyerekek érdekét, az megdöbbentő. Ha ilyen "apró" ügyekben nem látszik a jogállam, akkor miért csodálkozunk azon, ha nagyobb kérdésekben is egyértelműen azt látjuk, hogy nem létezik?




Rózsa Mihály





Vendég

#12

2011-11-20 17:45

A birósági végrehajtók "Amerikában dőzsöltek a szegények pénzén"!!!!! Felháborító

Vendég

#13

2011-11-21 13:19

Én is banki károsult vagyok és a lakásmafia áldozata! Egy ingatlanos ,egy felhajtó és egy ügyvéd a hátam mögött --a bank sem értesített---megvásárolta a htelemet és 2gyerekkel kipakolta bútoraimat --LECSERÉLTE A ZÁRAKAT ÉS A GARÁZSBA KIRAKTA A HÁZBAN LÉVŐ BÚTORT ÉS MINDENEMET BEDOBÁLVA -- és mennünk kellett a házamból! DEBRECENBEN NEM VÁLLALTA EL EGY ÜGYVÉD SEM AZ ÜGYEMET!!!FÉLTIK A CSALÁDJUK TESTI ÉPSÉGÉT!!!---NO KOMMENT!Ha van az országban 1becsülets ügyvéd---elnézést azoktól akik azok---vállalja el az ügyemet!!! Írjon a klaraeva11@gmail.com A teloszámomat ne írok ki!Előre is köszönöm!

Vendég

#14 Re:

2011-11-21 21:41

#11: -

Ember!!!!!!!!

Végig olvastam, de ledöbentem nem kicsit, mert hogy lehet egy ember, egy válalkozó, egy férj, egy értelmes embert így átverni? Hogy?

A jogra, törvényre, támaszkodni számítani, ebbe az országba?

Mi van itt látja most már mindenki, bőrén tapasztalja, kiforgatnak a vagyonunkból, az utolsóból is, és mindezt törvényesen teszik.

Ön meg megtanúlta egy életre mit jelent a rózsaszin köd!

Őszintén mondom sajnálom, mint embert! (Egy nő egy anya egy társ a sok közül)

 


Vendég

#15

2011-11-23 14:40

OK egyetértek
Devizás

#16

2011-11-24 17:26

Emberek !

Mindenki írja alá a gyerekek, a nagyszülők, rokonok nevében is egyenként! Ők is érintettek.
És a barátokkal is megbeszélni és ők is szavazzanak.
Ha nincs e-mail címük, beszéld meg és szavazzanak a Te e-mail címeden ! Úgyis jó !!

Egyébként károsult az is, akinek nincs hitele!!
Elértéktelenedett az ingatlanja, kocsija!
Ha valami miatt el kell adnia, nagyon ráfarag, vagy el sem tudja adni!!

Akié a ház, azé a haza!!

Kiké lesznek az ingatlanjaink??

Gondolkodjon mindenki el ezen!!

 


Vendég

#17

2011-12-02 12:50

Szerintem nem csak a Bankok a hibásak én 57 éves vagyok szociális segélyből tengődöm ahoz hogy nyugdijba menjek fiatal vagyok hogy munkát találjak ahoz öreg 25000 a jóvedelmem hol segit a kormány?
Midis64
Vendég

#18 Re:

2011-12-02 18:08

#7: -  

 Nagyon igazad van!!! Ezt mindig is úgy hívták,hogy zs... politika! Hadd ne legyek fajgyülölő,vagy rasszista,mert tisztelet a kivételnek!

Történelemtanárom annak idején azt tanította  (az átkos Kádár-rendszerben,amit azóta de sokan visszasírunk!),hogy a történelem megismétli önmagát! Ha a gazdaság,a fesőbb rétegek részére hanyatlani kezd,csinálj gazdasági válságot,háborút vagy forradalmat.(ezt láthatjuk az elmúlt évszázadokban is!) Az majd helyrehozza az országot,vagy földrészt.Ezek után mindig új beruházásokat kell indítani,ami szintén a felsőbb rétegek számára a kedvező.

A gazdasági válság már megvan ..... nem akarok vészjósló lenni a folytatásban,de ennek a kormánynak a politikájában ez vastagon benne van!!!


Vendég

#19

2011-12-03 00:04

Hatalmi helyen ülő egy-két személy nagyon elszemtelenedett.Saját vagyonukat oly módon gyarapítják lopnak-csalnak tényleg ennek kéne véget vetni.Tulajdonkép kivel pereskedünk? Saját példámat tudom másét nem.Birósággal is vigyázni kell,ott is van félreinformált személy döntés ebből születne.Napokban voltam tárgyalásom Biró előtt peresfelem bejelentette felvette én pénzem.Az helyett hogy kötelezte volna pénzem visszafizetésére.Menjek orvoshoz vizsgáltassam meg magam elég értelmes vagyok-e ahhozhogy ne engedjem meglopni magam. Ki elvitte pénzem Ö kisétált tárgyalóból mint ki jól végezte dolgát. Elő vigyázatos voltam Ügyészi eljárással mentem biróságra. Melyben Biró felmentését kértem birói tisztségéből. Javaslom ezzel Kormányt meg kell keresni.Üdv:egy peres féltől

Vendég

#20

2011-12-04 12:36

A szolgáltatók szinte rájátszanak arra, hogy a saját maguk által alapított behajtócégnek átadják az ügyfeleik tartozását. Senki nem vizsgálja, hogy ezek a cégek, a szolgáltatótól kapott adatainkkal mit csinálnak, hogyan kezelik. Nem vonatkozik rájuk az személyes adatok védelméről szóló törvény és gyárthatják a "Kubatov" listákat büntetlenül értékesítve azokat.

Határozottan tiltakozom!

Vendég

#21

2011-12-06 00:10

Mindenkinek védelmet, a gyermekek egészséges felneveléséhez nyugalmat a szülőknek! Nyugdijaskorban is lehet lakástörlesztést fitetni! Miért nem lehet ténylegesen hósszú lejáratú az a törlesztörészlet?
Üdvözlettel: Rose Etelka

Vendég

#22

2011-12-07 11:36

Ami ma Magyarországon történik,az a még a legrosszabb álmaimban sem fordult elő.Nem az a megoldás.hogy mindenkit kilakoltatunk az utcára .A bankoknak rugalmasabbnak kellenne lenniük,több segitséget adni a nem fizetőknek,vagy aki késik.A bank sem tudja eladni ai ingatlant,csak kevés pénzért a mai világban,akkor minek elvenni,kedvezőbb hitelt kellenne nyujtani,mig ez a válság tart,hogy aki fizetni tud az legalább fizessen valamennyit.Később ha jobbra fodul az ország sorsa,akkor a fizetőképesség i jobbra fordul.új szerződést irni és akkor már fizetni kellendesen,Igy nagyon sok jóra érdemes család megmenekülne.,de a nép szava nem ér a gazgad bankokig.

Vendég

#23

2012-01-07 19:02

Segítsük szegény bankokat,hogy törvényesen csődbe menjenek, mert ők is törvénytelenül csődbe vittek minket

Vendég

#24

2013-08-01 17:37

dr. Konkolyne dr. Csikos Klara kozjegyzo lelen
banki ugyet biralt a pontos informaciok hianyaban.
pokerfaces

#25

2014-06-13 09:20

berki ur szivesen vásárool!!!! Kapcsolata az FHB bankkal kiváló, sőttttt,,,paRTNEREK.Ebben az országban összefonodva kezelik a devizában adott, de forintban fizett, árfolyamos hiteleket, akár lakás, akár fogyasztási hitel. 500 ezerből,,,,varázslatos módon csinált berki Ur 1750.ooo Ft -ot elvette a nyugdijam 33 % át, sőt ez még nem volt elég a munkadiját azaz 6 % ot is levonat az öregségi nyugdijamból.... Mikor elég már ebből a tisztességtelen frankos, zsebtömő mószerekből: Kérdem én? erre miért nem hoz rendeleteket Orbán Ur? Dögöljön a magyar.....éljenek a gazdag emberek. Életem végéig nem tudom majd kifizetni Berki Urat Minden szülő segiti a gyerekét ahogy tudja....én evvel tettem, a nevem adva!!!,,,de a gyereknek a havi 20 ezres törlesztés, ugrásszerüen emelkedett 70 ezerre, munka nincs, semmi nincs ebben az országban!!! Akkor kédem Én - de kitől. és minek???? lesz valaha ennek vége? Van a hid alatt hely......és jó levegő,,,igénybe lehet venni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!