Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#8226 Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

2012-02-23 13:39

#8225: filiszteus - Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

Nagyon feledékeny a mi házinácink amellett, hogy okos, vicces és igazmondó juhász: #8069

Ezt megelőzően és ez után is szép hsz számmal társalogtál saját magaddal. Nem tudom, hogy véletlenül írtad-e alá vagy szándékosan, mindenesetre ott díszeleg a nicked (nem segítek a kifejezés megértésében, használd nyugodtan a google.hu szolgáltatását - csak azért írom, mert a "dekódolással" problémáid vannak). Nem tudod kimagyarázni magad ebből sem.

Beszélj a kabátlopási ügyemről! Kérlek! A pedofil ügyeimről is mesélj! Hadd "tájékozódjak"!

Szagold csak magadat! Hátha felfedezel valami irritálót.

Kiteljesen talált egyedül volt/van/lesz (valamelyik jó lesz). Ez a csúszómászó belelépett a gyomromba már néhányszor és bemutatta magát Európának is, akik a jelek szerint nem voltak elragadtatva tőle. Minél több idióta támogatja a szavazatával, annál sötétebb a magyarság képe a szabad világ előtt, ami már ma sem épp rózsás.

Mi van azzal az ígéreteddel, hogy nem "társalogsz" többet velünk? Szeretném már látni.

 

filiszteus

#8227 Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

2012-02-23 14:39

#8226: - Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

A 8068.-at én írtam a 8069.-et nem.Valaki szórakozott a nickemmel.

http://fogalomtar.eski.hu/index.php/Dek%C3%B3dol%C3%A1s nem tudom mi ezzel a problémád? Elvtársad rejtjelezve ill. kódolva írt és én megfejtettem.

A Vonáczi gyomorszájon vágott, frau Morvai tökönrúgott? Igazán sajnálom.

Olyan szórakoztató "társalogni" veletek. Különösen, amikor előtör a proletárhumor, az nagyon tanulságos.

 

Anti-Filiszteus

#8228 Re: Re: Re: Re: Re: A teológia professzora és az antiszemitizmus akadémikusa

2012-02-23 15:08

#8223: - Re: Re: Re: Re: A teológia professzora és az antiszemitizmus akadémikusa

Összetévesztessz valakivel. Én sem szóban, sem viselkedésben nem voltam büszke magamra, kivéve egy dologért, bár amiatt sokan inkább hülyének neveznek: atúlzott becsületességemre vagyok büszke. Ettől aztán tisztán tudok bárki szemébe nézni és ez mindig így marad.

Anti-Filiszteus

#8229 Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

2012-02-23 15:12

#8227: filiszteus - Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

Fili, megint mocskolódsz, most épp a proletárhumorral. Nem szép és nem is biztos, hogy igaz. No, és ráadásul ez is igencsak lenéző stílus.Mára ennyi, kilépek, dolgom van.


Vendég

#8230 Re: Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

2012-02-23 15:20


Vendég

#8231 Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

2012-02-23 15:27

#8227: filiszteus - Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

Hát persze, hogy nem te írtad. Teljesen véletlenül okádott oda valaki egy rakás szemetet és teljesen véletlen az is, hogy a rögzítések időpontjaiba beleillik a te firkálmányod. Mindegyik. A proletár humor, ahogy nevezed, vajon mi lehet? Nem jöttem rá, pedig annyit emlegetted. A te humorod a büdöskomcsizás, a "kitaposom a beleteket", a kabátlopós-pedofilos "vicc" (...), az elferdített rendszeres bérmálkozós süketelés, ami nem szórakoztató, inkább csak megmutatja a fajtád intellektusát. Jót nevethetsz magadon. A szélsőjobbosok a saját maguk bohócai? Csak érdeklődöm.


Vendég

#8232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A teológia professzora és az antiszemitizmus akadémikusa

2012-02-23 15:29

#8228: Anti-Filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: A teológia professzora és az antiszemitizmus akadémikusa

Nem tévesztelek össze senkivel. Olvass vissza mindent és megérted, hogy miért Neked válaszoltam és nem hejhitlernek.

filiszteus

#8233 Cigányozás?

2012-02-23 18:13

#8230: - Re: Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

7877, 7885, 7936  néhány gyöngyszem.

Amúgy azért érdekes, hogy cigányozással vádoltok, pedig ez az oldal tartalmaz nem egy olyan hsz.-t, amiben Orbánt törpe cigánynak nevezik elmés elvtársak.

Nem tudom mi a nagyobb rasszizmus, ha én megjegyzem, hogy mindkét fiamat kirabolták cigányok és leszedték az esőcsatornát a házunkról, vagy az, ha valakit zavar, ha egy cigány (ha Orbán tényleg az) olyan tehetséges és elhivatott, hogy immár másodszor megválasztják az ország miniszterelnökének. Mert engem egyáltalán nem zavar, ha OV esetleg cigány.

filiszteus

#8234 Agysorvadás?

2012-02-23 18:58

#8231: - Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

"A te humorod a büdöskomcsizás, a "kitaposom a beleteket",

Tényleg nem vagy képes felfogni, hogy ezeket nem én írtam?

Mi van elferdítve a gyurcsányi monológon? "Bérmálkoztam is egy darabig" szóról-szóra ezt volt képes mondani. Ha Te ebben nem találsz semmi nevetségeset, az a Te dolgod. Engem eléggé mulattat, mert ez egy olyan esemény, ami egyszer fordulhat elő valakinek az életében és nem egy darabig művelik.


Vendég

#8235 Re: Re: Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

2012-02-23 19:03

#8230: - Re: Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

Az ő jobbos humorára. Azaz: nekik szabad, az humor, ha Te szólsz, az sértő.

filiszteus

#8236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

2012-02-23 19:09

#8235: - Re: Re: Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

PL. 7877, 7885, 7936

 

Tanulmányozd őket! Nem az a baj, hogy sértő, hanem hogy közönséges és erőltetett.

Anti-Filiszteus, vagy más néven demokrata

#8237 Re: Agysorvadás?

2012-02-23 19:11

#8234: filiszteus - Agysorvadás?

Belekapaszkodtál egy elhibázott fogalmazásba, amit szerintem ő is felúlbírált már azóta magában.  Nem kéne minden kákán a csomót keresni. Addig ebben az országban béke nem lesz, amíg mindenki csak azt nézi, hogy az ellenoldalba hol lehet belerúgni, vagy hogy szebben, árnyaltabban fogalmazzak, belekötni. Ez mindkét oldalra érvényes, de a jobboldal magasabb szinten műveli és egyúttal még magasabb szinten tud tiltakozni, ha az ellenoldal is mer ezzel az eszközzel élni.


Vendég

#8238 Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:27

#8233: filiszteus - Cigányozás?

Vettem a fáradtságot, hogy megkeressem. Gáborka (#7885) nem te vagy egész véletlenül? Nekem úgy rémlik... A nagybetűs téged nem kedvel, dehát vagyunk így még páran. te viszont kijelentetted, hogy mi ezen mulatunk, mert prolik vagyunk és hát ennyi telik tőlünk. Mivel kijelentetted, igaznak is találod, annak is hirdeted és hát ha már hirdeted, akkor az szent és igaz - szerinted. Már hallottam egy ilyen barmot, aki azt mondta, hogy ő tudja, ki az ellenség, ő látja. A szomorú az az egészben, hogy talált még hozzá hasonló barmokat...

Fogalmam sincs róla, hogy orbán cigány-e, nem tartottam az anyjánál a gyertyát, de nem is érdekel. Azt értem, hogy a kételyeket miért nem oszlatja el, hiszen ez is hozhat pár cigány szavazót, akit majd később megnyúvaszthat. A nem cigány szavazók, akik a fanjai, azok pedig egyszerűen nem hiszik el, sőt annál jobban ragaszkodnak hozzá, hiszen "az aljas komcsik le akarják járatni" szeretett istenüket.

Még hányszor kell leírnom vajon, hogy a sztorid az egész család cigányság általi aljas és brutális kifosztásáról teljesen hihetetlen? Persze hazudozhatsz, mert a billentyűzeted, nem kérdi, miket zagyválsz rajta össze. A rémtörténeteid olyanok, mint a mesék.


Vendég

#8239 Re: Agysorvadás?

2012-02-23 19:40

#8234: filiszteus - Agysorvadás?

Tényleg nem vagy képes felfogni, hogy nem megy ez a letagadás dolog?

"Mi van elferdítve a gyurcsányi monológon? "Bérmálkoztam is egy darabig" szóról-szóra"

ÁÁÁÁ, kedves igazmondó juhász! Lépten-nyomon hazugságon érlek. Csodálkozol, hogy sántít a családi kirablás története vagy hogy nem te vagy a büdöskomcsizó, a gáborka és még ki tudja, melyik észlény?

Szóról szóra idézem, amit szoktál mondani: "rendszeresen bérmálkozik". Ha ez nem kiforgatás, akkor mi az? Pl. hogy nem te vagy a Münchausen báró?

Látom, neked nagyon nagy vicc, hát elmagyarázom, hogy megértsd, ovis:

A bérmálkozás nem úgy megy ám, hogy beugrom a tempibe, aztán már le is bérmálkoztam és máris dr. bérma vagyok. te, a rémkereszténykatolikusreformátusszcientológus ezt nem tudtad? Jajj! Ateista létemre elmesélem neked. Ez úgy megy, hogy felkészít a pap egy amolyan vizsgára... hát erre a felkészítésre járt egy darabig, de aztán szerintem több esze lett és hagyta a fenébe. Ezt mindenki tudja, csak te nem (meg talán a mélykereszténymagyarantikommunistaantizsidóanticigány horda), ezért nem is találta senki "viccesnek", hogy élő szóban lerövidített egy jelentéktelen adatot az életéről. Persze! Szerinted mi mind hülyék vagyunk és főleg nem ferdíted el a tényeked, nem hazudozol és mindannyiunknál bölcsebb, tájékozottabb, mondjuk ki: felsőbb rendű vagy. Akkor mégis mi a fenének "társalogsz" még mindig velünk?

filiszteus

#8240 Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:45

#8238: - Re: Cigányozás?

"Még hányszor kell leírnom vajon, hogy a sztorid az egész család cigányság általi aljas és brutális kifosztásáról teljesen hihetetlen? Persze hazudozhatsz, mert a billentyűzeted, nem kérdi, miket zagyválsz rajta össze. A rémtörténeteid olyanok, mint a mesék."

1. a Váci utcában egy zsebtolvaj cigánysiheder kotorászott a nagynéném táskájában, nagydarab társai fenyegetően léptek fel

2. A nagyobbik fiam kezéből kivette egy cigánylegény a telefont a metrón d.u. 5 órakor

3. A kisebbik fiamtól elvette a buszon 4 cigány a telefont

4. Egy cigány lelopta az esőcsatorna egy darabját a házunkról (megfogtam és átadtam a rendőrségnek, onnan tudom, hogy cigány volt)

brutalitásról szerencsére nem kellett írnom, mert nem volt esetünkben. Nem állítottam, hogy bántalmazták volna valamelyikünket is.

Ha hazudnék, akkor talán izgalmasabb történeteket írtam volna le. Ezek a szikár tények voltak csupán.

"Azt értem, hogy a kételyeket miért nem oszlatja el,"  Szóval az is baj, ha nem mosakodik, hogy ő nem cigány. Ha megtenné, akkor visítana aztán igazán a kórus. Szerintem nem tartja fontosnak, hogy cigány e vagy nem.

Nem írtam Gáborka néven és névtelenül sem, egyszer sem.

 

filiszteus

#8241 Re: Re: Agysorvadás?

2012-02-23 19:50

#8239: - Re: Agysorvadás?

Képzeld el ateista teológus, hogy én bérmálkoztam, tehát tisztában vagyok a körülményeivel. Tudod a meghalás is lehet egy hosszabb folyamat, de mégsem mondja épeszű ember, hogy "meghaltam is egy darabig".

Azt hiszel, amit akarsz! Olvasgasd a nagybetűs humorfolyamot. Gondolom azt meg te írtad.


Vendég

#8242 Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:59

#8238: - Re: Cigányozás?

Nem akarom senki mellett letenni a voksomat és nem akarok senki ellen pálcát törni. Az biztos, hogy a cigány mentalitása az, hogy ami másnak van, azt el kell venni, mert neki is jár. Az nem lopűs., egyszerűen jár neki. Legyen az ereszcsatorna, ruhanemű, kerékpár, csak hogy pár dolgot felsoroljak. Ha fehér ember lop akkor az a cigány szemében is felháborító.  Én elhiszem, hogy Filiszteus ereszcsatornáját ellopták a barnabőrűek. Balatonszárszón tavaly koratavasszal a nyaralóövezetben nem volt ház, ahol nem törtek be, vagy nem loptak ereszcsatornát, kaput, kerítést és még sorolhatnám, mi mindent. Előző évben ismerőseim a nyaralóban, ill. a verandán kártyáztak este, a valaki besurrant és hátulról kirabolta a házat. 4 ember tárcáját, iratait, bankkártyáját  gyűjtötte úgy össze egy bátor valaki, hogy a tevékenységi helyétől 5 méterre ültek és beszélgettek a nyaraló, pihenő emberek.

Én sem vagyok róluk jó véleménnyel. Tisztelet a kivételnekm dolgozni nem akarnak. A baj az, hogy egyre kevésbé van mit.

Évekkel ezelőtt kitelepatették Széesfehérváron a Rádió utcai romákat. El kellett őket valahol helyezni, lakhatásukat biztosítani kellett. Egy nyírségi falu polgármestere 2 család betelepítését vállalta. Sosem felejtem el, riportot csináltak a faluban, először a polgármesterrel, majd egy helyi romával. Riporter a romához: Hallott Ön arról, hogy 2 roma család ideköltözik Székesfehérvárról? Roma: Ide ne jöjjenek, kevesebb lesz a segély!!! Meg nem fordult a fejében, hogy dolgozni kéne. Akkor még volt is mit ez az eset több, mint 10 éve történt. Valamikor, az 50-es években a cigányok lopták a tyukot, csirkét. Utána, a 70-es, 80-as években nem kellett félni, legfeljebb a rókától. Ma ismét az embertúl kell félteni a jószágot. Mikor fog ebből hazánk kimászni? Miért van az, hogy ha valahol betörés, lopás történik, az ember automatikusan a cigányokhoz köti? Sajnos azért, mert 100 esetből 98-ban valóban náluk kell keresni a tettest.


Vendég

#8243 Re: Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:59

#8240: filiszteus - Re: Re: Cigányozás?

Kész regény! Esetleg beleszőhetnél valami kitérőt és a végére egy csattanót. Mondjuk, hogy a letartóztató rendőrök (tudod, azok a büdöskomcsik, akik téged véresre vertek gumilövedékkel 2006-ban, mert ibolyát szedtél az Astoriánál) lekapták az álarcukat és mind cigányok voltak. Jól összevertek a családoddal együtt, aztán börtönbe zártak. Most épp onnan írsz WC-papírra, amit a nagynénéd csempész ki a böriből.

Mondtam én, hogy baj? Ne próbáld megint elferdíteni! Azt mondtam, hogy értem.

"Nem írtam Gáborka néven és névtelenül sem, egyszer sem."

te elhinnéd magadnak? Persze, hogy nem.


Vendég

#8244 Re: Re: Re: Agysorvadás?

2012-02-23 20:04

#8241: filiszteus - Re: Re: Agysorvadás?

Hűűűű! Azannya! Télleg bérmálkoztál? Nem tudom, hogy elhiggyem-e vagy kinevesselek.

Épeszű ember, hogy "kiteljesen", mégis sikerült neked - vagy talán épp ez volt az oka? Hm...

Még mindig nem tudom, hogy milyen humorra gondoltál, de már nem is érdekel.

filiszteus

#8245 Re: Re: Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 20:07

#8243: - Re: Re: Re: Cigányozás?

Most már bevallhatom: a marslakók voltak árpádsávos zászlóval és martens bakancsban, csak rá akartam kenni a cigányokra. Ilyen képtelenséget kitalálni, hogy néhány cigány suhanc elveszi a telefonját egy gyereknek! Ilyen még soha nem fordult elő.

 

 


Vendég

#8246 Re: Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 20:27

#8242: - Re: Re: Cigányozás?

"Én elhiszem, hogy Filiszteus ereszcsatornáját ellopták a barnabőrűek."

Ereszcsatorna... hm. Nem feltételezem, hogy nem láttál még ilyet, úgyhogy van fogalmad arról is, hogy milyen a tömege egy koplett családi ház teljes ereszcsatornájának. Utánanéztem, hogy amennyiben nem rézből van (nehéz olyan házat találni, aminek abból van), úgy a legkisebb árat fizetik érte az átvevők. Erősen kétlem, hogy egy darab ereszért odamegy valaki a házadhoz úgy, hogy tudja, bármelyik pillanatban jöhet érte a rendőrség.

Olyat én is láttam, hogy egy faluban egy idős ember kórházba került és kirámolták a ház értékesíthető fém részeit. Na, most jön:

A falu rögtön "tudta", hogy "a cigányok vótak". A betörés után a rendőrség rögtön be is vitt néhányat, mert hát csak a cigánya lehetett, "mert mind tudjuk, hogy mire van hajlamuk". Kihallgatás, jegyzőkönyv. Mindeközben a faluban: "avvót, hát el is vitte a rendőr". A helyszínelők azonban találtak nyomokat, amik valahogy sehogy se passzoltak, úgyhogy elengedték a gyanúsitottakat ("elengették üket, mer a rohadt gyurcsány védi a cigányokat"), na meg a jegyzőkönyv is készen állt már. Szinte hihetetlen, de a nyomok elvezettek az igazi elkövetőkig. Mivel közük sem volt cigányokhoz és a bizonyos faluban köztiszteletnek örvendtek, gyorsan el is simították az ügyet, mintha sosem lett volna. A falu is kussol azóta róla, hacsak nem még mindig a cigányokra fogják. Egy sornyi nyoma nincs ennek sem sehol. Nem kerültek börtönbe, de még rendőrségi akta sincs már sehol. Így nem is nehéz mindent a cigányra kenni: csak ő áll bíróság előtt. Ne haragudj rám, de ha demokrácia, akkor mindenki egyenlő a törvény előtt és nincs egyenlőbb az egyenlők közt.

A '70-es '80-as évek: volt munkájuk. Ez a nagy különbség. Mindig van olyan (nem csak cigány), aki a könnyebbik végénél szeretné megfogni a boldogulás szekerét, ez nem újdonság - mire kellene különben a rendőrség? Amikor a szegénység elhatalmasodik, akkor arra igazi megoldás kell, nem kitelepítgetni vagy kidobni a szemét a szegénynek segéllyel és hasonlókkal csak azért, hogy valahogy elkendőzzük a kellemetlenségeket.

Kicsit hosszú lett. Bocsánat.


Vendég

#8247 Re: Re: Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 20:33

#8246: - Re: Re: Re: Cigányozás?

Hol élsz? Én Somogyban, közel a Balatonhoz. Nap, mint nap látok ereszcsatornát, elég, ha felnézek a saját házamra. Tehát látok. A módosabb üdülőtelepeken pedig igenis rézből volt a legtöbb, míg le nem szedték a barnabőrűek. Ma nár nem raknak fel réz-ereszcsatornát. Tudnék mesélni, de minek!

filiszteus

#8248 Ez egy nagyon jellemző történet ...

2012-02-23 20:42

#8246: - Re: Re: Re: Cigányozás?

nem azt állítottam, hogy az egész ereszcsatorna rendszert ellopta az illető. Egy 2 méteres szakaszt rántott le, összetaposta, összehajtogatta és egy sporttáskába tette, amit lefoglalt a rendőrség. Megkérdezték, hogy szükségem van e rá, mert az eljárás után visszakaphatom.

Hogy az elkövető mit gondolt és mit nem, az rejtély, mert egy nylonzacskóból nitrohigítót szívott és elég bizonytalanul állt a lábán, nem is nagyon próbált elmenekülni. Tényleg lehet, hogy nem cigány volt, hanem indiai, akit véletlenül B. Rudolfnak hívtak és tudott magyarul.

Hogy azért ne kerüljek a rasszizmus gyanújába, pár éve 6 méteres alumínium állványcsöveket próbált ellopni a kocsifeljárónkról egy csapat fehérbőrű hajléktalan. Ajaj! most jut eszembe, hogy ez sem political correct, hiszen most gyűlt meg a Tarlós baja veletek a hajléktalanok miatt. Mondanám, hogy gárdisták voltak, de akkor még nem volt Gárda.

 


Vendég

#8249 Re: Re: Re: Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 20:43

#8247: - Re: Re: Re: Re: Cigányozás?

Én is tudnék még rengeteg ilyen esetet mesélni. Csak egy példa, hogy egy férfit börtönbe zárattak verekedésért teljesen ártatlanul, mert cigány volt. Elhiheted, hogy a cigány nem teljesen fekete és a magyar nem teljesen fehér.


Vendég

#8250 Re: Ez egy nagyon jellemző történet ...

2012-02-23 20:54

#8248: filiszteus - Ez egy nagyon jellemző történet ...

Zavarba szeretnél hozni? Az nem tűnik fel neked, hogy a szegénység hozza magával az ehhez hasonló bajokat? Az pedig azokat sújtja legelőbb, akik a legkiszolgáltatottabbak. Aztán jönnek az anyagilag kevésbé érzékeny emberek is. Felüti a fejét a kábszer, az alkoholizmus, az embertelen körülmények miatti megbetegedések, persze gyógykezelésre sem futja, stb. stb... Ebben a katyvaszban mind benne vagyunk és magunknak köszönhetjük. Könnyű mutogatni a szegényekre, de megoldani a bajokat már sokkal nehezebb - főleg egy elutasító, kitaszító társadalom a legfőbb akadálya és az nem alacsony gát ám.