Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8233 Cigányozás?

2012-02-23 18:13

#8230: - Re: Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

7877, 7885, 7936  néhány gyöngyszem.

Amúgy azért érdekes, hogy cigányozással vádoltok, pedig ez az oldal tartalmaz nem egy olyan hsz.-t, amiben Orbánt törpe cigánynak nevezik elmés elvtársak.

Nem tudom mi a nagyobb rasszizmus, ha én megjegyzem, hogy mindkét fiamat kirabolták cigányok és leszedték az esőcsatornát a házunkról, vagy az, ha valakit zavar, ha egy cigány (ha Orbán tényleg az) olyan tehetséges és elhivatott, hogy immár másodszor megválasztják az ország miniszterelnökének. Mert engem egyáltalán nem zavar, ha OV esetleg cigány.

Válaszok


Vendég

#8238 Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:27:24

#8233: filiszteus - Cigányozás?

Vettem a fáradtságot, hogy megkeressem. Gáborka (#7885) nem te vagy egész véletlenül? Nekem úgy rémlik... A nagybetűs téged nem kedvel, dehát vagyunk így még páran. te viszont kijelentetted, hogy mi ezen mulatunk, mert prolik vagyunk és hát ennyi telik tőlünk. Mivel kijelentetted, igaznak is találod, annak is hirdeted és hát ha már hirdeted, akkor az szent és igaz - szerinted. Már hallottam egy ilyen barmot, aki azt mondta, hogy ő tudja, ki az ellenség, ő látja. A szomorú az az egészben, hogy talált még hozzá hasonló barmokat...

Fogalmam sincs róla, hogy orbán cigány-e, nem tartottam az anyjánál a gyertyát, de nem is érdekel. Azt értem, hogy a kételyeket miért nem oszlatja el, hiszen ez is hozhat pár cigány szavazót, akit majd később megnyúvaszthat. A nem cigány szavazók, akik a fanjai, azok pedig egyszerűen nem hiszik el, sőt annál jobban ragaszkodnak hozzá, hiszen "az aljas komcsik le akarják járatni" szeretett istenüket.

Még hányszor kell leírnom vajon, hogy a sztorid az egész család cigányság általi aljas és brutális kifosztásáról teljesen hihetetlen? Persze hazudozhatsz, mert a billentyűzeted, nem kérdi, miket zagyválsz rajta össze. A rémtörténeteid olyanok, mint a mesék.