Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #8239 Re: Agysorvadás?

2012-02-23 19:40

#8234: filiszteus - Agysorvadás?

Tényleg nem vagy képes felfogni, hogy nem megy ez a letagadás dolog?

"Mi van elferdítve a gyurcsányi monológon? "Bérmálkoztam is egy darabig" szóról-szóra"

ÁÁÁÁ, kedves igazmondó juhász! Lépten-nyomon hazugságon érlek. Csodálkozol, hogy sántít a családi kirablás története vagy hogy nem te vagy a büdöskomcsizó, a gáborka és még ki tudja, melyik észlény?

Szóról szóra idézem, amit szoktál mondani: "rendszeresen bérmálkozik". Ha ez nem kiforgatás, akkor mi az? Pl. hogy nem te vagy a Münchausen báró?

Látom, neked nagyon nagy vicc, hát elmagyarázom, hogy megértsd, ovis:

A bérmálkozás nem úgy megy ám, hogy beugrom a tempibe, aztán már le is bérmálkoztam és máris dr. bérma vagyok. te, a rémkereszténykatolikusreformátusszcientológus ezt nem tudtad? Jajj! Ateista létemre elmesélem neked. Ez úgy megy, hogy felkészít a pap egy amolyan vizsgára... hát erre a felkészítésre járt egy darabig, de aztán szerintem több esze lett és hagyta a fenébe. Ezt mindenki tudja, csak te nem (meg talán a mélykereszténymagyarantikommunistaantizsidóanticigány horda), ezért nem is találta senki "viccesnek", hogy élő szóban lerövidített egy jelentéktelen adatot az életéről. Persze! Szerinted mi mind hülyék vagyunk és főleg nem ferdíted el a tényeked, nem hazudozol és mindannyiunknál bölcsebb, tájékozottabb, mondjuk ki: felsőbb rendű vagy. Akkor mégis mi a fenének "társalogsz" még mindig velünk?