Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Géza

#701 Re:Géza

2012-03-01 20:14

#700: Géza -

Meg kell szervezni magunkat. Vigyázzatok, mert ezek olyan szemérmetlenül hazudnak a képetekbe amikor ti is tudjátok mi az igazság és ők is tudják, és azt is tudják, hogy ti is, éppen azért csinálják,  hogy kiváltsák az emberekből a kétségbeesett reagálást, hogy hibázzanak és akkor majd ők kegyetlenül le fognak csapni rátok, hogy példát statuáljanak, hogy ezzel a félős embereket megfélemlítsék. NEM FÉLEK TŐLED FIDESZ ÉS ORBÁN KORMÁNY!

Össze kell fognunk, de nem azokkal akik mellébeszélnek. A FIDESZ semmi mást nem csinált eddig, csak még jobban ártott a devizaadósoknak. Bármit tett azzal csak ártott nekünk, és szemérmetlen módon "segítségnek" álcázva. El kell őket kergetni! Minnél előbb annál jobb! NE SEGÍTS RAJTUNK FIDESZ! SEGÍTS AZZAL? HOGY AZONNAL ELTAKARODSZ A BÜDÖS FRANCBA! Mondja ezt nektek egy 1989.óta elkötelezett FIDESZ SZIMPATIZÁNS, akit csúnyán átvertetek 2012.január 31.-én. Azelőtt is tettetek olyan dolgokat amivel nem értettem egyet, de türelmesen vártam, talán megjön az eszetek, de amit most műveltetek -2012. január 31.-e óta az már elképesztő. Népírtás amit ti csináltok, népírtás! Közben élvezitek milliós havi fizetéseiteket. Egyébként szakmailag borzasztóan gyengék vagytok, a politikában is, és jellemtelenek. Többeteket, egészen közelről ismerek. Hát ezek, egyik sem ér semmit se szakmailag, se mint ember, se mint politikus se. Annyira gyenge politikusok vagytok, hogy az szinte érthetetlen, hogyan tudtatok 2/3-ot szerezni. Igen, mert akkor még bíztam bennetek én is, de ma már nem, mert erkölcstelenné váltatok. Nektek megvan a zsíros jövedelmetek, a nép meg csak szenvedjen. Van ám egy határ amikor már mindegy, és nincs tovább mert jobb rendőrsortűzben meghalni mint éhesen, mocskosan a szemétben megdögleni, megfagyni. Ez a határ elérkezett. Ne féljetek, mert mindenkit nem lőhetnek le. Vigyázzatok mert ezek arra játszanak, hogy felháborodjatok, kimenjetek az utcára, és akkor majd rendet csinálnak. Nekik ez a demokrácia. Ők uralkodnak a népen, a nép meg csak kussoljon, fizessen. Dehát uraim! Nincs miből fizetni. Megdöglünk, ha nem fogunk össze!


Vendég

#702

2012-03-01 20:38

A történelem megismétli önmagát. Valami hasonló történt már. A békemenetben, január 21.-én én is ott voltam, mert akkor még bíztam Orbánban, de aztán nagyon csúnyán átvert a következő héten.Az általa írásban megígért végtörlesztéshez igénybe vehető államilag támogatott kedvezményes kamatozású Ft-hitelt megtagadta, és ezzel nem tudtam élni a végtörlesztés lehetőségével. Mivel hittem az ígéretének, ezért nem jártam utána magánkölcsönnek. A határidő utolsó napján közölte, hogy mégse tud adni hitelt, és már nem volt idő arra, hogy kérjek kölcsönt rokontól, ismerőstől. Több millió Ft-ot kivett amúgy is üres zsebemből. Most akkor mi lesz? Én, ezeknek többé nem hiszek el semmit. Nem bízok többé ebben a kormányban! B. meg Viktor, jól csináltad hülye vagy! (Gyurcsány röhög a markába) Dehogy vagy te tehetséges! Miben? A hazugságban talán, de azt nem fogod sokáig folytatni. Immár téged is megrontott a hatalom, vagy soha nem voltás rendes ember. Előttem, aki a szavát nem tartja be az egy erkölcsi hulla. Szavahihetetlen, megbízhatatlan kormányfő, az szörnyű csapás az országra. Nem maradhatsz hivatalban tovább, és a támogatóid, tanácsadóid, kedvezményzetteid se!
Március 15.-én elmegyek újra, de az nem lesz békemenet!
a petíció elindítója

#703 Adjuk át együtt a petíciókat !

2012-03-01 23:06

a március 19.-re tervezett petíció átadás érdektelenség miatt ELMARAD

Vendég

#704 Re:

2012-03-01 23:08

#697: -

igen, így történt...

 


Vendég

#705

2012-03-02 21:22

Függetlenséget Magyarországnak!
a petíció elindítója

#706 TÁMOGASSÁTOK EZT A PETÍCIÓT IS !

2012-03-15 11:59

http://www.peticiok.com/deviza_alapu_hitelek_szerzdesei_jo_erkolcsbe_utkozk



devizában nyilvántartott hitelek szerződései jó erkölcsbe ütközők
Az úgy nevezett deviza alapú, devizában nyilvántartott hitelekre kötött szerződések jó erkölcsbe ütközők, ezért kérjük a bíróságokat, hogy a törvény értelmében mondják ki az ilyen hitelszerződések semmisségét!
A polgári jog a jó erkölcsbe ütközés egzakt fogalmát nem határozza meg. Az Alkotmánybíróság határozata szerint a jó erkölcsbe ütközés fogalma " olyan nyitott az absztrakció magas szintjén megfogalmazott generálklauzulának tekinthető, amely nem bizonyos, meghatározott magatartásokat tilt vagy tesz lehetővé. Természete szerint a magánjogi szabadság morális határát jelöli ki, és azon belül a jogalanyok magatartását, döntéseik irányát és tartalmát kívánják befolyásolni."
A jó erkölcsbe ütközés tilalma - jellegénél fogva - a jog által nevesített módon nem szabályozott, és sokfélesége miatt nem is szabályozható magatartásokra vonatkozó erkölcsi követelményt fogalmaz meg."
"A jó erkölccsel ellentétes viselkedés olyan magatartásként határozható meg, amelynek jellegzetessége hogy azt az érintett személy kortárs honfitársainak nagy többsége inkább rossznak mint jónak tartja!" (Hashman és Harrup c. Nagy-Britannia ügyben 99.nov. 25-én kelt ítélet)
Magyarul a nép határozza meg, hogy mi minősül jó erkölcsbe ütközőnek. Nem lehet tisztességes olyan szerződés, amit 1 millió ember jó erkölcsbe ütközőnek tekint!

Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2012-04-12 17:46



Vendég

#708

2012-05-12 00:59

hová és kinek a zsebébe kerül a mi pénzünk
birka

#709

2012-05-23 20:44

Kérdésem ,ha nekem kölcsönt ad valaki ,bárki,akár bank akár magánszemély milyen jogon mer kirabolni?! Esetemben 5 millió ft-ról van szó,amit csak8 év elteltével kell törlesztenem,addig csak kamat és kezelési költség.A hitelt JPY alapon kaptam.Milyen jogon számolhatnak nekem egyik hónapba 8,másikban 9 milliós tartozás után kamatot és kez. költséget,hiszen nincs ember aki meg tudná mondani,hogy nyolc év múlva mennyit fog érni a yen.Nincs a földön az az ember aki ezt a szabadrablást ne tartaná méltánytalannak,erkölcstelennek.NYolc év után kell a tőkét törlesztenem,addi kizárólag a kezembe adott 5 millió ft-ról lehet szó. Ezt csak ebben az országban lehet megtenni. Csoda,hogy aki teheti,menekül ebből az országból.

Vendég

#710

2012-06-03 17:00

MINDEN BANKI UZSORÁS NYAKÁRA KÖTÉL.............

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-06-03 17:01



Vendég

#712

2012-06-03 17:03

Szexológus, és tanács adó..............

MIKKOR LESZ ITT JÓ VILÁG????????????????????????????????Akkor lesz itt jó világ, ha az 5 nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt romát a mágnesvasútra, amin gazdag közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elítélt politikusokhoz és bankárokhoz beszélőre, és közben özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy megkérdezze, ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén!

Vendég

#713

2012-07-30 12:39

Igazságtalan az egyoldalú szerződés módosítás Strasbourgban 2012.április 26 európai unió bizottsága is kifejtette véleményét.
margó

#714 Re: repasmihalyne@hotmail.com

2012-09-14 09:58


Vendég

#715 Mentor Sale,we specialize in all kinds of disparate mentor bags,with extremely super extravagant imp

2013-02-18 11:41

Invited to our Trainer Vent, Train is made in American established in 1941.In our online accumulate you can search divers kinds of self-indulgence Prepare Handbags, easy workshop and lend the best selling products on the market. In our outlet you can get the remarkable Prepare bags, School Purses and Tutor Backpacks, free shipping and more discount. We beget a formidable able customer accommodation span that keeps an sensitivity on the undamaged sales process. Your categ
zsuzsanna

#716 Re:

2013-03-14 17:18

infoAT24hoursloan.online

#717 http://www.nyiregyhaza.biz

2018-07-19 07:54

Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1ATgmail.com vagy infoAT24hoursloan.online)

Hitel ajánlat.

#718 pénzre van szüksége Kapcsolatfelvétel (dakany.endre(a)gmail.com)

2019-07-26 06:21

Helló, jogos és megbízható pénzügyi hitelezőt keres? Kell egy kölcsön? Szükség van sürgős pénzügyi támogatásra? Szükség van-e sürgős hitelre, hogy visszafizesse az adósságát, vagy szüksége van tőke-kölcsönre, hogy javítsa üzleti tevékenységét? Mindenfajta kölcsönöket 2% -os kamatláb mellett kínálunk az egyének és a vállalkozások számára világos és érthető feltételekkel. Bármilyen mennyiségű pénzt szállítunk bármelyik célállomásra, ezért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megkapjuk azonnali kölcsönt. Küldjön e-mailt a következő címre: (dakany.endre(a)gmail.com)

Hitel ajánlat.

üzleti hitelkínálat.

#719 Kérjen kölcsön 2% -kal, válaszoljon erre az e-mailre: (dakany.endre(a)gmail.com) további információé

2019-07-26 06:24

Kell kölcsönöznie? személyes hitelek? üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? adunk mindenfajta hitelt 2% kamat! Kapcsolat e-mailben: (dakany.endre(a)gmail.com)

üzleti hitelkínálat.

Hitel ajánlat.

#720 Ha pénzre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot (richardcosmos5(a)gmail.com)

2019-09-26 21:17

 

Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? a mezőgazdaság és a projektek finanszírozása? mindenféle kölcsönt nyújtunk 2% -os kamatlábbal! E-mail cím (richardcosmos5(a)gmail.com)

Hitel ajánlat.

Sürgős hitel ajánlat.

#721 Kölcsönre van szüksége, írjon nekünk e-mailt most: georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com

2019-10-03 12:33

Szüksége van sürgős kölcsönre? 2% -os kölcsönt kínálok. Kereskedelmi, lakás- és személyi kölcsönt kínálok. További információ: georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com