Adjátok vissza gyermekeinket!

Elvették két szeretett gyermekünket, mert összeomlott az életünk. Világunk helyreállt, mégsem akarják visszaadni őket. Két kicsi fiunkat. Haza akarnak jönni. A bíróság gyámságra ítélte őket. De újraindítjuk a pert. Az igazságtalan eljárás ellen akarunk tiltakozni petíciónkkal.

Rólunk szól a Forró nyomon egy 2013-as riportja: http://www.rtl2.hu/musorok/forronyomon/videok/222283

Van egy honlapunk is rengeteg információval: www.egyszervoltegyszentbekkalla.webnode.hu

Szeretett fiainkat sose bántottuk. Sose vertük meg. Sosem éheztek, sose fáztak. Nem váltunk el, nem jöttek újabb és újabb nevelőapák-nevelőanyák. Nem ittunk, nem kábítószereztünk. Fiaink önfeledten játszottak és boldogok voltak.
Mégis elveszítettük két fiunk fizikai valóját. Hetente félnapban találkozhatunk. Két évig még haza se jöhettek, csak látogathattuk őket. Heti örömünnep, hogy mára, 5 év alatt eljutottunk odáig, hogy a hétvégéket újra együtt tölthessük„Nagy” fiunk 7 éves, kisfiunk 5,5.

A gyámoknál a hétévesnek dührohamai vannak.
Az öt-és-fél éves nem tud beszélni.
Szívük velünk van: Anyával, Apával - és az időközben született, velünk élő három és fél éves húgukkal és féléves öccsükkel.

A gyámok a vérszerinti nagyszülők.
Az anyai nagyszülők, akik elzárnak saját gyermekeinktől és alaptalanul ezer helyen feljelentettek minket.

A bíróság ítélete szerint fiainknak mégis a gyámoknál a helye.

Eddig 9 igazságügyi szakértő foglalkozott velünk, és 6 a mi javunkra véleményezett. A területileg illetékes állami pszichiátria 3 munkatársa és 4 fő egyéb pszichológus, pszichiáter, a védőnő, a családgondozó, a gyermekjóléti szolgálat vezetője, a helyi óvoda és egy szociológus szintén rendbenlévőnek lát minket. A túloldali nagycsalád is támogat.

A bíróság ítélete szerint fiainknak mégis a gyámoknál a helye. Ezt nem tudjuk elfogadni. Nem is akarjuk. Soha.

Kérlek imádkozz velünk és írd alá panaszunkat, hogy gyermekeink jogos érdekei érvényesülhessenek és végre hazajöhessenek szerető családjukba!


Pintérné Gépész Bettina és Pintér Zoltán    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével