Adjátok vissza gyermekeinket!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Köszönöm én is!!!!Vass Márti
Re: továbbküldés
Mi a facebook vagy youtube nyilvános megosztást használjuk, nem külön-külön küldözgetjük többségében. Köszi a hozzászólásodat!!!
Re:
Nézd meg a honlapot (rajta az újságcikkeket, iratokat és a videókat) is, úgy sokkal kerekebb, ez csak egy figyelemfelhívó rövid kérvény!
Re:
Volt ügyvédünk. Az elsőt feljelentették a gyámnagyszülők. A másodikat mi mondtunk le, amikor már nem tudott mit tenni. Különben neves ügyvéd volt. A túloldali nagymama fizette.
Re:
Pszichológus vizsgálta őket is, szerinte alkalmasak a gyereknevelésre. Pedig a honlapunkon lévő gyámnagyszülőktől származó hihetetlen kijelentések nagy részét ő előtte tették. Nem minden igazságügyi szakértő szolgálja az igazságot, sajnos.
Re:
Gondnokság alá végül nem helyezték az anyát, hiába kezdeményezte édesapja. A gyermekek gyámságáért eddig semmilyen pénzt nem kaptak, a szeptemberi ítélet óta összesen 30 ezer Ft-ot. Különben a gyámnagyszülők gazdagok.
Amikor kellett, segítséget kértek...
és mit kaptak?
A bitorló nagyszülőknek kéne elmenni egy családállításra, ha egyáltalán képesek befogadni amit ott látnának...
Egy szó jut eszembe: vérbosszú. A vér szerinti gyerekeken állnak bosszút a lányuk hűtlensége/hálátlansága/általuk vélt árulása miatt.
Hogy ezt hogy verik keresztül az igazságszolgáltatáson...az az durva történet.
na ezért írtam alá.
Kényszer, kényszerítés, lelki nyomorba döntés.
Vajon milyen dühös felnőtt lesz a két kisfiúból? és ki ellen fordul majd a dühük, ha felnőnek?
Magam is nagypapa vagyok. Imádom az unokáimat, három van. Mégsem jutna eszembe a szüleitől elvenni egyiket sem. Az a szerepem, ha segítségre van szükségük, itt legyek, megtegyem. Ne ellenség, hanem szerető, lelkiekben is helyén lévő, biztos támasz legyek.
| This discussion has been closed. |
AZONNAL ADJÁK VISSZA ÉDESANYJUKNAK ÉS ÉDESAPJUKNAK a SAJÁT GYERMEKEIKET !!!!!!!!!!!!!!!!!! Vass Márti
A "drága " nagyszülőknek nem pénz jár ,hanem büntetés a lelkek rablásáért!