Egymillióan az új választásért Magyarországon 2018!

A választási csalások lehetőségének felmerülése
(egyéni és listás szavazólapok érvénytelensége, a kiosztás módja, a bélyegzés elmaradása - szavazók és dolgozók beszámolói alapján)
láncszavazások, szavazók szervezett utaztatása, szavazatok eltűnése, kamupártok megmagyarázhatatlan eredményei, a NVI irodánál nem hozzáférhető jegyzőkönyvek, a választási szoftver összeomlása, az EBESZ állásfoglalása,
és egyéb, a sajtóban olvasható okok,
és az ellenzéki pártok és szakértők által vélelmezett csalási lehetőségek miatt
NEMZETKÖZI MEGFIGYELÉS ÉS ELLENŐRZÉS MELLETT
KÉRJÜK A 2018-as SZAVAZÁS MEGISMÉTLÉSÉT!

 

Mivel alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy csalás, vesztegetés, fenyegetés, szoftveres manipuláció, adatok visszatartása vagy egyéb bűncselekmények történtek, az ügyekben indítsanak rendőrségi vizsgálatot is, és amennyiben bebizonyosodik, hogy ezek a visszaélések és bűncselekmények egy párthoz, vagy pártkoalícióhoz köthetők, az adott pártot/koalíciót ZÁRJÁK KI A VÁLASZTÁSOKBÓL!

 

https://www.facebook.com/ujvalasztasertegymillioan/


ÚJ VÁLASZTÁST MAGYARORSZÁGON 2018    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom ÚJ VÁLASZTÁST MAGYARORSZÁGON 2018 petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...