Tiszta vizet Nagytarcsára!

Tisztelt Szolgáltató, Üzemeltető!

 

Jelen petíciónkkal alátámasztva nyomatékosan kérjük a Nagytarcsai lakosság nevében, azon emberi jogunkat biztosítani szíveskedjenek, miszerint a tiszta ivóvíz mindenkinek jár.

Napjaink gördülékeny életvitelét csorbítja a nap mint nap megjelenő zavaros, üledékes csapvíz. Károsítja háztartási gépeinket, ruházatunkat.

Nem XXI. századhoz méltó palackos vízből főzni, mosni amikor emellett fizetjük a szolgáltatás teljes összegét.

A szolgáltatóval ivóvízre szerződtünk és nem kifogásolt minőségű vízre, ahogy azt a Gödöllői Tisztifőorvos álláspontja minősítette.

Aláírásunkkal követeljük, hogy a hosszú távú (folyamatban lévő) megoldások kivitelezéséig azonnali hatállyal mérsékeljék Nagytarcsa ivóvízének árát illetve a helyi kutak kiiktatásával a szomszédos településekről bonyolítsák a vételezést.

 

Tisztelettel,

Nagytarcsa polgárai

2017.május.12.17554005_1372580516123466_6260980470938253420_n.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tóth Beáta petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...