TILTAKOZUNK a DIGI TV-nek a szolgáltatásait rendszeresen szűkítő

TILTAKOZUNK a DIGI TV-nek a szolgáltatásait rendszeresen szűkítő gyakorlata ellen – egyben felhívjuk a úgy a Fogyasztóvédelmi Hatóságok, mint az Állampolgári Jogok Biztosa Hivatalának  figyelmét ez országos cégnek az előfizetőit mindinkább megkárosító tevékenységére!

Elegünk van abból, hogy noha velünk, ügyfeleikkel a vételhez szükséges technikai eszközeiket már megvásároltatták, s szolgáltatási díjaikat változatlan árszinten folyamatosan megfizetjük, az értékes, új információkat ill. nívós szórakozást nyújtó csatornák kínálatát ők kezdetektől folyamatosan szűkítik, miként tették legutóbb a Discovery teljes választékának elvételével, azokat olyan bóvli adókkal helyettesítve, mint a Póker- vagy a Karma-tv (stb.)!

E minősíthetetlen szolgáltatói magatartáson túl a meghagyottakat megduplázva pedig igyekeznek azt a látszatot kelteni, mintha a választható adók számát drasztikusan nem csökkentették volna.

Ugyanígy abból is, hogy korábbi, a honlapjukon is közzétett, megtévesztő reklámjaikkal ellentétben eközben olyan általános érdeklődésre számot tartó hazai tv- ill. rádióadók vételi lehetőségétől is elzárnak minket, mint pl. az RTL2 vagy a Klubrádió – gátolva ezáltal előfizetőik teljeskörű tájékozódását, így ellehetetlenítve a hozzáférést az információk legszélesebb spektrumától, törvényileg garantált egyik legalapvetőbb jogunktól is megfosztva minket!

KÖVETELJÜK EZÉRT A KORÁBBI ÁLLAPOTOK HALADÉKTALAN VISSZAÁLLÍTÁSÁT minimum A NEVEZETT ADÓK VÉTELI LEHETŐSÉGÉVEL BŐVÍTVE KÍNÁLATUKAT –  továbbá BELEÉRTVE AZ EREDETI MŰSZAKI FELTÉTELRENDSZER HELYREÁLLÍTÁSÁT IS! (Mint pl. az adók sorrendjének egyéni beállíthatósága.)

 

Fenti felügyeleti hatóságainkat pedig tisztelettel kérjük a Digi-tv működésének vizsgálatára, ill. kötelezésüket elfogadható szintű szolgáltatás biztosítására!

 
Facebook