Tiltakozás a horgásztársadalom megbélyegzése ellen...

A természetet és azon élőlényeit védő sporthorgászok nevében, kik tudásukkal és etikus viselkedésükkel védik környezetüket /többek között vizeink lakóit, a halakat/, elhatárolódunk Szendőfi Balázs természetfilmes, sporthorgászokat megbélyegző kijelentéseitől.

A Tisza-tó területén 2021. december közepi süllőpusztulás okaként face-book felületein, bizonyítékok nélkül a horgászok nagy csoportját bélyegzi meg, felvetve azok felelősségét, a kár lehetséges okozójaként említve őket.

A horgászok elleni kijelentését nem először hangoztatja, s nyiltan vállalja, hogy "A horgászat intézménye ellen en bloc lépek fel, ha nem tűnne fel."

Kérjük a magyar horgászokat képviselő társadalmi szervezeteket, hogy a jelzett személy bárminemű támogatásától /a horgászok által, a szervezetek felé befolyt összeg mértékéig/ határolódjon el addig, míg a sértett csoport felé a kijelentéseit vissza nem vonja, a sértett csoport tagjait nyilvánosan meg nem követi.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Andreas Novichento petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )