Segédmotoros sebesség korlát szabályozása/módosítása

Üdvözletem Segéd motoros honfi társaim!

Jelenlegi kresz és jogszabály előírása szerint, a segéd motorosok maximum megengedett végsebessége 45km/h-t meg nem haladó.
Ezen sebesség városban még reális és elfogadható tényező.
De városon kívűl, hisz köztudott hogy városokat falvakat össze kötő mellék utakon is közlekedhetünk, ott a 45km/h már kevésnek bizonyúl. Mert egyrészt az ott haladó más fajta járműveket bosszantja a lassúságunk, erőszakosan előznek ezzel veszélyeztetve minket. Nincsenek türelemmel a kisebb sebességgel haladó járműves emberekre.
Emellett az országban több mint 70% az 50ccm eres de segéd motorként használt járművek képesek többel is menni gyárilag. Ezen embereket motorosokat a jog és törvény előszeretettel szereti megbüntetni előállítani és gátolni a közlekedésben.
Attól még hogy egy motor többel tud menni nem feltétlen jelenti azt hogy a soffőr erőszakos sem azt hogy szabály sértő vagy nem tartja be a kresz előírásait.
Egyszerűen  arról szól az egész, hogy az 50ccm es segédmotorként használt jármű kategóriából töröljék vagy módosítsák a városon kívűli biztonságosabb megengedett max sebesség korlátot legalább 65km/h ig, városban megmaradna a megengedett 45-50 ahogy és ahol a kresz előírja.

Ezért kell egy Segéd motoros társadalmi össze fogás és kérelmezés , egyben figyelem felhívás a jogalkotók felé, hogy tegyenek ők is egy lépést a biztonságosabb de körülményekre való tekintettel reálisabb megoldások felé. A túlzott lekorlátozás, csak baleset veszélyt és forgalomban való kockázatot eszközöl amivel a járművezetőket forgalomban közlekedőket veszélyeztetik és forgalomban való fentartást okoz.

Kérek mindenkit aki segéd motort vezet, és szerinte is ez megoldást nyújtana a  hatóságok és segédmotoros társadalom közötti feszültségre, ugyan úgy a velünk együtt közlekedő más tipusú járművezetőkkel szembeni megbékélésre és megértés segítésére, írja alá a Peticiót minél több ember, hogy az utána eljuthasson oda és ahhoz ahová való és aki ezt meghatározza szabályozza törvényileg jogilag.


Szlogen: Egy motoros fecske még nem csinál nyarat

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Wittmann Kornél petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...