Petíció a kecskeméti 2. számú (Vasútállomás) posta bezárása ellen

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Postavezető Asszony! 

Alulírott kecskeméti polgárok megdöbbenve olvastuk a napokban a híradásokban, hogy hat kecskeméti posta között a 2. számú (Vasútállomás)  postát is be akarják zárni. 

Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, tekintsenek el ettől, biztosítsák a téli időszakban is a posta folyamatos nyitva tartását. A 2. számú (Vasútállomás) posta bezárása a helyieknek rengeteg kellemetlenséggel járna, gondolunk itt a távolabbi posták eléréséből adódó többlet terhekre, a rendkívüli zsúfoltságra, balesetveszélyre, az esetleges tumultusból eredő káoszra a postai szolgáltatások igénybevétele során.

Most emelték a meg a belvárosi parkolás díjait is, e miatt nagyon sok plusz kiadásuk lesz az embereknek.  

Nem mehetünk el szó nélkül a közegészségügyi rizikó mellett sem, eddig izolálták az embereket és maszkot hordtunk. Most mindenkit egybe eresztenek, főleg az időseket, akikre egy esetleges betegség sokkal veszélyesebb lehet. A fentiekre tekintettel kérjük, ne korlátozzák a 2. számú (Vasútállomás)  postahivatal működését. 

 

Amennyiben ezt mégis megtennék, legalább részleges nyitva tartást biztosítsanak heti két-három napon változó rendben, hogy a nyugdíjasok és a hazatérő dolgozók is igénybe tudják venni a postai szolgáltatásokat. Ha erre sincs mód, akkor pedig minden nap garantálják egy mobil postaautó jelenlétét a Vasútállomás térségben. 

 

Kecskemét, 2022. november 10.

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom József Király petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...