Petíció a kecskeméti 2. számú (Vasútállomás) posta bezárása ellen

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Postavezető Asszony! 

Alulírott kecskeméti polgárok megdöbbenve olvastuk a napokban a híradásokban, hogy hat kecskeméti posta között a 2. számú (Vasútállomás)  postát is be akarják zárni. 

Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, tekintsenek el ettől, biztosítsák a téli időszakban is a posta folyamatos nyitva tartását. A 2. számú (Vasútállomás) posta bezárása a helyieknek rengeteg kellemetlenséggel járna, gondolunk itt a távolabbi posták eléréséből adódó többlet terhekre, a rendkívüli zsúfoltságra, balesetveszélyre, az esetleges tumultusból eredő káoszra a postai szolgáltatások igénybevétele során.

Most emelték a meg a belvárosi parkolás díjait is, e miatt nagyon sok plusz kiadásuk lesz az embereknek.  

Nem mehetünk el szó nélkül a közegészségügyi rizikó mellett sem, eddig izolálták az embereket és maszkot hordtunk. Most mindenkit egybe eresztenek, főleg az időseket, akikre egy esetleges betegség sokkal veszélyesebb lehet. A fentiekre tekintettel kérjük, ne korlátozzák a 2. számú (Vasútállomás)  postahivatal működését. 

 

Amennyiben ezt mégis megtennék, legalább részleges nyitva tartást biztosítsanak heti két-három napon változó rendben, hogy a nyugdíjasok és a hazatérő dolgozók is igénybe tudják venni a postai szolgáltatásokat. Ha erre sincs mód, akkor pedig minden nap garantálják egy mobil postaautó jelenlétét a Vasútállomás térségben. 

 

Kecskemét, 2022. november 10.

 

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy József Király láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...