Panasz benyújtása Csepel Polgármesterének Ábel Attila alpolgármester közéleti magatartásával kapcsolatban

"Tisztelt Polgármester Úr!

Panasszal kívánunk élni Ábel Attila alpogármester úr közéleti magatartásával kapcsolatban! Bizonyára Polgármester Úr nem értesült a sorozatos esetről, mert akkor már intézkedett volna ez ügyben, ezért kívánjuk szíves figyelmét felhívni, és panasszal élni!

Ábel Attila alpolgármester úr a megbízatása időtartamában Önt képviseli a nyilvánosság előtt, közszerepléseiben a Hivatal nevében jár el. Ezzel a megbízatásával összeegyeztethetetlen a bizonytalan forrásokból származó hírek terjesztése, kirekesztő, megbélyegző kijelentései, amik gyakran a csepeli polgárok méltóságát sértő kijelentésekbe csap át. A békés polgári összetartozás a mindennapokban bízvást az Ön érdeke is, és az ön pártja célkitűzése is egyben! Azonban Ábel úr cikkei, nyilvános posztjai, személyes megnyilvánulásai a csepeli polgárokkal szemben ennek egyenesen ellent mond, és évek óta sorozatosan megtörténik! Ezt csak úgy értelmezhetjük ha Ön is jóváhagyja ezt a viselkedést, mint a csepeli polgármester, és az általa vezetett Hivatal nyilatkozatai, amik összeegyeztethetetlenek az Európai Unió demokratikus irányelveivel, nyugtalanságot, felesleges feszültségeket kelt. Ez méltatlan az önkormányzatiság rangjához!

Ez úton kérjük Tiszelt Polgármester Urat, hogy a fenti panaszunkat érdemben kivizsgálni szíveskedjen, és Csepel polgári békessége ügyében eljárni szíveskedjen! Javasoljuk, hogy Ábel Attila a Hivatalhoz méltatlan közszereplését, bántó, sértő viselkedését azonnal szüntesse meg! Amennyiben erre nincs mód, úgy kérjük Tisztelt Polgármester Urat, hogy Ábel Attila alpolgármesteri megbízatásának megszüntetését kezdeményezze a hatályos jog szerint.

Bízunk az Ön józan ítélő képességében, amivel belátja, hogy fenti panaszunk azonnali intézkedést, és megnyugtató eredményt igényel, és további lakossági akarat kinyilvánításra nincs szükség!"

 

Amennyiben támogatod fenti panaszban megfogalmazottakat, úgy kérlek írd alá a petíciót!

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Erdősi Éva, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook