Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

A jelen petíció aláírói követelik, hogy történjen meg végre a FIDESZ-KDNP politikus-bűnözőinek határozott és teljes körű elszámoltatása, illetve minden szükséges esetben a büntetőjogi felelősségre vonásuk is! Követeljük, hogy Magyarország haladéktalanul csatlakozzon az Európai Ügyészséghez! Követeljük, hogy Polt Péter és minden fideszhez köthető ügyész kerüljön leváltásra és szakmai szempontok, illetve a tisztesség jogelvei szerint kerüljön sor végre az új ügyészek kinevezésére! Követeljük, hogy haladéktalanul induljanak meg a szükséges nyomozások a fideszes visszaélések, korrupciós bűncselekmények felderítése és a bűnösök jogi felelősségre vonása érdekében! Követeljük, hogy ezen vizsgálatok terjedjenek ki a strómanokra és hozzátartozókra is! Elég volt a fideszes lenyúlásokból, elég volt a lopásból, sikkasztásból, vesztegetésből, pénzmosásból és más súlyos, korrupció ügyekből! Végezetül követeljük, hogy az olyan kiemelt ügyekben, mint a 36 ezernél is több, idős beteg elküldése a magyar kórházakból, a Hágai Nemzetközi Törvényszék járjon el és mondjon szigorú ítéletet az Orbán-Kásler duó, valamint bűntársaik felett!

dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.